עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir_bl,

טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  3. כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by yair71,

יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Shiker,

אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by Aviram,

למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני רק מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, רציתי לדעת אם משהו מכיר מעבדת תיקונים טובה למסכי LCD באיזור חיפה והקריות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. המסך יחובר למחשב בלבד (לא לממיר) ככה שחיבור DVI ,נראה לי, אמור להספיק. המסך הולך להקרין סרטים בלבד. השאלה האם יש פתרון לסרטים שאינם HD, ככה שהתמונה לא תימרח על כל הגודל הזה. נ.ב. מישהו יכול לאמר לי איזה מפרט הכי מינימלי שנדרש להקרנת סרטי HD, לא מרכיבים חדשים (לכן לא כתבתי את זה בקטגוריית "מפרטי מחשב"). יש לי גישה למלאי של רכיבים משומשים ואני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב מהם מחשב לHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by LOL,

יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Oren22a,

שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by igor21,

שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by אסיWOW,

אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by abc2007,

מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by kolp,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by tttalz,

היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by ori24,

רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.