עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by mj23,

היי אני מתלבט בין שני מסכים אשמח לעזרה הדגש הוא למשחקים ב2K QNIX QX2710 LED Evolution ll DP Multi TRUE10 או DELL U2515H הדיל יותר קטן אבל יש עליו המלצות חמות בחול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Garm,

שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Dolmiti,

מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by Laofix,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ran_giladi,

אני כרגע מתלבט איזה מסך לקנות ולפי מה שראיתי זה מהמסכים הטובים ביותר ( אני מחפש מסך עם 120HZ+) רציתי לדעת האם הוא יתאים לישראל (חשמל וכולי....) וגם האם כדאי לי לקנות אותו אני גיימר שמבלה 3 שעות פלוס ביום מול מסך המפרט שלי i7-3770k 3.40ghz gtx 670 2gb 16gb ram 120gb ssd 2tb 7200 rpm תודה לעזורים http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip

9. Started by avivlyaviv,

יש לי את הפלזה הזאת:[לפני שנה היא עלתה 15K :'() http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=13927&ref=Zap עכשיו אני רוצה לדעת איזה פורמט סרט נחשב להכי איכותי בכלללי ואיזה פורמט סרט הכי איכותי שאני יכל לשים על הפלזמה שלי אלה הסוגים שאני בקשר שתסדרו לי לפי איכותי....^^^: DVDR XVID HD-XVID 1080i HDTV 720P HDTV עם יש עוד אז תוסיפו... אני לא מסין בקטעים האלה בגורש.. ד"א אני חשוב שזה הכי מתאים לפורום הזה... אם לא אז תעבירו

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה

13. Started by kola,

למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by d.c.n,

שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לשימוש משרדי מסך רחב

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Guyalki,

היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by AIDEN,

אפשר לסגור זה כבר לא רלוונטי .

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by shahar75,

המסך אמור להיות מסך מצוין (ביחס למחיר שלו), אבל לא בהגדרות המקוריות שלו. אני צופה בתמונות במסך והן פשוט לא נראות טוב. נראה כאילו הצבעים הלבנים משתלטים בצורה קיצונית ולא הצלחתי לקנפג את הגדרות המסך בצורה מוצלחת על מנת להגיע לאיכות טובה. במסך הזול שלי בעבודה אני רואה טוב יותר מוזר שהמסך לא מגיע עם איזשהו חיישן לכיוון אוטומטי מומלץ אלא הוא ידני לחלוטין. נכנסתי לכל מיני אתרים המציגים תמונות שאמורות לתרום לכיול מוצלח, אבל למרו שאני רואה את כל הצבעים שהם מציגים, זה עדיין לא זה. האם מישהו יודע מה השילוב הנכון של ההגדרות במסך זה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  20. הלינק באתר שלהם: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L2000C.jhtml והמחיר בפנדה הוא כמו של מסך 19 אינץ'... "רק" 3100 ש"ח! מה אתם אומרים? או שיש מסכי 20 אינץ' יותר מומלצים? כאלה שעובדים ברזולוציה של 1600*1200, כדי שאני באמת ארגיש קפיצה ממסך 17.... אל תתיחסו לכרטיס מסך הוא ישודרג בעתיד.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.