מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא ידעתי איפה עדיף לשאול את זה אז חשבתי שפה הכי רלוונטי. קניתי את הטלוויזיה הזאת : LG 42LB569Y השבוע חברתי את הטלוויזיה למחשב אבל כשאני שם את הטלוויזיה על הגדרות של 1080*1920 ו60HZ אני רואה רק ב80 אחוז מהמסך (באיכות מקסימלית) לעומת זאת ב50HZ המסך מלא אבל איכות ירודה ביותר מצב נוסף הוא שבו הרזולוציה היא 1280 ו60HZ והאיכות טובה אבל רזולוציה נמוכה (אבל המסך מלא) כרגע אני על 1280 כי זאת האיכות הכי טובה שאני רואה סרט במסך מלא כרגע אבל אני מחפש פתרון לבעיה הכרטיס מסך שלי זה ATI READON 5670 - - - תגובה אוחדה: - - - איכשהו אחרי שעות של חיפושים , חמש דק' אחרי שאני כותב את הפוסט הזה נתקלתי בשאילתה הנכונה בגוגל ומצאתי את הפתרון פשוט מורידים את הV בSCALING של הדרייבר CCC ובוחרים א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה נשמע אני רוצה לקנות 2 מסכי 24 של חברה שאני מכיר וסומך האם המסך הזה נופל בהרבה מסדרת הUltra Sharp הישנה ? יש לי את ה UltraSharp הראשון ואני מרוצה ממנו, אבל הוא קטן ואני צריך 2 גדולים יותר. האם אוכל לקבל דעה ממישהוא שהשתמש גם באולטרה שארפ וגם בדגם הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה על מסך טוב לגיימינג. התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח * הכרטיס מסך שלי AMD Readon Gigabyte 7970 3gb OC * זה המפרט המלא של המחשב שלי, קניתי אותו לפני שנה וחצי: http://www.tms.co.il/preview/order/13665 חשבתי על המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14552 קישור לאתר היצרן: http://gaming.benq.com/gaming-monitor/rl2455hm/#skip
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 23"-24" עד 750 ש"ח לשימוש משרדי בעיקר. אפשר המלצות ? יש מבצעים לפסח על מסכים ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי אימייל עם מכירה של המסך ב [h=2]$369.99[/h] מה אתם אומרים ? זה 1450 שקל בלי משלוח ותוספות http://computers.woot.com/offers/samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12?utm_campaign=Amazon+VIP+-+20150405+-+Computers.Woot+-+samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12+-+camp2&utm_source=Amazon&utm_medium=email
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתה הנחיה שהתייחסה שונה למסכים עם hdmi היא בוטלה http://www.chamber.org.il/content.aspx?code=28758 מה שקובע זה פרט 85.28 http://62.219.95.10/TaarifHistory/HelekList.aspx?valuedate=20150412 http://62.219.95.10/TaarifHistory/SeifimList.aspx?valuedate=20150412&helek=16&perek=85&prat=28 שפורפרת קטודה שימוש בcrt מכונה אוטמטית לעיבוד נתונים זה מחשב להבנתי סעיף 5000 קובע מסכים עד 25" כולל סעיף 5190/6 17% מע"מ. *מס קניה ביבוא מוטל גם על המע"מ. מסכים מעל 25" עד 50" סעיף 5110/4 17% מע"מ * 15% מס קניה 1.17*1.15=1.346 סה"כ 34.6% מיסים. מסכים מעל 50" 17% מע"מ*30% מס קניה 1.17*1.3=1.534 סה"כ 52.1% מיסים. תקנו במידה וטעיתי זה יוצא כמו טלוויזיה חוץ מהפטור במס קניה במסכים עד …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
lg27mp35hq lg27mp55hq מתלבט בין שני המסכים ולא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם שניהם IPS וההפרש במחיר הוא סביב ה200 שח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע אני הולך לביא מסך חדש. שימושים זה סרטים+ערכת תמונות ונחבר אליו אוליי XBOX ONE אז מה אתם ממליצים? Dell UltraSharp U2715H Dell Professional P2715Q או משה אחר?? תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה שאני יוכל לצפות באינטרנט מרחוק כמו שרואים בטלויזיה רגילה , אני לא יושב על כסא ושולחו מחשב אני עושה הכול מרחוק .. קניתי בעבר סמסונג 32 והיה ממש סיפור מהתחת לשחק עם ההגדרות כדי לראות את כל המסך וגם עם הכיתוב קריא ונורמלי ולא הצלחתי ... חשבתי ללכת על מסך 42 אינץ אולי ככה הכיתוב יהיה גדול ... אין לי מושג למה אבל ברזולוציה 800-600 המסך נותן את התצוגה הכי טובה מרחוק אם מעלים את הרזולוציה ומשחקים עם הגופנים רואים חלקים מהמסך אני רוצה פשוט לחבר את המסך למחשב וזהו ולגלוש ברזולוציה 1024-768 מינימום נמאס לי לגלוש ב 800-600 כדי לראות סביר . צריך המצלמה למסך בקשר למחיר לא תהיה בעיה עד 5-6K תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-