עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום לכולם ושבת שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם מסך מבית mag דגם H2201L. רואים טוב מאוד במסך ויש לו איכות שמספיקה לי, אבל לאחרונה יש בעייה מאוד חמורה, הרמקולים המובנים שלו פשוט לא עובדים או עובדים לסירוגין. פעם לא שומעים בכלל, פעם שומעים חלש כשהרמקולים על 100% ולעיתים שומעים כמו שצריך. חיברתי רמקולים חיצוניים ושומעים מעולה כל הזמן, כך בעצם שללתי בעייה במחשב. רצוי לציין שההגדרות תקינות ועברתי על כולן, עוצמת הקול של המסך עצמו על 100 תמיד וכך גם בהגדרות הקול במחשב. יש משהו לעשות לפני שפונים למימוש האחריות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by almogg,

שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by la_pumik,

שלום לכולם. לאחר הרבה התלבטיות החלטתי לקנות benq fp93gx. ואני חושב אולי להעדיף מסך אחר עם pivot, כי משתמש הרבה באינטרנט ואופיס. האם יש מסך מומלץ שיש לו pivot בסכום עד 1200 ש"ח? או שכדאי להשאר עם הבחירה הראשונה שלי וללכת על fp93gx? תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Polymath,

אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by nivrob123,

יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by Ametrine,

ידעו על פרוייקטים של חברות להוציא עוד דגמים של 24 אינץ' ברמה גבוהה ומחיר טוב ששווה לחכות להם ולא להסתכן בצלליות שלא ניתנות לתיקון ב DELL HC?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by scylla,

יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי מסך 17 אינץ CRT ופתאום שמתי לב שיש שריטה בדיוק במרכז המסך (קצת מציק) וזה די בולט יש דרך להעלים את השריטה הזאת? אולי עם חומר ניקוי מיוחד? באמת אני לא מבין איך זה קרה שיש לי שריטה על המסך ???

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by kaboonkal,

אני מחפש להחליף/להוסיף מסך למחשב. השימושים העיקריים הם משחקים סרטים ועבודה כללית. התקציב הוא באיזור 1500, מוכן להתגמש אם יש הבדל ממשי. עדיפות למסך 144HZ (חשוב), עם הטייה ושינוי גובה (פחות חשוב אך עדיף). אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BloodyW,

איך הסמסונג 204B? עולה 1700 בסקייפיסי

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by jenia11,

חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by alianyn,

התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by dan1111,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Zeev86,

ב-KSP הוא נמכר ב-2600 שקל. פה ב2200: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7771307 יש לי כבר מסך Ultrasharp של 23 אינץ אבל 1080P. שווה להשקיע במסך זה אם בעתיד הקרוב אני משדרג את המחשב לכרטיס מסך 1070 או 1080? תודה. עריכה: זה מתצוגה :(((( לא יודע אם להמר על זה או לחכות לירידת מחירים בKSP או IVORY (שמחיריהם תמיד זהים).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.