עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Yaniv_sosner,

תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום, עכשיו אני עם מסך מחשב בגודל 19". אני רוצה לשדרג את המחשב ולקנות מסך חדש(U2311H) בגודל 23" רציתי לדעת באיזה מרחק אני יצתרך לשבת והאם ההסתגלות תהיה קשה... ואולי כדאי לי לקנות את הגירסא של ה22" בנקום.

• 14 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Instant,

אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו

8. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by avi8774,

קניתי את המסך הנ"ל למטרת חיבור למחשב אני עדיין יכול להחליף אותו וראיתי שיצא דגם חדש של LG LK430 האם הוא יותר טוב והאם הוא עם פאנל IPS??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מורדו,

קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ואני מחבר אותה לרשת האם אני יכול לחבר מלקדת ועכבר לטלוויזיה ולגלוש דרכה באינטרנט וכמו כן לצפות בתכנים בצפייה ישירה? תודה

12. Started by esharone,

היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. אהלן. הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו בקנייה של מסך גדול , זה שהטקסט יראה קטן מידי (ואני מדבר על תוכנת עריכה כמו פרמייר ואפטר אפקט - שם אין אפשרות לשנות את גודל הטקסט והאלמנטים והכל תלוי הרזולוציה של המסך). במחשב אחר שלי כיום, אני עובד עם המסך המיושן הזה: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1232 במסך זה אני רואה את הכל מצוין ואני ברזולוציה של 1280X960 , הבעיה כמובן היא שזה מסך של המחשב השני - במחשב החדש שלי אני משתמש בזוג מסכי CRT ישנים ומזעזעים בהחלט שם אי אפשר לראות את הטקסט. הבנתי שיש הבדלים בין גודל נקודה במסך ולפי זה נקבע איך האלמנטים יראו ברזולוציה הטבעית... אז איך המסך הישן שלי בהשוואה ל 2333T ? באיזה מבינהם האלמנטים ברורים יותר ברזולוציה הטבעית? או שהם דומ…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. אני פונה אליכם אחרי שבפורום אחר לא ענו לי אם אפשר בבקשה עזרה אני ישמח תודה לכם 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1500 2. מה השימושים של המסך:טלויזיה ומחשב משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי :Sapphire ATI Radeon HD4890 1GB PCIe Vapor-X 4. בקשות מיוחדות - חיבורי בננות יאנו RCA בשביל שאני יוכל לחבר סוני פלסטישן 2 או 3 בעתיד.... 5. גודל מסך רצוי:23 + יש שני מסכים שאני חושב עליהם זה:2333HD קישור: http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he או זה:2370HD קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742286 תודה לעוזרים בלי הצעות מיותרות.....

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by No-Limits,

מה הוא זמן התגובה הנמוך ביותר? והאם במסך LG1970H ניתן להעלאות את זמן התגובה ידנית?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by yuvalkosh,

אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה

22. לאחרונה הזמנתי את המסך הנ"ל אשר לא היה זמין במלאי וכעת החנות קיבלה אותו. מקריאה כאן בפורום ובאתרים אחרים הבנתי שהמסך מיוצר על ידי Dell עם שני פאנלים שונים האחד הוא S-IPS אשר נחשב לאיכותי ומומלץ בעוד שהשני הוא M-PVA אשר איננו מומלץ במקרה של המסך הנ"ל. יצרתי קשר עם החנות בנדון ונאמר לי שאני לא יכול לראות את המסך או לפתוח את האריזה בטרם הרכישה אך לבקשתי קיבלתי את המספרים הסידורים והאינפורמציה הזמינה על גבי האריזה ורציתי לדעת האם ניתן לדעת את סוג הפאנל בהתאם לכך והאם כדאי לרכוש את המסך בהתאם. האינפורמציה שנמסרה לי היא כדלהלן: DP/N OHM064 CZ-OHM064-70522-729-ORVL REV A04 האם ניתן לדעת באיזה מדובר על סמך המידע הנ"ל? תודה.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by מיכאלס,

רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים