מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לשדרג מסך אחד שיש לי ולהחליף אותו בשניים חדשים QHD של 27" ואם אפשר אז גם לחבר אותם לזרוע לקיר כדי שלא ישבו על השולחן. אני מכיר רק את דל, וחשבתי על ה U2717D. השימוש של המסכים יהיה בעיקר לתכנות, עם משחקים קלים. יחובר למחשב עם כ.מסך gtx 760 שאולי בעתיד ישודרג ל RTX החדש. האם הכיוון הוא נכון? יש לציין שאת המסכים אני מזמין מאמזון UK או US.
-
- 28 תגובות
- 53k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש לצרכים משרדיים בעיקר, חשוב לי שלא יעייף את העיניים וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי לא יותר מ22 אינץ', התחלתי לחפש לפי הרשימה הנ"ל אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=138767&db346073=346074&orderby=ratesum אשמח אם תעזרו תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך ישן מאוד של 19". יש לי תקציב לרכישת 4K אך האם זה באמת שווה את זה? 4K מתחיל ב-3000 שקלים בארץ ו-FHD זול משמעותית... אך האם האיכות של FHD נחותה מאוד ביחס ל-4K החדש? כי הבנתי שזה פי ארבעה מ-FHD. האם שווה את זה או שלא? אני רוצה מסך עם איכות לא פחות ממדהימה.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי מסך 22 שהרזולוציה מומלצת עבורו היא 1050*1680. יש לי כרטיס מסך NVIDIA ATI RAGE 128 LG XPERT. התקנתי דרייברים עבור המסך אבל אין לי אפשרות לבחור את הרזולוציה הנ"ל אלא רק רזולוציות אחרות. האם יש דרך לאלץ את המחשב לתמוך ברזולוציה הנ"ל או שמדובר במגבלה של הכ. מסך שלא ניתן לעקוף? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני משתמש ב- CRT 17 ברזולוציה 1020 על 768 האם במסך 23 רזולוציה 1920 על 1020 הפיקסלים יהיו קטנים יותר גודל הטקסט יהיה קטן יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-