מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים רכשתי את המסך 971P ןהכל בסדר חוץ מפיקסל תקוע אחד בצבע אדום. ניסיתי לשחרר אותו עם הסרטון שמחליף צבעים במהירות, אבל זה לא עזר ורק כשניסיתי את השיטה של הלחיצה על האיזור זה נעלם. העניין הוא שהנקודה הזו חוזרת לאחר מס' דקות בכל פעם שאני מצליח להעלים אותה. השאלה שלי היא כזו, האם פיקסל תקוע יתפתח בסופו של דבר לפיקסל שרוף או שאין קשר בין הדברים?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מסך 17" ישן ותקציב די מוגבל. הוא רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה בכבלים על גבי המסך מחשב. כששאל אותי לגבי זה העלתי שתי אפשרויות: 1. כרטיס טלוויזיה. 2. שידרוג למסך חדש (גדול מהקודם) שיש בו כניסת RCA. האם יש מסך עם כניסת RCA במחיר זול ? על איזה פיתרון הייתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-