מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היום אני רוצה ללכת לקנות מסך רציתי שתגידו לי מה כדאי בין הבאים: l1919s 1950SQ 1952T הכל של חברת LG תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי, המון המלצות, המון נתונים סותרים ובלתי מלאים (G2G, BLACK TO WHITE, TYPICAL, AVERAGE)... יש לי את ה-L1970HR, שאמור להיות מאוד מאוד מהיר, בין המהירים שקיימים, אבל אני מאוד מאוכזב מהמהירות שלו, בעיקר משחור-ללבן-לשחור. לפי מה שהבנתי יש גם עניין של מהירות ממוצעת, מהירות טיפוסית וכו'. אז כל העניין של ה-2MS הוא בולשיט, פחות או יותר. בכל מקרה, לפי מה שהבנתם - אני מחפש את המסך הכי הכי מהיר שקיים. כנראה שזה ה-VX922. לא ככה? ...וכמובן - האם ההבדל בינו לבין ה-L1970HR הוא כל כך משמעותי (כן, כבר שאלתי את זה בדיון אחר אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית). כאן כתוב שה-VX הוא 2MS גם ב- W-B-W שזה די מדהים אבל לא נראה לי הגיוני אחרת הם היו משוויצים בזה או משהו כזה. http://www.viewso…
-
- 35 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה ביציאה של VGA והרזולוציה שלי היא 1024X768 ולא רואים טוב בכלל אני לא רואה מה כתוב במסמכי טקסט או שמות של תמונות וכל שאר הדברים ..חוץ מסרטים שרואים סבבה... עכשיו ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640X480 עם 60 Hz ורואים מצויין ! אבל הבעיה היא שזה קטן מידי וזה משגע....ולא רואים את כל החלונות... ובספר שקיבלתי עם הטלויזיה כתוב שם את היציאות הבאות : VGA 640X480 60 HZ 640X480 72HZ 640X480 75 HZ 640X350 70HZ 720X400 70HZ SVGA 800X600 56HZ 800X600 60HZ 800X600 72HZ 800X600 75HZ XGA 1024X768 60HZ 1024X768 70HZ 1024X768 75 HZ SXGA 1280X1024 60HZ 1280X1024 70HZ 1280X1024 75 HZ UXGA 1600X1200 60 HZ שבכל יציאיה כתוב עד כמה רזולוציה אפשר וכמה HZ אבל יש לי את היציאה VGA בלבד.…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי להחליף את הCRT שלי בגלל חוסר מקום בשולחן וגם בגלל שהוא די ישן ושרוט.. ראיתי את המסך הזה בנעה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 וזה נראה מחיר מעולה יחסית למוצר!! מסך "19 עם זמן תגובה של 2MS.. במחיר כזה.. הבעיה שאני לא ממש מבין במחירים ובמוצרים מתחרים.. לכן אני פונה אליכם. האם זה כדאי? האם המחיר טוב? האם אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? אשמח לשמוע תגובות (ולינקים אם אפשר).. המסך ישמש בעיקר למשחקים ובנוסף לגלישה באינטרנט.. סרטים לא ממש כי אני רואה על הטלויזיה.. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שבוע טוב קהילה תמיכה אין לי אפשרות לבחור קצב רענון מעל 60HZ במסך שלי יש לי מסך SAMSUNG 760BF 4MS הינה תמונה להמחשת הבעיה : האם מישהו יודע מה הבעיה? תדה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין במסכים האלה ורציתי לדעת אם יש אפילו דגם אחד של חברה כל שהיא של מסך כזה בארץ? האם הbenq ההוא שיש בחדשות של האתר כבר יצא או הולך לצאת? יש את המסך ultra sharp משהו 24 אינץ' מסך רחב של DELL, איך הוא? האם כדיי לי בכלל לחכות ל sed וחכות שיעשו מסך רחב SED למחשב שתומך 1080i/p?
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-