מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? LG 20" W2042T 5ms LCD Wide
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אבא שלי הלך לאיזה חנות לבדוק על הT240 והמליצו לו על דגם של LG שעולה טיפה יותר.. מישהו יותר אולי במה מדובר והאם הוא באמת עדיף? תודה.. זה כנראה אחד מאלה : L246WH או W2452T
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני שידרוג כללי של המחשב ובו גם שידרוג המסך רוב השימוש שלי במחשב הם גלישה באינטרנט וסרטים(כרגע אני לא מסוגל לראות סרטים בהבחנה גבוהה אבל ברגע שאני אשדרג כנראה אתחיל לראות ב720), וגם קצת מסמכים אחרי הכל אני סטודנט ראיתי עוד מסכים של ASUS שנראים מעניינים כמו ה-VK222H/U שיש להם מצלמה ומיקרופון וטיפה יותר זול וגם ה-T220P החדש של סמסונג אבל בינתיים אני מנסה להתמקד בשני אלו העומדים על הפרק כי הבחירה גדולה מדי, חשוב לי שיהיו ביקורות טובות על הדגם שאני ספיציפי קונה כך שמצד אחד ל T220 יש חוות דעת מצוינות ומצד שני ה-MW221C הוא מלך המבחן של HWZONE כך שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין המשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה לאחותי התקלקל הCRT הישן כך שהLCD הפשוט והישן שלי עובר אליה(BenQ FP71GX אם מישהו מתעניין), כך שאני יכול סוף סוף לבחור לעצמי מסך LCD חדש וטוב באזור ה1500 שקל פלוס מינוס. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, וסרטים(קצת פחות). אז כמה שאלות? 1.מה כדאי לי לקנות "19 או "22 רחב? 2.ראיתי את סיקור מסכי הLCD באתר וש222H של Chimei לקח ראשון, אבל באתרים אחרים הסיקורים ממש לא מחמיאים למסך, כגון: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p2 http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;3737;pt;1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/137328/ מה ההיגיון? 3.שורה תחתונה, מה המסך שהייתם ממליצים לי עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-