עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Ghost93,

שלום, אני מתלבט בקניית מסך למחשב שעתיד להגיע בשבוע הבא. כרטיס המסך שיהיה על המחשב הוא SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5. המסכים שאני מתלבט ביניהם הם: AOC 2434Pw 24´´ - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9002&perur=2&t=19&c=408 Samsung BX2335 LED 23´´ - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9173&perur=2&t=19&c=407 מה דעתכם? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by artv8,

שלום אני רוצה לקנות מסך ורציתי לדעת חוות דעת על מסך AOC E2241VWA LED. שימושים עיקריים: צפייה באינטרנט, אופיס, סרטים, קצת משחקים (לא של גיימרים) שאלה שנייה שרציתי לדעת היא בקשר לסוג המסך. כיום אני רואה יותר ויותר מסכי LED, ורציתי לדעת האם הם טובים יותר, האם שווים השקעה כספית נוספת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הזמנתי את המחשב הבא: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪422 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1336 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 TwinTech GeForce GTX460…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Evilized,

יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, שאלה כזאת: איזה מסך LCD LED Full HD 23" הטוב ביותר ב-1,090 ש"ח? אגב, האם זה קריטי אם זמן התגובה הוא 2 או 5ms? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by itamar_moa,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by --Adidas,

אני חושב ללכת על 2333t בגלל המחיר (כמעט 500 שח הפרש) ההתלבטות העיקרית שלי היא בעניין הארגונומיה של המסך אני רוצה מסך שאני יוכל לשים איזה סרט ולכוון אותו כך שאני יוכל לצפות בו גם מהמיטה ואני לא יודע אם 2333t יסתדר עם זה אז השאלה שלי היא כמה אפשר להטות אותו למטה למעלה ולצדדים ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by Woland,

שלום, אני מחפש מסך שהשימושים העיקריים בו יהיו גלישה , תכנות , ומדי פעם סרטים ומשחקים. כרדע שמתי את עיני על ה - u2311h או 2209wa , לפי ביקורות שקראתי באינטרנט נראה שה - 2209wa טוב יותר לשימושים שלי. מה דעתכם , ואם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by MasterPit,

אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lael,

כותרת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MatanG1,

אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  19. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orentz,

שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  22. בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asaf20,

בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.