מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית אינה מייצרת פאנלים משלה, אך עשויה להיות הראשונה להציע מסך "סופר-אולטרה-רחב" בטכנולוגיה המתקדמת אותה אימצה סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תמליצו על מסך זול לשימושיים משרדיים אם קצב רענון ורזולוציה טובים ורמקולים מובנים (בעיקר ל-SKYPE ו-YOUTUBE). שעלה נוספת: אם מסך תומך HDMI - זה רק לשימוש כטלויזיה או ניתן גם לחבר למחשב לשימושי מחשב רגילים? האם זה משפר את התצוגה? האם תהיה בעיה אם דרייבר ל-LINUX UBUNTU?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מסך T190P שקניתי לפני קצת יותר משלוש שנים לדעתי. קניתי מסקאיפיסי, אני לא טבוח שיש לי אחריות וגם אם גן, אלוהים יודע איפה התעודה או הקבלה על הקנייה. לאחרונה הוא הפסיק לעבוד, אני מחבר אותו, רואים את מסך ההדלה של סמסונג אבל לא רואים את מה שהמחשב מציג. אם אני מכבה את המסך ואז מדליק, לשנייה או כמה שניות כן רואים במסך ואז שוב נכבה. בנוסף, מעט לפני שהוא הפסיק לעבוד שמתי לב שהוא נעשה כהה יותר, כאילו נשרפה מנורה בפנים והמסך פשוט נעשה חשוך. אני חושב שזה קרה בפתאומיות ולא בהדרגה. מה אתם מציעים לי לעשות? לקנות חדש? לתקן? אולי זאת בעיה של כבל? (אני כמעט בתוך שניסיתי כמה כבלים שונים, גם VGA וגם DVI.. חשבתי שאולי זאת הבעיה בכניסה עצמה של הכבל על המסך עצמו..)
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
, אבא שלי עובד חשמל ולכן יש לו הנחות בSILVERCARD וכחלק מהן מצאתי כמה מסכי מחשב במחיר טוב ואני צריך המלצה על איזה ללכת. כרגע יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226bw . מסך ראשון: "Phillips 243V5QHABA 23.6 ב549 ש"ח . עוד אפשרות "Aoc E2475SWJ 23.6 במחיר 519. עוד אפשרות "Phillips 243V5LHAb5 23.6 ב519 ש"ח . ועוד אפשרות שאני די פוסל על הסף כי פיוג'יקום זה מותג מדבקה אבל בכל זאת ארשום אותה: "Fuijicom FJ2430 24 ב499 ש"ח מה דעתכם? על פי דעתכם יש מסכים טובים יותר בטווח המחירים האלה (יש אפשרות למתיחה קטנה למעלה). כמובן שאצפה לשדרוג במסך( FULL HD כסטנדרט . לא חושב שזה חוצפה לבק…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המסך מיועד לאימי והייתי מעדיף שהתצוגה של הפונטים תהיי גדולה ושהמסך לא יהיה גדול מדיי (שלא תצטרך לסובב את הראש בזמן עבודה...)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך טלוויזיה 32 אינצ' של HAIER והאיכות פשוט זוועת עולם!! למה?!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!! אני מעוניין לקנות מסך מחשב גודל 20-22 אינץ' שישמש אותי למחשב הביתי בעיקר לצפייה בסרטים, משחקי מחשב, לימודים וכו'. תקציב כפי שנכתב בכותרת. המלצות/הצעות/טענות/בקשות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו וכשהדלקתי אותו ראיתי שהמסך עקום בזווית מסוימת. כלומר לצורך העניין - אם בצד ימין למעלה המסך יושב במקום, בצד שמאל למעלה רואים קצת שחור. נראה כאילו הרכיבו אותו שלא באופן ישר. יש סיכוי שמדובר בהגדרה ולא בפגם ייצור? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-