מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לבקש המלצות למסך טוב בתקציב הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב לגיימינג עם תקציב של עד 3500 עם רצון לקצץ כמה שיותר ברצוני למסך בגודל של 21 עד 28 (מעדיף יותר את ה-28). רצוי 4K. ובכללי מסך טוב לכל המשחקים המודרנים כיום ולצפייה במדיה. יש לי דגם שחשבתי אליו אשמח אם תגיבו אליו. http://www.amazon.com/Samsung-28-Inch-Definition-Monitor-U28D590D/dp/B00IEZGWI2 נ"ב: אני חדש לפורום אז תסלחו לי אם אני כותב לא בצורה הכי מקצועית
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!!! אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל למשחקים כבדים -סרטים- וחיבור לפליסטיישן 2 האיים הוא מספיק טוב? יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6800 GS series אבקש את חוות דעתכם תודה רבהההההההההה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי קיבלתי את הכבל הזה עם המסך דל U2410 , רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותו במקום הDVI ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני על סף רכישת מחשב חדש אך עדיין לא החלטתי לגבי המסך. אני סטודנט לעיצוב כך שעיקר עיסוקי הוא תלת מימד (מאיה וכו') וידאו ואפקטים (אפטר אפקטס, פרימייר) וכמובן פוטושופ ודומיו אשמח אם תייעצו לי לגבי מסך 19'' בתקציב של עד 1600 בערך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אבקש את המלצתכם למסך לשימושי אינטרנט (בעיקר טקסטים) בעלות של עד 900 ש"ח שמתי לב לשני הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30896 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=28547 אודה לעזרה הדחופה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-