עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tulicooli,

יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש בישביל המחשב השני שלי מסך LCD 17 אינץ' מסך פשוט בישביל משחקונים קטנים שאמא שלי מסחקת כמו ZUMA, LUXOR וכדומה....... גמיש בתקציב אם אפשר מסך של 19 אינץ' בלי הבדל במחיר ובאיכות שלו אז אפשר להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by Mesatla,

אני לא בטוח ומפחד לקנות שם כי אני יודע שהם עושים המון בעיות עם האחריות והשירות ואני רוצה לדעת אם לקנות או לא דחוף תודה. (הCRT שלי צולה אותי בחום שלו)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי

6. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j1W-0JNx1shJpDxdfEAO-nm:12bbi68k5?id=tech האם המסך אמין? האם יש משהו איכותי יותר בטווח מחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by bg1987,

הי חברה, אני רוצה לקנות את הDELL 2407WFP (אני צריך מסך די דחוף, אני מודאג מהINPUT LAG של ה2408 ואין לי זמן לחכות עד שהקשוחה החדשה תגיע לארץ...) מישהו מכיר חנות שמוכרת את המסך? היה פעם בtronics.co.il אבל זה נעלם מהאתר שלהם.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Noam0101,

הדיון הזה נפתח על מנת לחסוך קצת מכמות הדיונים על מסכי "22 בתקופה האחרונה. אני אשתדל לתחזק פה רשימה קצרה של מסכים, עם תיאור קצר של כל אחד מהם, וקישורים רלוונטיים. מומלץ כמובן להריץ חיפוש בפורום על מנת למצוא דיוני עבר בנוגע לכל אחד מהמסכים. מילה בנוגע למסכי Full HD (בעלי רזולוצייה 1920x1080/1920x1200): לאחרונה הרבה יצרנים החליטו להשיק מסכי "22 בעלי רזולוציה גבוהה יותר מהרגיל. מדובר בעניין שיש לו בעיקר חסרונות עבור המשתמש הביתי. הטקסט במסכים אלה הוא קטן יותר (עקב גודל הנקודה הקטן) ומשחקים רצים בקצב FPS נמוך יותר. בנוסף, בסרטים לא מדובר ביתרון מכיוון שבדרך כלל הצפייה מתבצעת ממרחק של מספר מטרים, וניתן למצוא שלל דיונים בנושא בפורום קולנוע ביתי בנוגע לגודל המינימלי של מסך הדרוש …

• 0 תגובות
    • 17.6k צפיות
  13. שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by yuvalnus,

אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by EAD,

היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. היי מהו מסך הLCD שנותן טקסט הכי הכי חד וברור ונוח לקריאה? בכל מחיר. ובגודל של 20 ומעלה (רחב)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?

19. Started by toko35,

מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by redead,

המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Orsolomon,

היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.