מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ואשמח אם תייעצו לי מסכים דווקא מחברת פנסוניק אני מתכנן בתווך מחיר של 1500 ואפשר לחרוג ב300-400 , אני אשמח גם אם יש led אבל lcd זה טוב.וגם בFHD . אשמח להמלצה על מסכים אחרים אבל בעיקר מה הכי כדי וטוב בפנסוניק אני רוצה לחבר את המסך גם למחשב ולראות דרכו סרטים ואם יש אפשרות לdvi זה יהיה מעולה בנוסף יש לי מספר שאלות : 1.אם במסך יהיה hdmi ובכרטיס מסך יש רק dvi יש אפשרות לחבר את הhdmi בלוח אם עצמו? 2.האיכות והביצועים ישארו אותו דבר? 3.אם בכל זאת אני אחבר לdvi במידה ואין יצאה במסך עצמו ויש בו רק hdmi ואחבר עם מתאם לdvi,יהיה קול? תודה רבה לעוזרים אשמח לדעות וביקורות לגבי מסכים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Samsung S23C650K 23 LED PLS Dell P2314H 23'' LED IPS Philips 234E5QHAW 23' LED IPS השימושים העיקריים הם צפייה בוידאו באיכות גבוהה ותכנות (תחביב). שאלה נוספת, האם ברזולוציות האלו זה משנה אם החיבור הינו DVI או HDMI? *אם יש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 בגודל 23-24 זה גם טוב, רק בבקשה שיהיה מKSP/IVORY/מחסני חשמל/ רשת עולם הקולנוע
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מסך 23 אינץ'. המליצו לי פה בפורום על: https://www.tms.co.il/product/10845 אבל אני יודע שלסמסונג יש טכנולוגיית PLS שמרחיבה את הIPS: http://ksp.co.il/?uin=17953 מה עדיף לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני צריך לקנות לי ולאבא שלי 2 מסכי LCD. 19", שימוש בעיקר לסרטים, טלויזיה, אינטרנט ובאחד מהם לפעמים גם משחקים.. אבל אסטרטגיה שזה אומר לא FPS גבוה מידיי... אני לא יודע אם עדיף רחב או לא.(16:9 או 3:4) מה אתם אומרים? איזה כדאי?(לינק לחנות יתקבל בברכה גם כן... ואם יש לכם ניסיון עם החנות שזה אומר קבלה של מסך עם פיקסל שרוף והחלפה בלי שאלות ובלי סיבוכים זה יהיה נהדר גם כן...!) תקציב 1200 לכל אחד זה מספיק? אולי 1300? ד"א, לעשן ליד מסך lcd זה לא הורס אותו? ד"א 2, אני לא מבין בכל המוקטע של הפאנלים אז בבקשה בלי סיבוכים עם זה תודה רבה לכל הממלצים והעונים!! אם למישהו יש סתם ניסיון של החלפת מסך lcd בחנות כלשהי ללא סיבוכים ויכול לספר על זה זה יתקבל בברכה גם כן! THX! עריכ…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-