עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bratwa_tut,

מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by FME,

צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by roee88,

שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by alon92,

הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by abirdh2,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 32 אינטש כמובן גם כטלויזיה האם יש הבדלים באיכות בין הדגם הזה של סמסונג: ua32eh5000 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22971599&af=2055&bid=true לבין: ua32es5600m http://www.pompa.co.il/pl_product~UA32ES5600~58~350.htm חשוב לי לציין שממש לא מעניין אותי סמארט TV אלא רק האיכות של המסך. בנוסף האם יש לכם המלצה אחרת למסך 32 אינטש טוב למחשב וטלויזיה במחירים של עד 2500ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by חיקיים1,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. גם אני מעונין ברכישה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  11. אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wallakmi,

שלום, אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזה מסך לרכוש. התקציב שלי לא כזה גבוהה, אולי עד 2000 ש"ח מכיוון שאני רוצה מסך איכותי לתקופה ארוכה. השימוש שלו יהיה 90% לגיימינג. ההתלבטות שלי בנתיים היא בין המסכים הבאים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8074 TN http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 IPS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2953 TN 120 Hertz 3D אני כמעט סגור על המסך השלישי, הוא גם 120 הרטס וגם 3D שזה תוספת נחמדה.. הבעיה שהוא 23 אינץ', האם זה מאוד שונה מ 24 אינץ' ? אשמח לקבל עזרה והמלצות בנושא, תודה רבה! עריכה: עכשיו מצאתי גם את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10129 עוד 500 שקל והבאתי שהוא מסך מטורף..

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by yalkobi,

במידה ואין הבדל בכסף איזה מסך עדיף הדל 23 או ה 24 אני ירכוש מאילת שך 23 עולה 745 24 עולה 1064

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מצרף פה 2 דוגמאות, בסוף יבחר באחת מהן, יש לי תחושה טובה יותר בזאת משמאל, בגלל מיקום נכון של רמקולים (זה סט 2.0 מוגבר, הטוויטרים חייבים להיות ממוקמים בגובה האוזניים, מסך המחשב בתמונה הוא בגובה הכי נמוך, אני לא יודע באיזה גובה יהיה לי נוח ביחס לגובה הכיסא פשוט, את הדוגמאות הכנתי לפי המידות שמקוריות של החלקים פה, ולעניין גובה המסך, ממול למערכת הזאת, תמוקם ספה נפתחת למיתה, או ספה אם קפיצים (זה חדר שינה/עבודה שלי), המרחק בין מסך הטלוויזיה, יהיה 3.6מ', המסך הוא פלסמה בגודל 42", לפי מה שקראתי במדריכים ברשת, בעיניים שלי צריכים להיות מול ה1/3 התחתון של מסך הטלוויזיה, אם כי לא תמיד אצפה בו במצב ישיבה, אז יהיה צורך לתלות אותו על זרוע או מתקן שמאפשר כוונון אופקי, יש לכם מה להוסיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Boris Chernikov,

מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה

18. שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by (Arik),

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.