מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך למשחקים שיהיה טוב גם לעבודות אופיס ואינטרנט. מסך עם פאנל MVA כי שמעתי שהם הכי מומלצים ובעלי צבעים מדהימים. אם אתם מכירים כאלו מסכים אנא המליצו בבקשה. אשמח לכל הערה והארה . יום טוב
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צריך עזרה בכיוון הצבעים sRGB 9300K 6500K 5400K User Color איזה צבע זה אמור להיות ? ואמורים לשנות כל פעם שמשחקים או קוראים? לא הבנתי כי ה 5400 ממש נראה גרוע ב DESKTOP אבל משחקים זה די טוב בדומה ל CRT שיש לי, 99% אותו דבר כביכול. ה 9300K נראה כחלחל מדי 6500K זה מצב סטנדרטי כזה ב DESKTOP ובמשחקים אבל חסר לא משהו במשחקים. יש מישהו עם הסבר מדוייק או יכול לציין מיקום שמסביר למה כל ה PROFILE האלו נוגעים ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעצב גרפי. ולכן מחפש מסך אמין בצבעים שלו. אפילו CRT. כל הביקורות מכוונות ל-VP930 אבל המחיר שלו כבד. השאלה אם פשרה שחוסכת 600 ש"ח כמו ה-LG L1970HR זו טעות?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-