מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק האם כדאי לרכוש מסך זה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242 נתנו לי אות במחיר מצוין האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28-30 אינ'ץ הכי זול שאני יכול שיענה על הצרכים שלי. השימוש היחיד שאני אעשה במסך זה הוא לשחק פוקר על כמות גדולה של שולחנות בו זמנית. כיום יש לי מסך 24 אינ'ץ ובו אני יכול לשחק על 9 שולחנות פוקר במקביל. בכל שולחן ישנם מספרים סטיסטים קטנים שאותם אני צריך לראות. הבעיה הראשונה : 9 שולחנות במקביל זה לא מספיק לי ואני מעוניין לשחק על 12 או 16 שולחנות בו זמנית. הבעיה השניה : כיום המספרים הסטיסטים מופיעים בקטן מאוד ובמידה ואני אקנה מסך גדול יותר אני אוכל לראות אותם טוב יותר. חשבתי לקנות מסך 28-29-30 אינ'ץ 4K. שאלות : 1. על איזה מסך אתם ממליצים (קצב רענון מסך לא נראה לי רלוונטי לשימ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מסך מחשב עד 24 אינץ המסך ישמש להכל אבל בעיקר למשחקים (גיימינג) מבחינת כרטיס מסך כרגע יש RX580 8GB שבעתיד אולי יוחלף לדגם יותר חזק... רציתי לקבל המלצות כי הרוב הגדול בפורום ממליץ על DELL וחלקם על LG או סמסונג... ממה שידוע לי פאנל IPS יותר עדיף על פאנל VA או שאר הפאנלים קראתי גם בימים האחרונים שMS נמוך לא בהכרח מראה ביצועים גבוהים יותר במשחקים ושגם הרץ גבוהה לא בהכרח יותר טוב למרות שאני לא בקיע במסכים לעומת חלקי מחשב כן אשמח להמלצות מה עדיף לחבר לקנות עד תקציב של 1K גג 1.2K אם יש בזה צורך כמובן... ד"א לא חשוב במסך יציאות ופיצרים כי הכל מחובר למחשב עצמו אז אין דרישה לתוספות שמייקרות את העסק ללא צורך תודה רבה לכל מי שיעזור ו…
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי הרבה אשכולות על זה אני רוצה לזמין את המסך הזה: http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Monitor-/120926762189?pt=Computer_Monitors&hash=item1c27cbf4cd מה העליוות הנוספות של זה? אף פעם לא הזמנתי דרך יותר מ 100 דולר דרך איבי במשלוח רשום שזה משלוח רגיל אז איך DHL נכנסים לתמונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-