מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-