עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by bora8,

היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by DTW,

אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ycarmon,

באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tharbad,

דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by adirnasri,

שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofir_bl,

חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by The Game,

עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי הרבה אשכולות על זה אני רוצה לזמין את המסך הזה: http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Monitor-/120926762189?pt=Computer_Monitors&hash=item1c27cbf4cd מה העליוות הנוספות של זה? אף פעם לא הזמנתי דרך יותר מ 100 דולר דרך איבי במשלוח רשום שזה משלוח רגיל אז איך DHL נכנסים לתמונה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by aga123,

כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by iporat,

שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by oded1,

שלום כמו שמצוין בכותרת אני מעוניין במסך חדש אז ככה המטרות שלי הם גלישה באינטרנט משחקים ובמיוחד סרטים עכשיו אני חשבתי על T240 של Samsung מה אתם אומרים עליו כד"א הוא מבוסס על פאנל TN?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nazgull,

כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות את המסך הזה - LG W2261V-PF הוא אם המפרט שלו נראה לי מסך דיי נחמד והמחיר שלו טוב. רציתי לדעת אם זה מסך טוב או שיש מסכים אחרים באותו מחיר שמביאים יותר דברים אני מעוניין להריץ עליו סרטי בלוריי ומשחקים באיכות 1920X1080 מתוך קונסולת משחקים, כמו כן רציתי לדעת אם הוא גם טוב בתור מסך מחשב לכל דבר... ( אני קונה אותו בתור מסך טלוויזיה לשימוש לPS3 ולXBOX360

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by eran256,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by josef19,

. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1350 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות?HD 5770 עומד לקנות 4. בקשות מיוחדות - צריך שיתמוך ב HD ושאפשר יהיה לחבר אותו עם כרטיס מסך HD 5770 מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ריבועי, הבנתי שמעל 19INCH על המסכים הם WIDE SCREEN אבל יש יחסים שונים, אז אם אפשר כמה שפחות מלבני ויותר ריבועי כמו המסך 17 הישן שלי[ריבוע] אבל גם WIDE SCREEN יהיה בסדר. אני מעדיף מסך של חברה ידועה[LG, SAMSUNG] אבל שזה לא יחרוג מהמסגרת המקסימלית. כמובן LCD, תבדקו בבקשה אם יש כמה מסכים מומלצים מי צורך פחות חשמל, זה חשוב לי. 5. גודל מסך רצוי:20-22…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  23. שלום, אני עורך וידאו, חשוב לי מאוד איכות, תמונה טובה, צבעים טובים ואמיתיים, ומסך שלא מעייף את העיניים! זה הכי חשוב! שיהיה IPS איכותי ולא NT. כרגע אני עורך עם 2 מסכים צמודים, DELL2209WA, לקח זמן להתרגל, אבל מרוצה מהם מאוד. צריך לקנות זוג מסכים חדשים לאישתי (גם עורכת וידאו). ראיתי שכבר אין 2209WA ומוכרים רק 2210 שאין לי מושג מה ההבדל ואיך הם... חשבתי לקנות לי זוג חדש גדול יותר ואת שלי להביא לה... ראיתי את אלה: DELL 2412M LED, או דגם אחר של סמסונג שהוא 16X10 דגשים שחובה שיהיו: 1. המסך חייב להיות 16X10 . לא מתכוון לרכוש 16X9 בשום צורה שהיא. 2. חייב שהכפתורים יהיו בחלק הקדמי ולא בצדדים, כי אני תולה אותם על הקיר צמודים מרחק 0 3. חיבור HDMI 4. פיצרים כמו USB,רמקולים,סיבוב מסך- ל…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by stavzim,

היי, אני מאוד רוצה כבר הרבה זמן מסך שמציג ב- 120Hz, אבל המחירים היו מאוד גבוהים. עכשיו בגלל ה- Black Friday המחיר של המסך הזה צנח: S23A700D של Samsung. ב-Amazon הוא עולה 1000 שקל. השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות אותו או מסך אחר? אני אוהב מסכים של Samsung כך שזה נראה לי הקנייה הכי טובה. תודה מראש

• 64 תגובות
    • 7.8k צפיות
  25. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים