מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 27 אינץ.. השימוש שלי במילה אחת להכל.. אני לא יכול להגדיר במילה אחת את שימוש המסך .. לדוגמא למשחקים בלבד כי מה אני כבר משחק black ops 3 ועוד מישחק (כיום) המטרה פשוט לכל .. תקציב שלי גג 1500 שח כרטיס מסך שלי gtx 970 מה אתם ממליצים לי? איזה מסך יענה על דרישותי ויעשה תעבודה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא מסך בעל בהירות גבוהה על מנת להשתמש בו בחוץ באור יום בצל אבל עדיין בתנאי שטח... עדיפות למשהו עם ספק חיצוני שאוכל להחליף בסוללה. מכירים משהו כזה? לא מצאתי ברשתות המחשבים הגדולות אבל גם לא מוצא איזה חנות ייעודית לציוד כזה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הוא עדיין פחות נפוץ מאחיו ה-HDMI, אך תקן ה-DisplayPort ממשיך להשתדרג ולהתפתח, כעת עם תמיכה ברזולוצית-על ובאיכות תמונה משופרת על טווח דינאמי מורחב השדרוג של תקן ה-HDMI לגירסה 2.0 היה מהלך חשוב שללא ספק עזר, ועוד יעזור, להביא את רזולוציות ה-Ultra HD אל ההמונים, אך גם תקן ה-DisplayPort המתחרה בו עדיין כאן איתנו – עם גירסה מעודכנת משלו שנועדה להבהיר כי הוא עדיין המתקדם ביותר והמתאים ביותר לשימושים מקצועיים. תקן ה-DisplayPort 1.4 החדש, שמגיע כעת למסכים שולחניים לאחר שגירסתו המוטמעת (eDP 1.4) הושקה בתחילת השנה שעברה, לא מביא שידרוג ברוחב הפס הזמין, שנשאר לעמוד על כ-32 ג'יגה-ביט בשנייה כפי שהיה ב-DisplayPort 1.3, אך כן מביא תמיכה בטכנולוגיית דחיסה בשם DSC 1.2 (ר"ת Disp…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי בניית סימולטור נהיגה ושוקל קניית מסך קעור במקום 3 מסכים. לרוב בסימולטורים ניתן להסתכל לצדדים והמסכים הצידיים מפקדים כנקודות מבט אלו... האם מסך קעור מסוגל לתפקד בצורה דומה? שקלתי גם את אופציית האקיולוס ריפט אך נראה שיעבור זמן עד שהמוצר יהיה נגיש באמת ובעל מחיר אטרקטיבי. תודה על העזרה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טרם קנייה מה עדיף??? הפרש של 350-400 ביניהם הAOC יקר יותר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31667# אני הבהתלבטות בין המסך הזה לבין הגרסה הזאת: Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS http://m.ksp.co.il/product.php?uin=22773 אבל הבנתי מחיפוש פה בפורום שה- U2415 יותר טוב העניין הוא שהוא בקטגוריית "מציאון" עד כמה כדאי לרכוש אחד כזה שהוא מוגדר כ"מציאון"? זה באמת כמו חדש או להימנע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קודם כל אין לי מושג איפה פורום טלוויזיות נעלם מאז צמצום הפורומים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון. יש את הטלוויזיה הזאת שלקחתי אתמול ב3800 (כולל התקנה והמתלה): http://www.getit.co.il/Prod/86805/ ויש טלוויזיה דומה ב3500 שקל: http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=88751 מה ההבדל? האם זאת שלקחתי ב3800 (מופיע כ2999 אבל זה מחיר התחלתי) טובה יותר? האם היא טלוויזיה טובה באופן כללי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מסך U2715H בחצי מחיר - ללא מעמד . יש לי מסך U2414H האם המעמד של U2414H יתאים ? תודה מראש ! בכבוד רב, swg .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של עד 2000 ש"ח שיתאים לעיבוד תמונה (לא מקצועי ולא למטרות הדפסה) ולמשחקים. ה-Dell S2715H נראה טוב, ויש לי זיכוי בבאג שמאפשר לי לקנות אותו כמעט ללא תוספת כסף. האם כדאי בכל זאת ללכת על מסך 27 אחר ולהשאיר את הזיכוי להזדמנות אחרת? אני בסה"כ מרוצה מהמסך שיש כרגע ברשותי (Dell 2209WA) מלבד הגודל שלו, ואם יש סיבה לדחות את הקניה זאת לא ממש בעיה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך מסך מחשב עם יכולת רזולוציה 1080P ופאנל ips ובאותו הזמן גם יכולת רענון גבוה (144hz פחות או יותר ) כרטיס מסך שברשותי - r9 290x תקציב - 2000 , יש אפשרות לחריגה חייב להגיד שאני לא מוצא מסך כזה בעצמי , מה יכול להיות שבאמת לא יצא מסך מחשב 1080P עם יכולת רענון גבוה ופאנל IPS?? ודווקא באיכות 1440P יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-