מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המסך למחשב של LG E2260T ואני מעוניין לשדרג את המסך לlg 22ea53t-p הסיבה לשדרוג היא כי זווית ראיה לא טובה לי עם המסך והצבעים לא חיים מספיק השאלה האם המסך שהזכרתי lg 22ea53t-p יהווה שינוי משמעותי לעומת הE2260T תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש כבר שלוש שנים במסך מחשב של סמסונג מדגם 226BW שהוא כמובן 22 אינץ. בחודשים האחרונים יש לי מספר בעיות איתו. הראשונה מבינהם היא שהתחלתי להרגיש ריצודים. מה שלא הרגשתי קודם כי לא הייתי מספיק מפעיל מדיה במחשב... עכשיו היות וזה מאוד מאוד מפריע לי - אשמח לקבל המלצה כלשהי למסך חדש בגודל בין 23 ל 26 אינץ שלא יהיו לו ריצודים עד כמה שרק אפשר... מעבר לזה איכות התמונה והצבעים של המסך גם חשובים לי. יש המלצות למשהו טוב? תקציב? לא חושב על זה נראה קודם כמה עולה משהו טוב ואז אכין תקציב תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי מסך IPS של החברה הזאת שעד עכשיו לא הוציאה מסכים איכותיים ומעניין אותי לדעת איך הוא ביחס ל - DELL 2412HM ול - LG IPS231P-BN ? הנה המסך - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812286 קראתי את הביקורת הזאת עליו - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_i2353ph.htm וזה לא עזר לי להבין אם הוא טוב יותר מהם או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יכול לבוא בחשבון גם יותר מ- "24 ? האם מסכי לד (LED) טובים לעריכת וידאו ? בתודה shenig
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחפש דעות לגביי המסך הזה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=15634 האם שווה את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B מה יותר טוב וכדאי? מטרת המסך צריכה להיות בעיקר למשחקים סרטים ולגרפיקות כבדות של משחקים. אם יש המלצה אחרת תרגישו חופשי להציע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי לכולם! בזמן הקרוב ברצוני לרכוש מסך 23-24. עיקר השימושים הם משחקים (FPS), סרטים ושותף... רזולוציה רצויה 1920X1080 כלומר 16/9 ולא 16/10. עכשיו השאלה, האם כדאי/שווה ללכת לכיוון ה 120hz? מדובר ב DELL U2311 מול ACER GD235HZ. יש בינהם הבדל של מעל 1000 שקל (ACER יקר יותר) *כרגע אין כוונות לשחק 3D! אם יש משהו להגיד על שני הנ"ל ישמח לשמוע וגם הצעות טובות יותר לדעתכם...!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה, מישהו התנסה איתו ? הבנתי שיכול להיות בעיות של מסמכים ואתרי אינטרנט מעוותים בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו והעובדה שהוא מסך רחב ? אני רוצה שהמסך שלי ישמש אותי גם לאופיס וגלישה (ולא רק לסרטים ) וחשוב לי שלא יתעייפו לי העניים מהעבודה איתו. קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 ***עריכה*** האם כרטיס המסך שיש לי הוא מספיק ? ומה עם מסך 23 אינץ כמו: האם זה לא גדול מדי לשולחן העבודה ? מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומהוהחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מבין שלמסכים רחבים יש רזולוציה טבעית שעדיף לעבוד בה. האם זה כך גם במסכי LCD שאינם רחבים ? אם כן מה הרזולוציה הטבעית של מסך 19" אני משתמש במסך 15" ברזולוציה של 1024X768 כשחברתי מסך 20" רחב, ברזולוציה הטבעית שלו שמתי לב שלא היה הבדל משמעותי בגודל הטקסט ובכלל באביקטים כפי שהם מופיעים על המסך בתוכנות שונות. האם כן ארגיש בשינוי במסך 19" לא רחב? או שהשינוי יבוא שוב בשטח צפייה והכל יראה קטן ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-