עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by --Shadow--,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by matanf,

LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by ziv13,

היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by gesha_s,

יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.

9. שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eliil1,

אני חושב על לקנות בסוף את המסך T240 , והרטיס מסך שלי זה PALIT 4850 SONICץ זה ישתלם?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184289 ???

15. Started by dragon772,

או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

האם ידוע למישהו על מסכים חדשים של SAMSUNG\LG\ACER שאמורים להשתחרר לשוק והתחרות ברמת מחיר וביצועים של ה2253BW?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by g1zey,

התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by eran256,

יש לי מסך 17 אינצ' של benq בן 4-5 שיש לו בעיה שנראה לי שאפשר לסדר, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360443.0, הבעיה מפורטת שם, אם מישהו רוצה אותו מתנה, אז הוא מוזמן לקחת, חשוב לציין אין לו dvi. מי שרוצה שייצור קשר בפרטי. באזור רמת גן גבעתיים. ערן.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by ranyadovner9,

האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?

21. שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.

24. אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by gil13,

אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.