עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by HeDesXs,

אני מחפש מסך 22 למשחקים וסרטים בתקציב של 800+-

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by EEstudent,

שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Arelush,

שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by 1liran1,

המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה בבקשה המלצה למסך הכי טוב שאני יוכל לשיג בא 1000 שקל חריגה מקסמילית 1100 אני רוצה לשיג את המסך הכי טוב שאני יוכל לקנות למשחקים במחיר הזה אין לי עדפות גודל הוא משהו פשוט שהיה טוב למשחקים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by elyaz,

אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by satih,

תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by Monstalicious,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הוא ממש זול יחסית 190$ ב newegg כמה טוב לדעתכם הוא יהיה לעבודה ממושכת ומשחקים כבדים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by XCG120,

איזה מסך LED מומלץ לקנות למחשב מחברת samsung,או LG בגודל 24 ולמה? איזה טכנולוגיות במסך טובים יותר בדגמים של שניהם?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות מסך, התקציב שלי למסך עומד על מקסימום 1500! אלו שתי האופציות שהציעו לי בינתיים: מסך של DELL 23 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 מסך של LG 24 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1744 אשמח לדעת מה אנשים פה חושבים על המסכים, איזה כדאי לי לקחת אם בכלל כדאי לי לקחת אחד מהם.. חשוב לציין שקניתי מחשב שיתמוך ברזולוציה של 1920x1080. המסך אמור להיות בשביל משחקי גיימינג כבדים. ברצוני מסך של מינימום 22 אינץ'. אם יש המלצה גם למסך מחשב וטלוויזיה (באותו מכשיר) - עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by cryp,

שולם האם המסך הזה טוב למשחקים וסרטים? http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/business/LS23B3UVMV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הטלוויזיה CRT 21 הישנה שלי, ואז חשבתי למה לא ללכת באותה הזדמנות על משהו שגם יתחבר למחשב? (17 lcd של סוני) תיכננתי על גודל באיזור ה32 אינץ, גודל סטנדרטי בעולם הטלוויזיות אך חריג מאוד בתחום מסכי המחשב. לכן ברצוני לשאול אם אתה מכירים טלוויזיה באיכות מספיק טובה שתוכל לשמש כמסך מחשב במשחקים (פיפא, סטרקרפט לא יותר מזה), בסרטים ובגלישה רגילה\קריאת מסמכים? תודה מראש, עידן נ.ב בעניין התקציב תיכננתי כ2500 שקל, אבל גם חריגה של 500-1000 עלולה להתקבל

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by שי-26,

דבר ראשון SAMSUNG LCD 23" 2333T עם פאנל cPVA יש מישהו שמכיר דבר שני במחיר 1000 ש"ח יש משהו יותר משתלם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה המבצע: http://www.webimage.co.il/LG/TV/index.html הדגם לא מצוין, המסך הקטן יותר ישמש למסך של מחשב, משחקים כבדים וסרטים ב1080\בלו ריי, מה אתם אומרים שווה או שאפשר להשיג שני מסכים בפחות מחיר ויותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oren99,

בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by VodkaPlease,

היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by חני10,

אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  22. אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by IME3,

מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Oren_25,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למשחקים והתקציב עד 900 ש''ח ומצאתי את זה... האם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=27984 האם הוא משתלם (טכנית לא כספית) למשחקים? ומה הכוונה לבנדר?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.