עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rtmblog,

היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by ashraf,

שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  3. מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. כותרת , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by david707,

19 אינץ' 1380 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by harel_22,

האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by matt3000,

קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Bart496,

תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מסך חדש ברזולוציית FHD סביב המחיר הזה. רצוי מאוד שתביאו לי מסך מ-TMS כי אני רוצה לקנות אותו יחד עם המפרט, במידה ולא KSP יהיה גם טוב. גודל מסך אני מניח 23" לשימושי גיימינג ועם תקן תליה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by Comie,

ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by jepe,

שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by Unique,

שלום. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר ואני צריך המלצות למתלה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Tx155,

שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by artv8,

שלום אני רוצה לקנות מסך ורציתי לדעת חוות דעת על מסך AOC E2241VWA LED. שימושים עיקריים: צפייה באינטרנט, אופיס, סרטים, קצת משחקים (לא של גיימרים) שאלה שנייה שרציתי לדעת היא בקשר לסוג המסך. כיום אני רואה יותר ויותר מסכי LED, ורציתי לדעת האם הם טובים יותר, האם שווים השקעה כספית נוספת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shubidubi,

מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by tom57,

יש מישהו שמכיר?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by tascam,

Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. היי אני מתלבט בין שני המסכים הבאים לעבדוות גפריות ותלת מימד: LG 27UL850-W 27 DELL U2720Q אם למישהו יש נסיון עם אחד מהשניים, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום, בפרמטרים נראים די זהים. מה מבין השניים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עם ממשק תצוגה מתקדם במיוחד רוצה מסך ספינת הדגל החדש של GIGABYTE להפוך ליקיר חובבי ה-OLED - הכירו את FO32U2Pלכתבה

25. Started by balash-,

אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.