עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה

2. Started by בלוסטון,

למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה

3. אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?

4. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by x-dude,

מיועד לשימוש אינטרנט וסרטים (לא משחקים)... מעדיף מסך בעל שם שיהיה אמין, 4ms או 2ms... חוץ מזה אין לי כל כך מושג במסכי LCD אז אני אשמח לקצת המלצות. האם כדאי לקחת מסך LCD שהוא Wide Screen? מה החסרונות והיתרונות במסך שכזה? (טוב היתרונות לסרטים הוא ברור, אבל האם יש חסרונות?). תקציב: אין לי משהו משוער, מעדיף שיהיה מתחת ל 1000 שקל, אבל אפשר להציע יותר. איך ה Samsung 731BF ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  6. 19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adief5,

שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...

8. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

9. שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by uzi4u2,

החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? חוצמיזה אני מתלבט בין 2 המסכים האלה כי מצד אחד ה20 אינטש יותר גדול ובעל רזולוציה יותר גבוהה אבל מצד שני האם אני באמת ישתמש ברזולוציה כזאת גבוהה..? כי במשחקים ברזולוציה כזאת הכתב כבר ממש קטן ואז גם ככה יגדל לי המספר משקפיים בקצב.. (יהיה לי כרטיס גיפורס 8 ככה שכרטיס מסך זה לא הבעיה) לכן ניראה לי שאני ילך על ה19 כי במילא אני לא ישתמש ברזולוציה של ה20 כי זה יהרוס לי את העיניים.. המסך יהיה יחסית רחוק גם מהעיניים שלי.. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  12. השאלה בכותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  14. http://www.gamaoffice.co.il/products/54256 מסך LCD 19" עם רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בפחות מ1,500 שקל? משהו לא בסדר?

15. Started by dashayan,

שלום לכולם וחג שמח אני עומד לרכוש מסך LCD חדש "19 פלוס מינוס עד 2.500 ש"ח הצרכים שלי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטים, מעט מאוד משחקים ... חשוב לי: איכות וחדות תמונה, צבעים טבעיים, אמינות המסך ושיחזיק הרבה זמן. אני מתלבט בין 7 דגמים איזה מביניהם הייתם ממליצים לי ? *** אם יש מסך שאותו אתם ממליצים ולא ציינתי מטה - אשמח לדעת VIEWSONIC VP930 = 2.349 IS http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP930.htm VIEWSONIC VX924 = 2.378 IS http://www.viewsoniceurope.com/uk/Products/LCDX/VX924.htm EIZO S1910/AS = 2.668 IS http://www.starcom.co.il/product.asp?product=899 SAMSUNG 960BF = 2.017 IS http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HJDQHVXAA.asp LG L1970…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by cad5011,

שלום כולם יש לי אפשרות לקנות מסך LG L1932P חדש ב-1100 שקל, שהוא "19 LCD, במקום המסך CRT שיש לי עכשיו. השימושים שלי הם WORD, אינטרנט, טיפה משחקים לא כבדים וקצת PHOTOSHOP. הייתם קונים אותו במחיר הזה?

17. השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים וגם רואה הרבה סרטים איזה מסך עדיף לשימושים שלי..? האם יש באמת הבדל בין מסך רחב ללא רחב..? הרזולוציה 1280X1024 זה בערך כמו 1400X900 לא..? אז איזה מבין המסכים האלה מומלץ לשימושים שלי..?

18. Started by timont,

אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by giladz,

למישהו יש - יכול לתת חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by uzi4u2,

אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:

22. Started by NewRig,

השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  24. ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.

25. נראה שיותר ויותר נכנסים מסכים יותר גדולים לשוק... קבלו את המסך הזה של LG: (דגם L204WT) 20 אינץ'. 1:2000 יחס ניגודיות. 5MS זמן תגובה. מסך רחב! 1680*1050 רזולוציה. נראה ל-22 וה-20 של CHIMEI יש מתחרה... במיוחד שהוא בא מבית LG. לינק למוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15213 ושכחתי להזכיר... כל זה ב-2050 ש"ח... נראה מצוין... מה אתם אומרים?

• 46 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים