עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by tal_p,

אשמח לקבל חו"ד, והאם הייתם קונים שם את המסך 2443BW?? הינה קישור : http://www.newprice.co.il/Product.asp?Pid=3079&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=360&aff=Kama〈=he

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by orenroz,

היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by adis50,

אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by morx,

שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. כותרת.. תודה!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by romogen,

יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by adis50,

איזה מבין המסכים עדיף? אני יודע שב2494 יש את התוכנה Multi-Screen שמאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים ולכן המסך הזה הוא המסך המועדף עלי (בנתיים) השאלה אם כאשר אני מחבר את המסך גם לממיר האם אני יכול לחלק את המסך שחלק יציג את המחשב וחלק את הטלוויזה ?? האם בP2370HD יש את התוכנה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...

13. Started by ilanb0,

המחשב המשרדי שלי יכיל כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש כאן המלצות רבות על המסך הנדון - האם המסך הזה כדאי גם למחשב שלי (מפרט של כ - 1500 ש"ח) או שיש מסכים אחרים שיספקו והמחיר נמוך יותר? כמובן שהכוונה למסכי 22' שיהיו טובים לי לסרטים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  14. השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by ItachiSan,

שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by F430,

אחי רוצה למכור לי אותו ב500 שקלים יש לו פךוס מינוס שנה מה אתם אומרים? חשבתי לשלב אותו אולי עם הסמסונג שלי 931B...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by orencoabc,

שלום, קניתי מסך lg w1953te. כתוב עליו שיש לו רזולוציה של 1366 * 768 אך אין לי רזולוציה כזו בהגדרות כרטיס המסך. כיצד אפשר להוסיף את הרזולוציה הזו לרשימה ? אגב, הסתכלתי ב driver שהגיע עם המסך וכתוב בתוכו 1360 *768. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by FireThrower,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.