עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמתי עין על המסך שבכותרת. היות ואני פחות מעודכן מעבר אודות ההתפתחות הטכנולוגית של המוצרים בשוק, אשמח לשמוע את דעתכם. אני זקוק לשטח עבודה גדול, איכות צבעים טובה, ארגונומיה טובה היא יתרון. הייתי שמח לשמור על אופציה למשחקים, אם כי אין לי כרגע זמן פנוי. כיום אני עם 2311 של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by יוספי,

יש לי מחשב כזה https://www.pccomponentes.com/hp-250-g2-intel-core-i3-3110m-4gb-500gb-15-6- המסך שלו נשבר... בארץ עולה כ 1000 שקל חדש אילו חלקים אני צריך להזמין מחול כדי לתקן בעצמי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. https://www.youtube.com/watch?v=3yZ_sjezob4

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by leahd3,

תיהנו חבר'ה https://www.youtube.com/watch?v=P6F1XRqa0Ao

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Pilero,

שבוע טוב! ברשותי מחשב נייד של Lenovo, דגם: y700 בן 4 חודשים, מפרט: כרטיס מסך:Nvidia GeForce GTX 960M 4gb - מריץ את כל המשחקים שנמצאים כרגע בשוק. מעבד: Intel Core i7-6700 HQ זיכרון פנימי:16GB RAM זיכרון:1TB hard disk, 128g ssd מסך:15.6 אינצ מכיוון שממש לא נוח לשחק משחקים עם המסך הקטן הזה - וגם מחוסר הרטס(hertz) גבוהה, אני מעוניין לקנות מסך של 144 הארטס. להלן השאלות: האם המשחקים יוכלו לרוץ ב120/144 הרטס כשאחבר את המסך? ובאותו אפיאס על אותן הגדרות נוכחיות? כרגע עומד על 120 אפיאס יציב. תודה לעונים מתן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shahar9261,

אני מחפש אתר שכולל רשימת פאנלים עדכניץ למחשבים ניידים ולסאמרטפונים. אם מישהו מכיר אתר כזה , שישלח קישור בתגובה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Joseph Yosi Shimonov,

מסך סטנדרטי לא מצפה למשהו מטורף זה פחות או יותר התקציב אפשר לחרוג בעוד 100 אם יש משהו מיוחד שלושת הדגמים שמצאתי, מצרף תמונה.

11. שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aviel1204,

שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by haim855,

יש לי מסך מחשב חדש (MG248Q asus ) הכל עבד כרגיל.. בלילה כביתי תמחשב בבוקר הדלקתי אין תצוגה רושם no סינגל DisplayPort פרקתי תכרטיס מסך שהוא במיקרה 980ti חברתי מחדש נסיתי שוב לא עזר.. נסיתי אופציה אחרת חיבור hdmi עובד..! נסיתי שוב חיבור DisplayPort לא עובד יש לימשהו מושג מה הבעיה ומימה נובעת או איך אפשר לדעת מה לא בסדר מסך כרטיס מסך דרך כל שהיא להגיע לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by davidsh12,

יש לי את הכרטיס מסך הזה: Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E חשבתי על המסכים האלה מה אתם אומרים: Samsung S24F350FH Dell SE2416H האם המסכים האלה טובים? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? התקציב שלי עד 700 ש"ח אם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות תודה לעוזרים.....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Marcoman,

בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by leahd3,

ההמסך של LENOVO מסדרת הה LEGION.... זוהי חוות הדעת שלי תיהנו https://www.youtube.com/watch?v=rcCuv0Yhcfc&t=321s

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...

18. שלום, אני מתכונן לקנות מסך מחשב חדש לעבודה (אני עורך וידיאו), ורוצה לקנות משהו מוצלח. הייתה לי חוויה טובה עם מסכי DELL עד כה, כרגע יושב לי DELL U2415B בגודל 24 אינץ'. ולידו יושב דל ישן יותר של 21 אינץ'. בהרפתאות שלי בחנויות, יטיוב, ביקרוות וכ'ו כמה מסכים תפסו לי את תשומת הלב. אחד מהם הוא ה-dell ultrasharp u3415w שנראה כמשהו שיחסוך לי את הצורך בשני מסכים, כי הוא 34 אינץ', ונראה שעבודת עריכה עליו תהיה כיף חיים. השאלה היא האם הוא שווה את זה? מבחינת תקציב אין לי בעיה להשקיעה, כי אני רוצה לקנות משהו טוב, משהו שיעזור לי לעבוד מהר יותר וטוב יותר ומשהו שיכול לחסוך לי פה את הצורך בשני מסכים. מה שכן, הבנתי שהמסך משדרת תמונה של 21:9, מה שאולי יהיה בעייתי בצפייה …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Yevgeny Shsh,

האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן היו פעם מסכים סיניים-יפניים - קוראנים עם משלוח לארץ מומלצים של מותגים לא מוכרים אבל עם פאנלים של SMSNG ודומיו אשמח לקישורים ומידע נוסף בנושא הכיוון הוא 27 אינטצ'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bart496,

תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arik100,

פעם היה הייפ גדול מאוד סביב המסכים הקוראנים הזולים מאוד מישהו יש מושג מה חדש עם זה? מה מומלץ כיום? אני רוצה לרכוש מסך 27..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Guyalki,

היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.