עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני חדש פה, השבוע התחדשתי במס LED 24' של סמסונג מדגם BX2450. המסך בעיצוב דק ונפלא, בעל שתי כניסות HDMI וכניסת VGA. באחת הכניסות מחובר בכבל HD לממיר HD של חברת הוט, ובכניסה שניה מחובר למסך בHD ובצד שני למחשב בחיבור DVI. בשביל להעביר מצבים (ממיר למחשב) אני משתמש כל פעם מחדש בכפתור הSOURCE שנמצא בתחתית המסך מימין. במסך עצמו יש 3 כניסות- אחת VGA ושתי HDMI. לכן בכל פעם הלחיצה כפולה במעבר בין שלושת הכניסות. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בקיצור דרך (מקלדת למשל) על מנת לעבור בין שתי כניסות הHD בלבד? תדה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by psyco,

כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Tamirwig,

אהלן. אני מחפש LCD מומלץ למשחקים ופעולות גרפיות בינוניות, וגם בכלליות באיכות טובה בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס (יכול לחרוג אבל לא ביותר מדיי - לא בכמה מאות שקלים). אני אשמח אם הוא יהיה רחב (16:9), לא יזיק אם הוא יהיה בגודל 19 או 20 אינץ'. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by RGod,

אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by Evilized,

יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Kashat,

כרגע משתמש במסך בגודל 15.6'' ומרגיש את חוסר הנוכות בעבודה ארוכה מול המחשב. חשוב לי נוחות עבודה למשך שעות ארוכות מול המסך. חשוב לי שיציג במקביל על גבי המסך 2 עורכי טקסט. מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי לעבודה מסוג זה ועל עוד אילו פרמטרים חשוב לשם לב? עריכה: המחשבה הראשונית איתה לרכוש מסך בגודל 27'' עם רזולוציה 1920x1080. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Orun,

בהמשך לדיון לגבי ב : אשמח לקבל המלצות למסך בעלות של 3500~ ש"ח. אני מעונין במסך קעור עם תצורת מסך של 21:9 ורזולוציה של לפחות 2K. אקנה כרטיס מסך של GeForce 1080. חשבתי על המסכים הבאים: http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor פחות מפריעה לי חדות התמונה הנמוכה שלו למרות שזה אכן חיסרון. https://www.asus.com/Monitors/MX34VQ/ לגבי אסוס, לא מפריע לי שאין יכולת טובה להזזה שלו. הרזולוציה שלו הינה 3440x1440 ואני לא בטוח שהיא מתאימה לכרטיס מסך שאקנה. לא מפריע לי לא לשחק ב 4K אבל אני רוצה לוודא שאם אקנה את המסך אכן אראה טוב עם כרטיס מסך של 1080. הצעות נוספות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jorylit,

יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by pperoxide,

שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zahi74,

מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by tintin,

כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by דנדן,

Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by galai198777,

אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by leahd3,

ההמסך של LENOVO מסדרת הה LEGION.... זוהי חוות הדעת שלי תיהנו https://www.youtube.com/watch?v=rcCuv0Yhcfc&t=321s

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by itamar_moa,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Holys,

על איזה מסך אתם ממליצים למחשב במחיר בין 400-500 יש לי כרטיס מסך עכשיו של 1050 NIVIDIA. עכשיו יש לי מסך ישן עכשיו כתחליף שלא מתחבר לחיבור של הכרטיס של מסך (כאילו יש לי מסך שתמחבר רק למעבד ואז כביכול אין לי כרטיס מסך ואני לא יכול לשחק משחקים ברמה גבוהה) עכשיו שתי שאלות: 1. איך אני יודע איזה חיבורים של המסך מתאימים כדאי להתחבר לכרטיס מסך שלי 2. על איזה מסך אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adis50,

SAMSUNG 2494HS LG מדגם W2261VP LG W2353V LG W2453V

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ziv13,

היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  22. שלום, ברשותי כרגע מסך DELL p2314h וברשותי תקציב באיזור ה 900 שקלים+- לשדרוג. חשבתי על שני דגמים: דגם ראשון Dell U2419H דגם שני Dell P2418D ההתלבטות היא בין איכות שאמורה להיות גבוהה יותר של סדרה גבוהה יותר לבין רזולוציה גבוהה יותר ומסך חד יותר. כרגע עם רזולוציה של Full HD על מסך 23 אני מרגיש שזה קצת גבול עליון מבחינת החדות. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by GZA,

שלום. אני צריך בבקשה המלצה למסך גיימינג שמתאים למפרט הבא: intel core i5 10400f Geforce RTX 2060 DDR 4

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by liores121,

שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.