עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי אפשרות לרכוש את המסך הזה, יחסית במחיר לא רע בכלל - 1600 שקל. האם למישהו יש ניסיון רע עם המסך, או שמע ביקורת שלילית עליו?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. בבקשה תענו לי הפעם באשכול אתם רוב הפעמים לא עונים לי. אבא שלי רוצה לקנות לי מסך מחשב בסביבות ה1000 ש"ח אבל עדיף בפחות. יש לי עוד 1500 ש"ח להוסיף אבל אני מעדיף בכסף הזה לקנות אקסבוקס (ביחד עם אח שלי). בגלל האקס בוקס חשובה לי יציאת hdmi..... בגלל זה יש לי דילמה בין 2 מסכים: LG L226WTQ בעל יציאת hdmi + dvi הייתי לוקח אותו אם הוא לא היה 21.5 אינץ..... Samsung 2243 שאין לו hdmi..... אני יקנה אותם אם לא תהיה לי אפשרות לקנות LG W2353V שהוא 23 + hdmi... מה עדיף לי לקחת את הסמסונג או lg...???????

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by starnet,

איך אני יודע שמתוך הנתונים הנ"ל אני יקבל את המסך עם הפנל : ה-S-IPS Features & Benefits * Monitor size and type : 20.1" Flat Panel Display / Active Matrix TFT - Desktop * Resolution : 1680 x 1050 Pixels * Response time / Brightness / Contrast Ratio : 16ms / 300 cd/m² / 800:1 * Dimensions (WxDxH) : With Stand: 472.7mm x 177.7mm x 332mm to 513mm * Weight : 6.5 Kg * Features : 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H, Includes Height Adjustable Stand * Port(s) Total ( Free ) / Connector Type : 15-pin D-Sub / DVI-D / S-Video /Composite Connectors * Dot Pitch : 0.258 mm (Pixel Pitch) * Compatibility : PC * Warranty : 3-Year

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by starnet,

למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. מה אני אמור לודאות עם המוכר לפני הרכישה בנוגע לפנל? איזה סוג פנל יש למסך DELL 2007WFP S-PVA או S-IPS

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by redersh,

כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים, 1) שאלה: למשחקים איזה סוג מסך מומלץ יותר שטוח או קעור ? 2) בקשה: אפשר המלצה למסך 27" לשימוש משחקים עד 3.5K רזולוציה 2560x1440 . מכיוון שיש לי כרטיס מסך של Nvidia , טוב שיהיה עם G-Sync . מעדיף ללא רמקולים מובנים. מטלבת בין המסכים מ - ksp אשמח לעזרה בבחירה, אם יש אחד שיותר מומלץ מהשני משם (מכיוון שיש גם מסך קעור וקמור). מסך מחשב גיימינג Asus PG279QE 27'' LED - שטוח מסך מחשב גיימינג Asus VG27BQ 27'' LED - שטוח מסך מחשב גיימינג ללא רמקולים Lenovo Legion Y27gq-20 165Hz Nvidia G-Sync - שטוח …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?

12. אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים באינטרנט על כך שהטקסט במסכים הנ"ל לא חד מספיק ואף מטושטש. המטרה העיקרית שלי בקניית אחד מהמסכים הנ"ל היא קריאה מהמסך ולכן חשוב לי שהטקסט יהיה כמה שיותר חד. ההמלצות פה בפורום הם בצורה חד משמעית לאחד מהמסכים הנ"ל אבל אולי כי השימושים העיקריים פה הם גיימינג וצפיה בסרטים. רציתי לקבל חוות דעת מחברים שבפורום שהם בעלי אחד מהמסכים הנ"ל בנוגע לחדות הטקסט כי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. האם במסך P2314H, הטקסט אמור להיות יותר חד בגלל צפיפות פיקסלים גדולה יותר עקב מסך קטן יותר? המסך יהיה מחובר למחשב נייד חדש שנקנה לפני שבוע. אם אף אחד מהמסכים הנ"ל לא מתאים לשימושים שלי, איזה מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח יכול להתאים? אין לי בעיה לרדת בגודל מסך עד …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by KingYog,

שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BH20062,

אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by KiDi,

קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by bogy65,

יש לי כרגע מסך CRT של MAG הוא 17 אינ'ץ ...קנו לי מחשב חדש ואבא שלי אמר לי שהוא לא קונה לי מסך חדש רציתי לדעת אם יהיה לי בעיות כי אני משתמש בכרטיס החזק ביותר היום (HD3870X2) ואם יהיה בעיה תגידו לי איזה מסך יותר טוב משניהם אני ינסה לשכנע אותו... http://www.skypc.co.il/pl_product~51433~9~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~AI2237W~9~0.htm זה דחוף כי המחשב מגיע עוד כמה ימים ואני משחק הרבה במשחקים..

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Kukishin,

לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by itaykoren,

שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yaron@,

שלום לכולם.. לפני כשלושה חודשים לערך קניתי מסך חדש מסוג ASUS VW192S בזמן קנייתו נאמר לי ע"י המוכר שיש לו יציאת DVI ולא טרחתי לברר זאת מה שעכשיו מתברר כטעות כי היום גיליתי שיש לו יציאת D-SUB. השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש שיהיה בו כרטיס מסך עם יציאת GT 7600 DVI ... השאלה שלי היא האם יש הבדל הנראה לעין אם אני אחבר את המסך לחיבור D-SUB רגיל או ל DVI ? והאם הרזולוציה של המסך נחשבת לרזולוציה טובה לכרטיסי מסך מהדור החדש. (1440x990). תודה. עריכה: עכשיו הסתכלתי על הכרטיס מסך ואני שמתי לב שיש בו שני יציאת DVI ואין בו בכלל יציאת D-SUB . זה אומר שעליי להשתמש במעביר, האם זה יוריד באיכות? עריכה: הסבר מפורט יותר בהמשך.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by smulikon,

אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים