מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני סוחב כבר די הרבה זמן עם ה vp930 המיתולוגי ודי מיציתי את החוויה של 19" איכותי למרות שאני באמת מרוצה מה vp930 הגיע הזמן לעלות כיתה למשהו קצת יותר גדול ויותר איכותי. כמובן שהמבחר עצום ולכן אני נזקק לדעתכם המקצועית. מקריאה ראשונית הספקתי להתרשם מהמסכים הבאים: HP W2228H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721110 Dell 2208WFP - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 Dell G2210 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743347 Dell 2209WA - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 לציין שאני משתמש בכרטיס מסך - 8600GT 256MB מקריאה בפורום הבנתי שהמסך הכי חם הוא ה 209WA לפי יחיס עלות - תועלת (לא ידוע לי אם באמת שווה לקנות היום מסכי LED כמו G2210) אבל באופן…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הגיעה הזמן להחליף את הLCD 17' עם פאנל TN למשהו איכותי יותר. אני מחפש מסך רחב 22', עם פאנל איכותי (ולא סתם TN). חשוב שהמסך יהיה מתקדם וחדש עם כל הפיצ'רים והאפשרויות. עדיף שהמסך יוכל להתכוונן לגובה. המסך מיועד לסרטים,משחקים וגם אינטרנט. תקציב:עד 1500 חשוב שהמסך יהיה מבית טוב עם אחריות לשנתיים לפחות. אם זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי , אז יש לי 8800GT תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש פה מקורות יודעי דבר איפה עוד אפשר למצוא את המסך הזה בפחות מ1200 שקל? *אפשר גם במסר פרטי תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-