עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by aviz,

קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by gurfi,

אני זקוק למסך, בעיקר לגלישה ותכנות. לא משחקים. ראיתי פה שאתם ממליצים מאד על Dell P2414H P2314H. א. ההבדל במחיר בין ה- 24 ל 23 הוא כ- 150 שקל. עוד 0.8 אינץ' שווה את זה? ב. אני מניח מהשם של הדגם שאלו דגמים של 2014, אם אני צודק, מתי אמור לצאת הדגם של 2015? שווה לחכות?

4. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yoel12,

.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Loui1410,

מה ההבדל בין כניסה דיגיטלית ואנלוגית במסכי LCD? האם הוא ניכר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ychig,

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by matizami,

יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.

9. יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. היי, כרטיס מסך Inno3d GTX470 המתחבר למסך סמסונג 24 FH עם כניסת HDMI וכניסת DVI - רזולוציה 1920x1024 מהו החיבור הכי אכותי לדעתכם? HDMI לHDMI או DVI לDVI תודה!

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. קיבלתי אותו אתמול רק עכשיו לקחתי אותו פשוט חזרתי רק עכשיו מהבסיס מהתרשמות ראשונה נראה בהחלט מסך איכותי. קילבתי A04 בדקתי וזה אכן עם פנל של S-IPS. תמונות אני אעלה יותר מאוחר עייף פשוט ואולי גם קצת סקירה קצרה עליו. יאללה שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם.

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by robicon,

יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. Started by ozwrx,

BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by אור*,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by kob27,

שלום, קניתי לא מזמן את המסך הנהדר הזה ואני מאוד מרוצה ממנו. אצלי הוא מחובר למחשב דיגיטלית עם כבל DVI-D ולכן לא ניתן לכוון את המסך ידנית אופקית ואנכית וכן לא ניתן לכוון את האופציה TRACKING - CLOCK, PHASE , יש גם את הכפתור AUTO/SET שאמור לכוון את המסך בצורה אופטימלית אך כשאני לוחץ עליו מופיע לי על המסך הכיתוב הבא: DIGITAL VIDEO INPUT NO ACCESS האם זה מה שאמור להופיע, ואם לא מה לא בסדר?. כרגע המסך מכוון בסדר אבל קצת "מתוח" אנכית ואני מעוניין לתקן זאת, האם יש דרך לעשות זאת או שעליי לעבור לחיבור רגיל אנלוגי D-SUB? האם זה אפשרי לחבר את המסך למחשב בחיבור אנלוגי לכוון את המסך ידנית לשמור את הכיוון ואז לעבור לחיבור דיגיטלי מבלי לאבד את הכיוון שנשמר? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Kak,

אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM

• 9 תגובות
    • 8k צפיות
  18. המסך הנחשק ביותר בקרב הגיימרים - DELL 2209W מגיע בקבוצת רכישה ע-נ-ק-י-ת! לסקירה על הדל האגדי - לחצו כאן רוצים לקנות את המסך? זה המקור הכי זול שתמצאו בארץ! שאלות FAQ: - כמה המסך יעלה? המחיר בארץ עומד על 1300 ש"ח. בקבוצת הרכישה שלנו המסך יעלה 900 מקסימום! ככל שיותר אנשים יצטרפו לקבוצת הרכישה כך מחיר המסך ירד! (זה הזמן לרוץ ולפרסם לחברים!) - כיצד התשלום יתבצע? התשלום יתבצע אך ורק במזומן. פרטים נוספים הרוכשים יקבלו בטלפון (יפורט בהמשך). - האם יהיה לי אחריות על המוצר? המסך באחריות 3 שנים במעבדות DELL. -עוד כמה זמן המסך יימכר? זמן ההשקה תלוי בכמות האנשים שיצטרפו לקבוצה. ככל שיצטרפו אנשים יותר מהר, כך הסיכויים שהמסך ימכר מהר יותר ובזול יותר! -כמה אנשים דרושים לפרוייקט כדי שהמכיר…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Guy King,

שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by limorl85,

שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!

21. Started by Tharbad,

שיהיה לו חיבור DVI אפשר המלצות על אחד מאלו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346075&DB4147=4148&DB346076=346077&DB4157=4159&DB51909=51910 או על כל אחד אחר שעולה בדעתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. השאלה בכותרת. מדיווחים שקראתי ברשת, מסכי 4K מציגים צפיפות גבוהה במיוחד של פיקסלים הנושקים ל-200 פיקסלים לאינץ' או אפילו עוברים רף זה. האם נכון לומר שלקריאה אינטנסיבית במשך שעות, הפרמטר הזה מאד חשוב? האם אפילו יותר חשוב מאיכות הפאנל? כיצד גודל המסך משפיע על תפיסת העין את הצפיפות בהתחשב בזה שמסך גדול דורש מרחק צפייה גדול יותר? תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר ביחס השומר על לינאריות עם צפיפות הפיקסלים (משמע, הגדלת המרחק פי X לא מקטינה את יתרון הצפיפות חלקי X). תודה.

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by puNani,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.