מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש רחב מאוד 20.1 אינטש והתצוגת אינטרנט מאוד צרה, איך אני מרחיב את התצוגה על כל המסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. במסכים גדולים כגון 29 27 ומעלה לחלק מהחברות כגון LG ו Dell יש אופצייה במסך שניתן לחלק אותו פיזית למספר צורות ומסכים לעבודה נוחה יותר עם מספר תוכנות במקביל ) מצורף סרטון מיוטיוב (..למשל דף אקסל חצי מימין ולמשל דף אינטרנט חצי משמאל..במקום להשתמש בגרירה והקטנה של החלונות של windows.. זה נוח יותר ונחמד... מה עושים אם למשל אני עובד מהבית דרך remote desktop לעבודה.. אבל אני צריך שמה שבעבודה יחולק למספר מסכים כמו שציינתי..האם זה יעבוד? כי בעצם אתה עובד דרך תוכנה אחת שלא ניתן לפצל אבל תכלס צריך ששם היה כמה מסכים ..מקווה שזה נשמע הגיוני ההסבר שלי ..לא יודע כל כך איך להסביר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לאחרונה אני נכנס לעומק בכל הנוגע למסכי מחשב מהסיבה שאני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. בחנתי כמה וכמה מסכי מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שאם אינני טועה זאת הרזלוציה הגבוהה ביותר. מה שכן שמתי לב שבכל המסכים שתומכים ברזלוציות האלו אין חיבורי hdmi וזמני התגובה גבוהים בהרבה ממסכים אחרים שבהם יש זמני תגובה של 2ms. השאלה שלי היא האם יש מניעה מבחינה טכנולוגית ליצור מסך מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שנוכל להנות ממנו מכל העולמות שיש כיום? למשל זמן תגובה נמוך, חיבורי hdmi, ניגודויות דינאמית גבוהה, וזווית צפיה של 178.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול על החיבור של פלזמות....שאלה כללית אין לי דגם מדויק(42 אינץ' של LG) איך כדאי לחבר אותם לממיר של יס ? אני יודע שיש SVIDEO(אדום צהוב לבן) ואני חושב שיש חיבור יותר איכותי להשגת איכות מקסימלית ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בצג מחשב בעל רזולוציה 1440P(טבעי) , אם יהיו תכנים/משחקים מסויימים שארצה להוריד לרזולוציה 1080P, יראו בו פחות טוב מאשר בצג 1080P טבעי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רכשתי את מסך כחלק מממבצעי ה - black friday וקבלתי מסך שעל המדבקה בקרטון מופיעה REV A00 Manufactured Data: Aug 2012 מה המשמעות של REV A00? האם יש גרסאות חדשות יותר של מסך זה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המסך הנהדר הזה ואני מאוד מרוצה ממנו. אצלי הוא מחובר למחשב דיגיטלית עם כבל DVI-D ולכן לא ניתן לכוון את המסך ידנית אופקית ואנכית וכן לא ניתן לכוון את האופציה TRACKING - CLOCK, PHASE , יש גם את הכפתור AUTO/SET שאמור לכוון את המסך בצורה אופטימלית אך כשאני לוחץ עליו מופיע לי על המסך הכיתוב הבא: DIGITAL VIDEO INPUT NO ACCESS האם זה מה שאמור להופיע, ואם לא מה לא בסדר?. כרגע המסך מכוון בסדר אבל קצת "מתוח" אנכית ואני מעוניין לתקן זאת, האם יש דרך לעשות זאת או שעליי לעבור לחיבור רגיל אנלוגי D-SUB? האם זה אפשרי לחבר את המסך למחשב בחיבור אנלוגי לכוון את המסך ידנית לשמור את הכיוון ואז לעבור לחיבור דיגיטלי מבלי לאבד את הכיוון שנשמר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הVP930, חיברתי אותו והתקנתי את הדרייברים ואת התכנה שבכותרת. הבעיות הן: 1) אפילו שכיוונתי בתכנה שהמסך יעבור לPIVOT לבד בצורה אוטומתית כשמסובבים אותו ב90 מעלות - לא קורה כלום. 2) בתכנה, כל הלשוניות חוץ מ-Options הן ב-Dimmed ולא ניתן להגיע לחלקים האלה. בטח לא עשיתי משהו נכון - אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לברר עד כמה רזולוציה של 1080p נראית רע על המסך הזה (מבחינת טישטוש הטקסט וכו). האם זה נוראי עד למצב שאי אפשר לקרוא שום דבר או שההבדל הוא לא כזה משמעותי, שכן מדובר במסך 25" בסופו של דבר ולא 27. לפי מה שהצלחתי למצוא ברשת כולם מסכימים שמשחקים לא נראים רע ברזולוציה הזאת (אם כי זה פחות מעניין), ודעות חלוקות לגבי הטקסט (בביקורת של tftcentral למסך הזה נכתב שהוא "טוב" ברזולוציה הזאת גם לטקסט ואילו בפורום כלשהו מישהו טען שלא רואים כזה טוב). אני שואל בגלל תאימות ללפטופ ישן שארצה לחבר למסך הזה, אך 1080p זה כל מה שהוא מסוגל להוציא. לצערי אני די תקוע עם הלפטופ הזה ואצטרך לעבוד איתו תקופה אולי אפילו ארוכה. השאלה היא האם לא פשוט כבר לקנות מסך FHD בינתי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל, הבעיה היא שאני מוגבל במקום שיש בשולחן שלי כי מעליו יש לי מדף, המרווח ביניהם הוא 39.5 ס"מ האם הוא יוכל להיכנס במרווח הזה כולל המעמד שמחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהיתי איך חוויית הגלישה באינטרנט וקריאת הטקסט במסכים הללו? אני מעוניין לקנות מסך FHD טלוויזיה שישמש אותי כמסך מחשב. אומנם, אני רואה לא מעט סרטים. אבל אחד השימושים העיקריים יהיה גלישה באינטרנט + קריאת טקסט. מסך ה24 אינץ קטן לי מדי. ותהיתי מאנשים שראו במו עיניהם, האם זה נוח? בלאו הכי אני צריך מסך טלוויזיה לחדר. אז חשבתי לחסוך עלויות ולקנות מסך 32 אינץ שיוכל לשמש אותי לשני הצרכים. אבל שוב מלבד הצפייה בסרטים, אני גולש הרבה וקורא לא מעט טקסטים. אבקש רק לאנשים שניסו וראו בעצמם להגיב.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-