עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. יש לו זווית צפייה טובה? אני מחפש מסך טוב עם זווית צפייה גדולה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום ראיתי שממליצים פה הרבה על הT240 אבל יש עוד אפשרויות שבראשם נראה לי ה LG והייתי שמח לדעתכם בנושא: 1. LG L246WH 2. SAMSUNG T240 3. 240BW8EB וPhilips 4. LG W2442PA איזה הכי כדאי לדעתכם? האם יש עוד אופציות בסביבת המחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. ברצוני לרכוש 2 מסכים על מנת לעבוד במקביל על 2 מסמכים שונים בכל פעם בעיקר אופיס וגלישה, זמן עבודה רב של שעות רבות חשבתי לחבר 2 מסמכים מהדגם הזה : Dell P2217H 21.5 האם תוכלו לתת חוות דעת ביחס למסך הזה ? והתאמתו לעבודה ממושכת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IdolAdmin,

היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by roy_BB,

אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by lioryb,

יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by natanbs,

האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by moshe55501,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by מורן-85,

טרם קנייה מה עדיף??? הפרש של 350-400 ביניהם הAOC יקר יותר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by exquisite,

המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Joe Blow,

שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by SV123,

אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.