מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן קניתי מחשב חדש לעריכת וידאו, והאמת לא נשאר לי יותר מידי תקציב למסך שלו, יש לי מסך ישן CRT שמשמש אותי כמוניטור והוא מצוין מבחינתי כי הצבעים שלו מצויינים ואמינים, וחשבתי לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=541 הוא בסדר? איך יחסית לטווח המחירים שלו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=765&keySearch למישהו יש ניסיון עם המסך? בעיקר למשחקי מחשב וסרטים מדי פעם. אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים, נקבה\נקבה, זכר\נקבה כך שאני לא בטוח. 10x
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מי יותר טוב באיכות בתמונה או בכללי אני מחפש מסך טוב עד 1000שקל עם FHD http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122474 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKEX2220 עוד שאלה האם אפשר לחבר מסך שיש לו חיבור DVI למחשב עם כרטיס מסך שיש לו יצאת VGA בלבד?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך LCD חדש לקניה בטווח מחיר 22 או 24 אינץ טווח מחיר- עד 1000 ש"ח מטרת המסך- עריכת וידאו גם בMAC וגם ב PC יהיו מחוברים 2 מסכים למחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD דיי יקר עכשיו קרתה תאונה והמנקה ניקה אותו עם מגבת בעלת סיבים קשים, למזלי בזמן שהמסך כבוי. האם זה עושה נזק למסך? אני דיי בטוח שלא חסרות עליו שריטות בעקבות כך.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש זוג מסכי 24 אינץ עבור צפייה בגרפים (לא משחקים) מסכים שאפשר לצפות בהם שעות , מינמום התעיפות בעיניים! אשמח לקבל הכוונה תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-