עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Moon-Mage,

אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Zeev86,

ב-KSP הוא נמכר ב-2600 שקל. פה ב2200: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7771307 יש לי כבר מסך Ultrasharp של 23 אינץ אבל 1080P. שווה להשקיע במסך זה אם בעתיד הקרוב אני משדרג את המחשב לכרטיס מסך 1070 או 1080? תודה. עריכה: זה מתצוגה :(((( לא יודע אם להמר על זה או לחכות לירידת מחירים בKSP או IVORY (שמחיריהם תמיד זהים).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yitshak,

טעות, בבקשה למחוק

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by alexkid,

היי אני חושב לרכוש השבוע את המסך הזה הייתי שמח לשמוע דעות לגביו במיוחד אם למישהו היה איתו ניסיון ? תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898253

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alexkid,

תגידו נראה לכם שיש סיכוי לירידת מחיר משמעותית על 34" בעתיד הקרוב ??? או לצאת מהפנטזיות ופשוט לקנות מסך.. פשוט בחו"ל אני רואה שעולה 500$+- ואצלנו עדין 4000-5000

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי חברים יש לי מסך: ASUS 4K PB287Q ורציתי לדעת בבקשה איך אני מפצל 4 דפי עבודה נגיד כרום,firefox ועוד דף של כונן C ודף של כונן D? שיהיה כאילו בקטן במסך 4 דפים שאני רואה אותם מפוצל. תודה מראש לעוזרים אגב איזה ספרי מומלץ למסך שלי?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by tidan31,

שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פאנל איכותי... בפעם האחרונה שקניתי מסך היה מדובר על IPS. יש חדש בתחום? אולי אני צריך לשאול שאלות נוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה. עורך. ראיתי ב-KSP את Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS, ב-630 ש"ח. איך הוא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ApXix,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש לאחר ששלי כנראה הלך, לאחר הרבה שנים טובות. השימושים העיקריים של המסך הוא גיימינג כבד(דגש על זה), עבודה, סרטים ועוד. גודל המסך שאני מכוון אליו הוא בין ל22-24 אינץ. כרטיס המסך שיש לי הוא AMD Radeon HD 7870 XT. המליצו לי על מספר מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17320 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE ועל כל מני מסכי DELL אשמח להמלצות על מסכים אחרים או על אלו שפה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mars7,

מה מבחר המסכים בארץ שתומכים ב Freesync בעלי מסך IPS/PLS (הבנתי שזה אותו דבר, תקנו אותי אם אני טועה) בגודל עד 24 אינטש?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by Matan Boni,

אני מעוניין לקנות מסך באיזור ה27" עד סכום של 3000 שקל לאחר בחינת מספר מסכים ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=28719&select=.1024..230..1947. האם למישהו יש ניסיון איתו ואם אתם ממליצים על משהו אחר אשמח לשמוע המסך ישמש למשחקים בעיקר עם צריך פרטים נוספים אשמח לתת

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by spider272,

שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים וסרטים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17889&isZap=1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by darkrule88,

רציתי לדעת איזה מבין שני המסכים עדיף, כאשר מדובר על גודל של 22 אינץ, מבחינת מחיר ה LG זול ב70 שקלים בערך. השימוש הוא למשחקים בעיקר, זווית הצפיה תמיד ישירה אל המסך, ירוץ על כרטיס מסך 970GTX 4GB. אני יודע שזה לא ניצול מלא של הכרטיס אבל לצורך העניין ההתלבטות היא אך ורק בין שני המסכים הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galai198777,

אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galai198777,

שווה לקנות מסך מחשב 2K אם אני משדרג כרטיס מסך ל 1060 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, עמדתי לקנות את המסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=22773&select= וחשבתי על כך שבתוספת כמה מאות שקלים אני כבר יכול לקנות טלביזיה 40" במקום. מאידך, לעבוד על טלביזיה 40" תוך ישיבה מול שולחן אפשרי רק אם השולחן בקצה השני של החדר. מה דעתכם? כמו כן, האם יש דרך בדוקה ועובדת לשקף את המסך של לפטופ עם אובונטו 14.04 לטלביזיה בצורה אלחוטית? אם זה באמצעות Miracast והטלביזיה לא תומכת בטכנולוגיה הזו, איזה סטרימר זול ייתן את הפונקציונליות הזו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח Talwag
    Started by אורח Talwag,

היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הי, אני מחפש מסך מחשב 23' - 24' אינץ עם רמקולים עד 1500 ש"ח. צריך שיראו טוב גם מהצדדים כמובן, יש מקרים שבהם מציגים לכל העובדים וצריך שיראו טוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך

23. אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by sursvti,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dfriedd,

החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.