מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסויים ויש בו פיקסל מעצבן בטירוף שנתקע או משהו - כשיש רקע שחור או ורוד ואולי עוד כמה צבעים הוא מופיע בצבע אדום [על רקע שחור זה ממש בולט] אבל אם אני שם את העכבר מתחתיו או שיש צבע לבן מתחת, הוא פתאום נעלם - אני מניח שהוא כן משתנה ללבן. ניסיתי להריץ את http://www.jscreenfix.com/basic.php במשך כמה דקות ועכשיו אני אתן לזה להמשיך כל הלילה אבל לצערי, לא נראה לי שזה יעזור. יש עוד דרכים שאתם מכירים ושיוכלו לעזור לי לשחרר את המעצבן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה-T260, ומתלבט בין השאר בגלל הנקודה הזו. האם טקסט במסכים אלו חד? השאלה שלי נובעת מכך שהרזולוציה של המסכים האלו היא זו של 24", וגודל הנקודה גדול יותר כדי "לכסות" את השטח. האם זה בא לידי ביטוי בכך שהטקסט הינו פחות חד? (אני שואל דווקא על טקסט כי אני מניח שבמשחקים וסרטים זה וודאי לא מורגש).
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
משום מה, דווקא בלילה שסוף סוף אני מול המחשב, המניוק מתחיל רצד מין רטיטות כאלה מעצבנות בחלק התחתון של המסך ואם זה דף אינטרנט הריטיטות מתפשטות להן על עוד איזורים..מסך חדש מלפני חודש אמור להיות מומלץ וכולי-חשבתי על זה שאולי הראוטר של בזק מפציץ עם הגלים ופוגע בו? מה יכול להפריע לתצוגה שלו?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-