מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. מחפש מסך מחשב בגודל 21.5 אינץ (19 קטן ו-24 גדול) לצורך עבודה משרדית (אולי לתוכנות הנדסיות, אבל בשלב יותר מאוחר) וצפיה בסדרות. אני לא מעוניין במסך 24 בגלל המרחק הקטן ביני לבין המסך, וגם השולחן לא גדול. התקציב הוא בערך 500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. המליצו לי ללכת על טכנולוגיה IPS. ראיתי ב-KSP שני מסכים של דל: S2216H ו-P2217H. חפשתי הבדלים מהותים, היתרון שיש ל-P2217H הוא חיבור USB במסך שזה נחמד. אשמח לשמוע על הבדלים או המלצות למסכים בתקציב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לקחת 37 אינץ' או 32 אינץ'? ז"א 37WL66 או 32WL66. ראיתי שהרזולוציות שלהן דומות, מה זה אומר? שב37 התמונה תהיה מתוחה יותר? או שבכלל כדאי ללכת על ה - 37LC2R LG ואיזה גודל בד"כ אנשים קונים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מסך 24 אינץ' שולחני פשוט שאליו מחובר מסך 13 אינץ' משני בטכנלוגיה השמורה לרוב לקוראים אלקטרוניים - האם השילוב הזה יכול להפוך לאופנה חדשה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום,חרשתי את הנט ולא הצלחתי למצוא תשובה שהיא 100 אחוז. האם הבלאגן של הפאנלים מה226BW חזר גם ב2253BW?איזה סוגי פאנלים אפשר למצוא ב2253BW?כולם סמסונג?או שיש גם של חברות אחרות?תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהו שרכש אותו ויכול להגיד לי מה דעתו? אפשר להנות מ-HD עם המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב ומחפש מסך מצאתי שניים שאהבתי שניהם OLED 2K עם קצב רענון גבוה המסכים הם asus pg27aqdm AW2725DF של alienware הבעיה ששניהם 27״ ואני רוצה מסך גדול יותר האם מישהו מכיר מסך בסביבות המחיר של 2500-3000₪ שהוא 32 אינץ׳? מודה שפחות חשוב לי הקצב רענון, אבל כן האו-לד והאיכות הבנתי שאולי יהיה ב4K על 60 הרץ... אם מישהו מכיר אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-