מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים רכשתי את המסך 971P ןהכל בסדר חוץ מפיקסל תקוע אחד בצבע אדום. ניסיתי לשחרר אותו עם הסרטון שמחליף צבעים במהירות, אבל זה לא עזר ורק כשניסיתי את השיטה של הלחיצה על האיזור זה נעלם. העניין הוא שהנקודה הזו חוזרת לאחר מס' דקות בכל פעם שאני מצליח להעלים אותה. השאלה שלי היא כזו, האם פיקסל תקוע יתפתח בסופו של דבר לפיקסל שרוף או שאין קשר בין הדברים?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מסך 17" ישן ותקציב די מוגבל. הוא רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה בכבלים על גבי המסך מחשב. כששאל אותי לגבי זה העלתי שתי אפשרויות: 1. כרטיס טלוויזיה. 2. שידרוג למסך חדש (גדול מהקודם) שיש בו כניסת RCA. האם יש מסך עם כניסת RCA במחיר זול ? על איזה פיתרון הייתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שלכל מסך LCD, לפי הגודל שלו, יש רזולוציה טבעית. מה שלא הבנתי זה מה קורה למשל אם ברשותי מסך 22" רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 ואני מחליט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר (כי פשוט הכרטיס מסך לא מספיק חזק, או שהמשחק כבד מדי)?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ LG 196WTQ מה קצב הרענון הרצוי? האם אפשר להגדיל קצב רענון לשם חוויה טובה יותר במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך של סמסונג T220P ויש לי מן פס שחור למעלה במסך הפס הזה מופיע רוב הזמן אבל נתקלתי בקטעים שהוא לא הופיע המסך חדש בן שבוע גג שבועיים יש לי כרטיס מסך HD4870 אבל אני מבין שזה לא הכרטיס מסך רציתי לדעת האם זה משו נורמלי ואני יכול להחליף את המסך ? או שזה סתם משו ? תודה לעוזרים <מפרט תמונה http://i44.tinypic.com/t5rwit.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-