עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by llime,

אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shynet,

שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by LinKinG,

איך אני יכול לחבר ולעבוד עם שני מסכי LCD עם מחשב אחד אבל בצורה שהם ישמשו כמסך אחד (המסוך פשוט יפוצל לשני המסכים) האם הכרטיסים של היום עם היציאה הכפולה יספיקו? יש עוד דרכים? יש המלצות על כרטיסים ספציפיים אך לא יקרים? (כי בכל מקרה המטרה של המחשב היא עריכת מוסיקה ולא משחקים). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yoles1,

אהלן, יש לי כבר מסך אחד כזה ואני רוצה לקנות עוד אחד בשביל Dual screen. בZAP כבר לא ניתן למצוא את המסך הזה, מישהו יודע אם אפשר עדיין לקנות איפשהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  8. שלום, קניתי מסך לפני כחודש... עכשיו רציתי את המסך הזה! http://tms.co.il/product/5542 ואני מדגיש! עכשיו שימו לב לכל הפרטים ששם! אני קיבלתי t220 ככה כתוב על המסך, וה-dynamic contrast כתוב לי 20000:1, זה באמת מה שקניתי? או שעבדו עליי בעיניים? כתוב לי syncmaster ושתי מילי סקנד. תודה לעוזרים

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. צריך רק איזה שתי המלצות ואני קונה יכול להיות שאני מחפש את הסמסונג 260hd?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Drek Boy,

שלום... חשבתי לקנות את המסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= והרזולוציה שלו היא 1920X1080 והשאלה שלי היא האם זו רזולציה נורמלית? כי בכל הביקורות שאני רואה למשחקים בודקים רק 1024X768, 1280X1024, 1690X1050, 1920X1200 זה אומר שבמשחקים אני לא אוכל להשתמש בצורה אופטימלית בכל הפיקסלים כי אין הגדרה כזו. לא? למשחקים עדיף לי מסך ברזולוציה של 1200X1080 או 1920X1200? אנ י יודע שזה תלוי במחיר ובכרטיס מסך והכל אבל מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by mushka,

שלום רב, אני חדש בסביבה,.. קראתי קצת מהדיונים והתרשמתי מאוד. אני רוצה לרכוש מסך DELL U2410 לאבא שלי, העניין הוא שהשולחן שלו די גבוה, והוא מאוד רוצה שהמסך יהיה כמה שיותר נמוך. יש לחבר שלי את הדגם 22 של דל DELL 2209WA, שאז ראיתי שבאמת אפשר להוריד את המסך כמעט עד הרגלית שלו, שזה טוב לי. מה שרציתי לשאול, זה אם גם במסך U2410 זה ככה? האם מישהו מבעלי מסך DELL U2410 מוכן למדוד בשבילי מה הגובה שבו מתחיל המסך (התצוגה שלו) כאשר הוא במצב הנמוך ביותר? תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by sabotage_baby,

שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by mrraz,

מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חיברתי אתמול את טלוויזית הפאזמה (42") למחשב (דרך DVI), בגלל שהיא לא תומכת כלל בHD, האם אפשר לשנות שהיא תקבל רזולוצייה אחרת ומסך המחשב שתומך FHD יראה את הרזולוציה הטבעית שלו? מדובר בפנאל של ATI, לא הצלחתי להבין שם משהו..? מדובר על רזולוציה של 852 על 480 בטלוויזיה. תודה לעוזרים.

18. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, מחפש מסך מחשב לשימושים בסייסים ויחסית מעטים. אינטרנט בעיקר עד 500 ש"ח. לגבי הגודל 19 ומעלה. ראיתי שיש דגם של דל dell e2216h שעולה 500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=910134 יש עוד אחד של דל dell e2014h שעולה 450. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859173 יש אחד של סמסונג s22d300hy שעולה 512. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895850 על מי מהבאים הייתם ממליצים? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים גם. תודה מראש. אורי.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by wta,

ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. ולא 1600X900? איפה ההיגיון פה?? יש לי במחשב רק תרזולוציה הרחבה 1600X900 וזה לא מציג לי טוב כ"כ... כתוב שצריך 1440X900 אבל אין לי!! מה הולך פה? הכרטיס מסך לא מובנה, אבל ישן, רק עם חיבור של VGA אחד... קיצר אם הבנתם יש פה 2 בעיות למה מסך 16:9 תואם רק 1440X900 ולמה המחשב שלי לא מאפשר לי לשים תרזולוציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by oferab,

המסך הזה נחשב כיום למסך הכי טוב למחירו הוא כולל פנל H-IPS , ומקבל ביקורות מעולות המסך עם הפנל הזהה מתוצרת פיליפס, אין לו כניסת HDMI, וכמו כן אין עליו ביקורות מקצועיות ברשת מחירו אמור להיות בסביבות ה 3000 ש"ח האם היבואנים של HP מתכוונים להביא אותו לארץ, הבנתי שיש הרבה דרישה בארץ למסך הזה ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום! אני מתכנן לקנות מסך חדש. השימושים העיקרים הם אינטרנט, וורד וגם משחקים - זה מתחלק בערך חצי חצי מבחינת זמן שימוש. השאלה מה עדיף? להישאר עם הגודל הנוכחי שיש לי, שזה 19, או לעבור כבר ל22? הגבלה תקציבית עד 2000 אבל אני מעדיף כמובן לרכוש מסך זול מ2000. או בקיצור.. מסך ביצועים/מחיר טוב. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה רבה. רגב.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by ApXix,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש לאחר ששלי כנראה הלך, לאחר הרבה שנים טובות. השימושים העיקריים של המסך הוא גיימינג כבד(דגש על זה), עבודה, סרטים ועוד. גודל המסך שאני מכוון אליו הוא בין ל22-24 אינץ. כרטיס המסך שיש לי הוא AMD Radeon HD 7870 XT. המליצו לי על מספר מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17320 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE ועל כל מני מסכי DELL אשמח להמלצות על מסכים אחרים או על אלו שפה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.