עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by hardwell,

אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש בישביל המחשב השני שלי מסך LCD 17 אינץ' מסך פשוט בישביל משחקונים קטנים שאמא שלי מסחקת כמו ZUMA, LUXOR וכדומה....... גמיש בתקציב אם אפשר מסך של 19 אינץ' בלי הבדל במחיר ובאיכות שלו אז אפשר להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by postup,

אז ככה לאחותי התקלקל הCRT הישן כך שהLCD הפשוט והישן שלי עובר אליה(BenQ FP71GX אם מישהו מתעניין), כך שאני יכול סוף סוף לבחור לעצמי מסך LCD חדש וטוב באזור ה1500 שקל פלוס מינוס. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, וסרטים(קצת פחות). אז כמה שאלות? 1.מה כדאי לי לקנות "19 או "22 רחב? 2.ראיתי את סיקור מסכי הLCD באתר וש222H של Chimei לקח ראשון, אבל באתרים אחרים הסיקורים ממש לא מחמיאים למסך, כגון: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p2 http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;3737;pt;1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/137328/ מה ההיגיון? 3.שורה תחתונה, מה המסך שהייתם ממליצים לי עליו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. אחרי שנים בהם מסכי OLED שימשו בעיקר לטלויזיות וסמארטפונים, כעת מתחיל להגיע אלינו נחיל מסכי OLED להמונים בדמות צגי גיימינג מתקדמים ויוקרתיים. ה-AORUS FO27Q3 של GIGABYTE הוא מסך 1440P מתקדם בתדר 360Hz. מדובר בשילוב טכנולוגיות שטרם ניסינו בעבר וכעת יצאנו מנוסים ועם מסקנותלכתבה

8. שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by zombie,

שלום לכולם, אני בתהליכי בניית סימולטור נהיגה ושוקל קניית מסך קעור במקום 3 מסכים. לרוב בסימולטורים ניתן להסתכל לצדדים והמסכים הצידיים מפקדים כנקודות מבט אלו... האם מסך קעור מסוגל לתפקד בצורה דומה? שקלתי גם את אופציית האקיולוס ריפט אך נראה שיעבור זמן עד שהמוצר יהיה נגיש באמת ובעל מחיר אטרקטיבי. תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Depends,

שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  13. אורח יוסף שלו
    Started by אורח יוסף שלו,

בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ronj,

היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by elior99,

היי חברים, מחפש המלצה למסך בתקציב של 400-600, גודל של מקסימום 23 אינץ (עדיפות ל21.5) השימושים הם תכנות בעיקר וקצת צפיה בסרטים.. מתכנן לקנות היום (ksp,ivory) כי אני כרגע עם מסך נוראי. תודה מראש! :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by taurus007,

שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10527 המסך הוא בעיקר לגלישה ולימודים. המסך יושב קרוב אליי בגלל מגבלת מקום ולכן חיפשתי מסך שיחסית קטן פיסית (המסך הזה דק ביחד עם העמדה שלו) זה המסך IPS הכי יקר שמצאתי לגודל הזה, ולכן אני מקווה שהוא לא יאכזב. לא מצאתי ביקורות על המסך ולא מצאתי חנות שבה אני אוכל לראות אותו. לכן אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר את הדגם. * אני יודע שיש מסך טוב של DELL ב-200 ש"ח פחות. אבל אם האיכות שלו זהה למסך LG אז אני מעדיף כרגע את ה-LG. תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by oded6188,

היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by ppe,

שבוע טוב רציתי לשאול האים יש דרייבר חדש לכייל את הצבעים 2007FP

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יצרנית הפאנלים והמסכים המובילה מתכוננת להשקת המוצר שישים סוף להתלבטות בין קצב תצוגה מירבי לרזולוציה גבוההלכתבה

25. Started by Vipasana,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.