מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמה חיפושים צמצמתי את האפשרויות שלי לכמה מסכים: (יצא שכולם של סמסונג ) P2350 P2370 2494HS 2333SW בין הP2350 ו-P2370 הבנתי שההבדל העיקרי זה שב50 הספק כוח פנימי וב70 חיצוני מה שהופך אותו ליותר דק, כנראה לא שווה את ההשקעה מעבר. ה2333SW ממש זול יחסית, האם הDYNAMIC CONTRAST וה2MS לעומת 5MS שווים את המעבר במחיר מה2333 ל2350? (הבדל של כמאה שקל..) ורק היום ראיתי את ה2494, שגדול יותר מכל שאר המסכים, אבל במחיר דומה.. אז מה דפוק בו שהמחיר שלו טיפה ירוד?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD עם tuner איכותי בסביבות ה2000 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך r9 270x בגירסא של 4 ג'יגה. איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות? בעיקר למשחקים כמו באטלפילד.. כמו מה הרזולוציה הטובה ביותר עבורי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מסך טלויזיה לחיבר למחשב. דרישות - סטנדרטיות [גלישה, סרטים], מרחק ישיבה מטר, לא משתמש בטקסט באופן מיוחד. חובה חיבור RF לכבלים. אני מעדיף LED, אבל גם-כן אין דרישה מיוחדת. תקציב - 2500 ש"ח (גמיש) אני לא נעול על 32" - אפשרי גם 36" קראתי פה בפורום, וראיתי שיש תגובות טובות על הLG LD460, אבל התקציב שלי יותר גבוה, ותהיתי אם אוכל לקנות מסך יותר איכותי. אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנותו בארץ עם פאנל ISP? אחת מהאופציות שבדקתי היא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975 אשמח לעזרתכם לגבי המסכים שציינתי/ לחילופין המלצות למסכים אחרים שאתם מכירים. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זול מאוד ויש לי עכשיו דיל עליו בממש ממש זול. אמרו לי שמדובר בפאנל של BenQ. מי שמכיר\מבין, בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, כבר מזה כשנה שאני משתמש בSamsung SyncMaster 206BW, מסך רחב 20 אינצ' הכל היה טוב ויפה עד אתמול... אתמול החלטתי להתקין דרייברים חדשים של כרטיס המסך [יש לי Geforce 9800GTX]-התקנתי את הגרסא האחרונה של NFORCE 190.38 בכל אופן, לאחר ההתקנה, קפצה לי הודעה "Display's settings have been changed", בעוד שזה היה נראה לי תמוה, החלטתי לבדוק את העניין וגיליתי שהמחשב לא מזהה יותר את המסך ומגדיר אותו כ "Generic PNP Display"...גרוע מזה, בהגדרות הרזולוציה, כל הרזולוציות של מסך רחב [1440X900 ומטה] נעלמו והתחלפו ברזולוציות של 4:3, זאת למרות שהמחשב עדיין מזהה שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680X1050. אפילו גרוע מזה, במשחקים, גם על רזולוציה של 1680X1050 [טבעית], הכל נראה מפוקסל ולא טוב. בהת…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מוזיז טיפה את המארז מחשב שעל השולחן שעליו נימצא גם המסך קורה משהו מוזר המסך מתחיל לרצד בצבעים אדומים כאילו התמונה נשארת אבל יש כול מני גוונים אדומים וכאלה שהולכים ומתחזקים/מתחלשים .. לא ממש מובן לי למה זה קורה ........ הוא עומד למות ? מה בדיוק קרה לו ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אי צריך המלצה למסך 24" מסקייפיסי בתקציב של עד 2K (אין אפשרות לחנות אחרת). תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מסך של סמסונג כעור שיש אותו במבצע בksp זה הדגם Samsung C24F390FH 24'' LED VA הוא כרגע עולה 785 שקלים השאלה היא אם כדאי לי לקנות את המסך הזה לגיימינג או שללכת על מסך 2k 27 אינץ מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-