עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by mzlbat,

היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  4. קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by blackwolf,

שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by sim-m12345,

בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by vid170,

קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Epicz,

המסך הראשון הוא של ASUS: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236293 מחיר: 2390 ש"ח. המסך השני הוא של AOC: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160227 מחיר 2185 ש"ח. המון תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by VodkaPlease,

היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by thepike,

שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי: 1. הבנתי שמפסיקים למכור אותו, האם יש דגם חדש במקומו ואיך הוא? 2. איך המסך 2314T של LG בתור תחליף? 3. איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה900 שקל עם דגש על פאנל IPS ו23 אינץ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. לקראת הסגר הממשמש ובא, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לעבודה מהבית. יש לי קרדיט בהייטקזון לרכישה של מסכים. כרגע מתלבט בין שלושת אלה: Samsung 27'' IPS דגם F27T450FQM: https://www.bug.co.il/brand/samsung/f27t450fqm LG "29 IPS UWHD דגם 29WN600-W: https://www.bug.co.il/brand/lg/29wn600/w/29 סמסומג קעור 27" דגם דגם C27R500FHM: https://www.lastprice.co.il/p/49188887/מסך-מחשב-קעור-'27-Samsung/Samsung-C27R500FHM מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by maazg,

שלום רב ממה שאיתי שבפורום יש התלהבות ממסכי DELL. חשוב לי שהסמך יהיה ארגונומי ולמשחקים. האם המסך 2312 הוא מסך שכדאי לקנות? מה עם מריחות במשחקים ? ומה עם האיכות בעבודה שוטפת מול המחשב - כלומר תכנות וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by EdenC,

לילה טוב, יש לי תקציב של 1300 ש"ח למסך "LCD 19. אני מתלבט בין היונדאי,שהוא "19 או הCMV שהו "20. מה עדיף? ואם יש מסך יותר טוב בתקציב הזה,פשוט תגידו לי נראה שעדיף היונדאי,אני רק צריך אישור. תודה ולילה טוב, עדן

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש מסוג samsung 953bw ועדיין לא יצא לי לכוון את הצבעים שיתאימו לי בשביל שהעיניים לא ישרפו. ורציתי לשאול איזה הגדרות צבע נוחות לעין כדאי לי להגדיר? כרגע ההגדרות שיש אצלי הם אלה: Brightness: 14 Contrast: 75 *נ.ב: מישהו יודע אם אפשר לכוונן את המסך באלכסון וכל זה כמו שיש בהרבה מסכים, כי כשאני מנסה לסובב את המסך אז מרגישים שיש התנגדות ואני מפחד לעשות בכוח. אם מישהו יודע ויכול להסביר לי כיצד אני מסובב אותו באלכסון אני יודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by orei,

היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש את ‏CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI‎ מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by 12someone,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tiger2014,

שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tamirushb,

שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by balvan64,

אהלן חבר'ה, אני מחפש המלצות למסך חדש בגודל 22-24 FullHD רצוי 1200 ולא 1080. אני צריך אותו לגיימניג ולסרטים. חשוב לי שלא יהיה Ghosting ושיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב. אני מתלבט בין מסך 120Hz או למסך IPS (בייחוד Dell LCD 24 U2410). לגבי מסכי IPS - אני לא יודע אם לא יהיו איטי מדי ואני אראה הרבה Ghosting. ביקורות ברשת חצויות. חלקן טוענות שהמסך מהיר מספיק למשחקים וחלקן טוענות בתוקף שזה לא למשחקים בשום אופן. לגבי מסכי 120Hz - אני לא יודע אם יש בהם יתרון למישהו שלא מתכוון להשתמש ב-3D. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.