מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
שלום לככולם מישהו יכול בבקשה לכתוב ביקורת על טלוויזיה LED של HISENSE ? חרשתי את האינטרנט בניסיון למצוא משהו ולא הצלחתי למצוא . אודה למי שיכול להפנות אותי לביקורת כתובה על המוצר מס דגם - Hisense LEDN42K15PUK תודה מני
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב הכי בריא לעיניים, משמש רוב שעות היום לגלישה וקריאה ,ומחפש מסך בריא לעיניים" יש בכלל דבר כזה? והאם גם יש גודל מסך אידאלי לכך?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה דעתכם הנה הקישור, הוא יוצר ללא מכס אז כנראה רק מע"מ , יוצא פחות מ 1400 שקל כולל הכל מחשב בעיקר לפרויקט תיכנות קצת משחקים, והטלויזה של החדר http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-Quad-HD-DVI-2560x1440-16-9-6ms-PC-Monitor-/110833856200?pt=Computer_Monitors&hash=item19ce366ec8#ht_11029wt_1102
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך מדגם benq q7c3 לפני שנתיים בערך, ובזמן האחרון כשהייתי מפעיל את המחשב הנורה של המסך (תמונה למטה) היתה מהבהבת והיה לוקח למסך זמן להידלק. לפני איזה שבוע הנורה התחילה להבהב תמיד, גם כשהוא כבוי, וכשאני מדליק אות המחשב המנוטרה ממשיכה להבהב ולא נראה שהוא מגיב. ניסיתי הכל, לנתק מהחשמל, לחבר חזרה,ללחוץ על הכפתור של הנורה בכל מיני דרכים- שום דבר לא עזר. מישהו יכול לעזור לי??? *** כשהנורה מהבהבת המסך לא על סליפ.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן וגמר חתימה טובה לכולם, ברשותי סמסונג BX2450 המחובר ל X1950PRO בDVI, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, כאשר אני מכבה את המחשב לאחר מס' שניות הוא נדלק אוטומטי. כאשר אני מנתק את כבל HDMI מהמסך עצמו אז רק אחרי זה הוא נשאר כבוי ולא נדלק שוב. בעיה מאוד מוזרה שלא ממש מצאתי פתרון לה אז אולי אתם תוכלו להמליץ על איזה שהו פתרון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקציב עד 1,500 ש"ח מסך 19' בעיקר לאינטרנט ומשחקים המסכים שחשבתי הם: Neovo F419 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 או האופציה שנראית עדיפה ViewSonic VA912 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אם יש משהו אחר מומלץ אני אשמח לשמוע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לו רק 250 NIT. האם זה מעיד על איכות לא ככ טובה? אינני מוצא ריוויו מקצועי עליו.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שאני יכול לראות במו עיניי את המסך הנ"ל? אני רוצה לדעת איך הוא מתאים בשבילי מבחינת הגודל במציאות..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב הכי בריא לעיניים, משמש רוב שעות היום לגלישה וקריאה ,ומחפש מסך בריא לעיניים" יש בכלל דבר כזה? והאם גם יש גודל מסך אידאלי לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כיום יש לי viewsonic vp930 שהוא 19" 4:3 והוא אצלי כבר כ3 שנים. חשבתי לשדרג למסך רחב וגדול יותר, בעיקר בשביל סרטים אבל מדי פעם גם למשחק או 2. יש מסך טוב במחיר הזה בגודל 21"\22" ? משהו שגם אם אני אשחק הוא לא יאכזב. ברשותי כרטיס מסך ATI X1950pro.. אין לי בעיה טיפה להתגמש אם יש משהו משמעותי טוב יותר בקצת יותר מחיר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? הוא ממש זול יחסית 190$ ב newegg כמה טוב לדעתכם הוא יהיה לעבודה ממושכת ומשחקים כבדים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-