עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by OrGAzmUs,

שניהם כ- 1800-1900. ש"ח. השימוש העיקרי הוא גלישה וסרטים. פחות משחקים. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by moshe20,

שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by T-R,

שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by beelzeboss119,

הם שניהם נראים די נחמדים ובתקציב שלי ולא אני לא רוצה את הדל שבדרך כלל ממליצים עליו 8 ms פשוט לא בשבילי מבחינת הרזולוציה שניהם אותו הדבר אבל יש דברים אחרים שאני פחות מבין בהם במסכים צמצמתי לשתי אלה אני יעריך מאד עזרה לבחור בינהם אם יש לכם ביקורות או שמישהו יכול לתת לי יתרונות\חסרונות זה יעזור המון תודה מראש נ.ב קישורים http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS24A350HS/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=series-3-led

7. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר? ואם כבר מסכים רחבים, אז איזה מסך עדיף מבין השלושה?: Samsung 931BW, BENQ FP92W, LG L194WT. אני צריך מסך למשחקים וסרטים, אני יושב הרבה על המחשב. תודה, עומר חצ'ק.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 00:01:50 תיקון:שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by abirdh,

היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by noamarmel,

טוב אז ככה : אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות תקציב של 1600 שקל קראתי המון באתר בפורומים וגם במדור של המפרטים המומלצים - וקצת הלכתי לאיבוד ואשמח לקצת עזרה בקבלת ההחלטה בעקרון זה מסך למשחקים וגם לסרטים השאלה היא באיזה מסך לבחור או שיש המלצה למסך אחר (ולהלן המסכים) 2209wa של דל (זמן תגובה 6MS האם זה משפיע על משו מריחות או נוחות צפיה?) 2433bw של סמסונג (למען האמת נראה קצת מעפן לעומת מסכים אחרים שיש בשוק) בנוסף אשמח לקבל על המלצה למסך 24 ולא רק 22.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. כשאני מחבר את הטלויזיה שלי (32", 1366*768) הרזולוציה המקסימלית בDVI היא 1280*1024. כמובן שמדובר על תמונה 4:3 על מסך 16:9, וזה מעאפן. מעבר לרזולוציה רחבה מוסיף שני פסים שחורים ומעוות את התמונה עוד יותר. אין את הבעיות האלה בחיבור VGA אנלוגי. את המסך רכשתי כבר לפני שנה ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת, אך לאחרונה שמתי לב שבאתרי מכירות שונים מוסיפים "רזולוציית PC מקסימלית *******" שהיא שונה מרזולוציית המסך, מה שהביא אותי למסקנה שהתופעה המעצבנת הזאת היא לא נחלתו של המסך שלי בלבד - לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 "רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים ... רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 , SXGA(compressed) 1280X1024 800X600 ,:VGA:…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LalA09,

חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין הרבה בתחום ולכן מבקש דעתכם על מסך שמצאתי. אני מחפש מסך בגודל 21 אינץ', לשימוש משרדי בעיקר.. אני לא אראה בו סרטים כי יש לי טלווזיה ליד שמחוברת למחשב. מצאתי מאמר של אתר wisebuy.co.il בו הם ממליצים על Samsung BX2253. יש לי הנחה של 30% באופיס דיפו (של חבר לאנשי קבע) ולכן אני יכול לקנות אותו בכ600 ש"ח (860 ש"ח לפני הנחה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007QtkXq9QBhI9v8atxd649pp:12bbi68k5?id=4349163&pr=&N=2 חיפשתי ביקורות על המסך ברשת אבל לא הצלחתי למצוא.. גם לא באנגלית מה דעתכם על המסך? האם בתקציב דומה (אני יכול להתגמש בעוד כ150-200 ש"ח אם זה שווה את זה) כדאי לרכוש דגם אחר? תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by D_Beckham,

שלום רב ! לא חדש פה , מ2006 כבר פה עם שמות שונים :-) מחפש מסך TV 55 אינץ' שיתאים לי לקונסולה , שיספק כמה שנים טובות של תצוגה מבקש את עזרתכם , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by xytkhi,

קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by hotshot,

שלום לכולם, כחלק ממערכת מחשב חדשה, אני רוצה גם להחליף את המסך שלי. רצוי מסך לפחות 24" וכמובן Full HD שישמש בעיקר למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם למישהו פה יצא לשחק על מסך גדול יותר (26" ומעלה), האם זה שדרג לו את חווית המשחק משמעותית (גם נראה לי כבר שצריך להתרחק מהמסך יותר) או שזה לא מצדיק את ההפרש במחירים ממסך 24".

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by MDARKo,

תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה

25. למה להסתפק ב-240 הרץ או 360 הרץ כשאפשר להמשיך לטפס כלפי מעלה?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.