עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dunul,

שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. המסך שלי מתמלא בשכבה קטנה של אבק כל איזה חודש וחצי,כל כמה זמן כדאי לנקות אותו? אני משתמש בערכת ניקוי שקניתי בחו"ל לנקות אותו זה שפריצר כזה ויש לו מטלית מספוג לנגב איתה עכשיו כשאני מנקה את המסך נשארים מאין כתמים כאלה של החומר וצריך לעבור כמה פעמים כדי שהם ירדו,כמה שפריצים צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה יותר מדיי וגלל זה זה קורה....ועוד משהו..המטלית מלאה באבק איך אני מנקה אותה מהאבק בלי ל"הרוס" אותה? ואיך עדיף לנקות בצורה סיבובית או ישרה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zaz,

מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה

6. Started by Morfix,

שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by UnwiZ,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. מעוניין לרכוש מסך מחשב: *מינימום 24 אינץ' *מינימום 1080P (עדיפות ל-1440P) *FREESYNC חובה *מינימום 75HZ (עדיפות ל-90 לפחות) *מעדיף IPS/VA/PLS (אלא אם כן ה-TN בהחלט איכותי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by STi,

שלום אנשים! הגיע לי המסך הנ"ל אז הנה חוות דעת למי שמחפש מסך דומה. אז ככה,המסך קודם כל ממש יפה,האיכות מעולה,צבעים יפים. נוח לתפעול,את האמת אין ממש מה לתפעל,יש שם איזו פונקצייה שפשוט מכוונת את המסך ברגע שמחברים או לוחצים על הכפתור,למי שכל הזמן מחליף אין מחשבים זה מעולה,לי יש SWITCH מסכים אז כל זה כיוון את זה אוטו' וגם כמו שצריך, זהו בנתיים אני לא רואה שום חיסרון,יש גם חיבור DVI שזה מעולה! אולי חיסרון אחד זה שלא מגיע יחד כבל DVI אבל זה לא רציני,כי בהתחשב במחיר המצויין אין תלונות, 1280 משלוח לבית,וגם תשלומים למי שצריך,אז המסך מעולה,המחיר טוב ויש גם 3 שנים אחריות אז אני מרוצה! מומלץ!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by eranir,

יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by devilh,

אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by vourt,

בעקבות הצהרותיהם של NVIDIA על זמינות התלת מימד בימינו והקריאה באתר NVIDIA על אכות וזמינות רכיבי תלת מימד - נשמע מעניין מאד יש למישהו כאן כבר נסיון בזה? יש זמינות מוצרים אלו בארץ? (מסכים של 120hz ומשקפיים אלו)

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. רזולוציה של 4K בדרך להפוך לחדשות ישנות? מסך חדש של פיליפס כולל פאנל 5K בהתבסס על טכנולוגיית ה-PLS של סמסונג, שמצטרפת אל המתחרה LG לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מצטרפת-אל-מירוץ-רזולוציות-ה-5k-במ/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by harel_22,

אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by idandan2004,

שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  21. בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by LielZ,

P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by SharoooN,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13274 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16731 התלבטות קשה בין שני הצגים הללו, המסך של LG עולה ב-50 ש"ח יותר אך המסך של אסוס מגיע עם רמקולים מובנים (לא שזה חשוב לי אבל זה יתרון לאסוס) למעשה ההתלבטות שלי באה מחוסר ידיעה על שוק המסכים היום, בשנים האחרונות השתמשתי בטלוויזיה של הסלון בתור מסך מחשב עכשיו שעברתי דירה אני צריך לקנות מסך למחשב, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג בעיקר משחקי FPS ומירוצים, יש לי כרטיס מסך R9 280, הבנתי שיש היום מסכים עם הטכנולוגיה החדשה של FREESYNC אך הוא עולה יותר משמעותית..האם גם הביצועים שווים את ההשקעה? והאם הכרטיס מסך שלי תומך בטכנולוגיה הזאת? בכל אופן לגבי שני המסכים אני מאוד מתלבט אשמח אם מישהו מכם י…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.