עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by xlSnaK,

אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שלום, מבקש המלצה על מסך LCD בגדלים "20-22 במחיר של עד 1500 ש"ח, לצורך משחקים. רצוי עם DVI אבל איננו חובה. חנויות באזור הן באג, אופיס דיפו ו-KSP (כך שהמגוון שלהם עלול להחשב כמגבלה). תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by KingYes,

שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש המלצה למתאם למקבוק פרו (2018 עם TB), שיספק את הדרישות הבאות: 1. תמיכה ב-Thunderbolt 3. 2. תמיכה בשני מסכים (4K). 3. יציאת USB 3.0 אחת לפחות. *. תקציב: 400-500 ש"ח (אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול). אני מתנייד הרבה אז חשוב לי שהיחידה תהיה קטנה וקלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by beni125,

יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by david2k,

מה אומרים? יש ביקורות המלצות?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by yanivsk,

הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מסך חדש בנוסף לSAMSUNG 2253BW המיושן שלי (אני עובד הרבה על המחשב אז 2 מסכים מקל עלי). חשוב לי במיוחד שמסך לא יציג מריחות ויהיה נטול inputlag (עד כמה שניתן בתקציב). אני לא רואה סרטים במסך אם זה משנה, רוב השימוש יהיה משחקים ועבודה טקסטואלית (קריאת מסמכים ועבודה על קוד). מפרט המחשב: Intel 2500K @ 4.0Ghz Zotac AMP! 580 GTX (1 DVI connection at use) 8Gb 1600Mhz Crucial M4 64Gb + 1Tb Seagate 7200 תקציב: 1500 בתקווה 1700 בחריגה (רק אם זה שווה את זה) תודה רבה לכל הקוראים והמגיבים, עמית.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by nisimm,

שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by מנטה ריי,

מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?

14. Started by shayfelach,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קראתי על מסכי ה"מחשביזיה" של סמסונג ותהיתי מה עדיף לי כרגע יש לי מסך LCD 17" דיי מעפן ואני רוצה לקנות מסך נוסף גם שישמש כטלוויזיה וגם כמסך נוסף למחשב (אני רוצה לעשות Dual View) ותהיתי אם עדיף לי ללכת על ה"מחשביזיה" של סמסונג או פשוט לקנות מסך טלוויזיה.. מבחינת מחיר המסכי טלוויזיה יותר משתלמים, השאלה היא אם יהיה הבדל? השימוש העיקרי הוא גיימינג לא כבד ואינטרנט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by lader,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם לא מוכרים את המסך הזה או שמוכרים אותו במחירים של 1400 ומעלה. מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותו ב 1200 או תחליף למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. לא אקטואלי.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by timac,

טלויזיה 32 אינץ' LCD עם נתונים מרשימים במיוחד במחיר טוב http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14&ProductID=7044&VariantID=7045〈=he מה אתם אומרים שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by defy,

אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום לכלולם, יש לי שאלה בקשר לתלת מימד, במיוחד במשחקים, האם חייב לקנות מסך שמפורסם באתר נוידיה כ"תומך בטכנולוגיה 3D VISION" או שכל מסך 120 HZ יתן לי את אותה תרומה? ושאלה נוספת היא אם אני קונה מסך או טלויזיה שתומכים ב 3D ומגיעים איתם משקפיים, אז המשקפיים האלה זה רק לסרטים או שיתאים למשחקים גם? תודה לכל העונים!

23. Started by erez213,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  24. אני חושב לקנות את ה-T260, ומתלבט בין השאר בגלל הנקודה הזו. האם טקסט במסכים אלו חד? השאלה שלי נובעת מכך שהרזולוציה של המסכים האלו היא זו של 24", וגודל הנקודה גדול יותר כדי "לכסות" את השטח. האם זה בא לידי ביטוי בכך שהטקסט הינו פחות חד? (אני שואל דווקא על טקסט כי אני מניח שבמשחקים וסרטים זה וודאי לא מורגש).

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.