מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו המלצות על מסך חזק לגרפיקה? הבנתי שהמסך של DELL מסך חזק: דגם Dell 2007WFP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 כנ"ל לגבי כרטיס מסך חזק לגרפיקה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
**עדכון נושא*** ערכתי את הנושא לגמרי במקום לפתוח נושא חדש, אני מתלבט בין שני מסכים. Dell U2311H במחיר של 955 ש"ח http://tms.co.il/product/8854 לבין LG IPS231P במחיר של 925 ש"ח http://tms.co.il/product/10317 עכשיו נראה שאין הבדל ענק, רק שלLG יש 5MS במקום 8MS של DELL. בדקתי זאת לפי נתונים באתר של LG. נראה שהמסך של LG אפילו שהוא זול יותר הוא יותר טוב. מישהו יכול לאמת לי האם כדאי לי לרכוש את המסך של LG? כמו כן לא ברור לי האם לLG יש רמקולים מובנים או לא שורה תחתונה האם LG מסך איכותי ומתאים לצפייה בסרטים מרחוק? ולמשחקים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רציתי לבקש עזרה במציאת מסך טוב למחשב של גיימינג בעיקר (שיהיה איכותי פשוט). עכשיו יש התלבטות, איזה גודל מסך עדיף ׳22 או ׳23 כי כמו שראיתי המחירים אותו דבר, לא? תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קיבלתי את המסך הנ"ל ומאותו הרגע שהתחלתי לעבוד איתו התחילו לי צריבות בעיניים, הצריבה מתחילה תוך 10 - 15 דקות עבודה, הורדתי את הבהירות ל-15 ועדיין העינים צורבות. יש לציין שלפני זה היה לי מסך 19" של סמסונג הלבן (למי שמכיר) ואיתו זה לא היה קורה. יש למישהו פתרון? רעיון? תודה, ארז
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה! אגב, מצטער על הכפילות, לא שמתי לב שיש תת קטגוריה של LCD
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין השלושה את שלושתם אני מביא במחיר יבואן איזה הכי משתלם והכי טוב מבין השלושה? שימושים עיקריים לפי סדר עדיפויות: 1.משחקים 2.סרטים 3.טקסט
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אמשח לעזרה בבחירת מסך איכותי. עדיפות למסך עם כניסת HDMI (אם יש דבר כזה).
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ורצוי עם רזולוציה של HD Full. אם אין אני אסתפק גם ב 22" שניתן לסובב אותו ברזולוציה גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לגבי המסך L1953 LG האם הוא טוב ? ואם לא איזה מסך הכי כדאי עד 1000 שקל מסך בגודל של 17-19 המסך מיועד להכל-משחקים סרטים אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך T220P (גרסה זו היא עם רזולוציה 1920X1200) שרכשתי לפני כ-8 שנים. הוא התחיל מאתמול לרצד באופן קבוע, והבנתי שהגיע הזמן להחליף מסך. הבנתי שכיום המצב שונה , ופאנל איכותי בהחלט בהישג יד ונגיש יותר מבחינת מחיר. ההתלבטות שלי היא האם ללכת על U2414 (או U2415) , או להשקיע את האלף ומשהו שקל הנוספים ולרכוש את הU2715 . לגבי U2414 - מה שלדעתי יכול להוות חסרון זה הרזולוציה 1920X1080 , לא מבין למה זה 1080 ולא 1200.. U2515 - מגיע כבר עם רזולוציה של 1920X1200 U2715 מגיע עם רזולוציה של 2560x1440. השימושים שלי חוץ מהדברים הרגילים כמו גלישה, צפייה במדיה מדי פעם וכדומה , הוא בעיקר תכנות. בעבודה יש לי מסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 ואני מרגיש את ההבדל לעומת המסך 22" שלי בבית עם…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלושה מסכי DELL U2312HM מה המקום הזול ביותר שבו מוכרים את המסך? אני גר באיזור חיפה ככה שחנויות מאיזור המרכז לא באות בחשבון (כי המשלוח יעלה כנראה יותר מהחיסכון במחיר)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט לפני קניה של מסך 32" אני הולך למקם אותו בחדר שלי מעל המחשב זתמורת שהוא יהיה מחובר למחשב ויציג רוב הזמן תמונה מהמחשב (למרות שהוא יהיה מחובר גם לטלויזיה) ההתלבטות שלי היא בין אם לקנות LCD כזה http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7083 שיוצא 3000 עם מתקן תלייה התקנה של המתקן ומשלוח של הכל 3 שנות אחריות או לקנות את ה LED זה http://shops.nrg.co.il/Prod/61807/ שזה יוצא 2400 עם משלוח אבל בלי מתלה והתקנה שלו (שזה יוצר עוד 200 שקל בערך) וכולל רק שנה אחריות נמשכתי למסך השני בגלל שהוא LED למרות שאני יודע שזה חברה לא מוכרת אבל מה שחשוב לי פה זה לא איך רואים בזה טלויזיה אלא האיכות של התצוגה עצמה (כי זה יציג כמעט תמיד מהמחשב) השאלה שלי האם מסך LED "מע…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-