עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by hotshot,

נתקלתי בו כשחיפשתי חוות דעת על מסך אחר, מסך עם תאורה אחורית led עם חוות דעת חיוביות. האם הוא יתאים למשחקים (מהירות 2msec). מחירו כ-1400ש"ח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כותרת , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zal22,

סוף סוף החלטתי שאני רוצה להחליף את המסך CRT שלי למשהו יותר נורמאלי. כבר יומיים אני מחפש וקורא ביקורות ואני פשוט לא יודע איזה מסך לקחת. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ,השימושים הם לאינטרנט וקצת משחקים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by liormor,

צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pazer005,

אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Danits1,

קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NO FEAR,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שאני אוכל לשחק בו גם ב-XBOX360 (בעל חיבור HDMI). התקציב שלי הוא 1300 מוכן לחרוג ל-1400 עם קיים צורך בכך. ורציתי לשאול איך המסך הזה? http://www.lastprice.co.il/PrivateAuction.asp?auctionid=5278

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by romzzz,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zombie,

ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום! האם ידוע לכם על מסך כלשהו שהוא: 1. בטכנולוגית LED. 2. מקבל חיבורי טלויזיה (מהממיר) וקיימת בו אופציה לPIP (תמונה בתוך תמונה). אני שמתי לב שבחו"ל יש מסך כזה של סמסונג (FX2490HD) אבל לא רואה שהוא נמכר בארץ. יש לי כרגע מסך בן 3-4 שנים, טכנולוגיה שונה (לא לד), אבל מסך כזה בדיוק (225MS). יש מושג?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by leaco,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה רחבה קצת יותר איך משפיע Scaling של FHD למסכי 1680x1050 כמו ב2209wa מבחינת איכות התמונה, עד כמה זה נראה לעין ומה מפסידים טכנית. תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חברים עזרה דחוף. אני מחפש את הדל עם העדכון האחרון Rev. A02 למסך של דל U2411 ונמצא במחסנים של דל בארץ רק ה-Rev A01 מישהו יודע מה בכלל ההבדלים בין הגרסאות וכמה העניין קריטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by d.c.n,

שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.