עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Alon Shur,

אני צריך המלצות על מסכי גיימינג זולים ומעל שישים הרץ

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by R0tem1,

הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. פאנל איכותי... בפעם האחרונה שקניתי מסך היה מדובר על IPS. יש חדש בתחום? אולי אני צריך לשאול שאלות נוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה. עורך. ראיתי ב-KSP את Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS, ב-630 ש"ח. איך הוא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EAD,

רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  11. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by דנדן,

מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by n_aviv1,

המסך פתאום נראה כאילו מישהו דפק את הפוקוס באזור המרכז. זה קרה ממש עכשיו בפעם הראשונה כשהדלקתי את המחשב. מוזר אבל ברבע הימני וברבע השמאלי התמונה חדה כמו שצריך ומשם זה מתחיל לאט לאט להיות מטושטש עד שבמרכז הטקסט לא ברור (קריא אבל קצת מטושטש). מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 19:37:38 מוזר... חזרתי למחשב והטקסט שוב חד. מה הייתה הבעיה אין לי מושג אבל כרגע היא לא מופיעה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by Gil Ben Ishay,

שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by maors3,

מעוניין ליקנות את המסך הנ"ל לשימוש מישרדי קצת סרטים ותמונות מי מכיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by natanel,

הי ברצוני לקנות מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה - מרחק צפיה בסביבות מטר וחצי - גודל, מנחש שצריך 23 אינץ או יותר - צריך לעבוד ללא מחשב, משמע עדיפות רמקולים מובנים או תמיכה ביציאת רמקולים - לא חייב שיהיה עם HDMI, אבל חיבור שאפשר עם מתאם לחבר לממיר - שלט, לא קריטי - מיועד גם לגלישה וקריאת טקסטים בתור מחשב - רזולוציה, ניראה לי 1080 שיתאים בתור מסך טלויזיה - לא מיועד להרצת משחקים כבדים מחיר בסביבות 1000 ש"ח המלצות על ניגודיות, רזולוציות, ריענון יתקבלו בברכה ובעיקר דגמים מומלצים תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by yoel12,

שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?

21. Started by baruch76,

האם מישהו מכיר/שמע על מסך סמסונג 20 דגם SW 2033.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by asilbob,

E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.