עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתכנן לקנות את האסוס Pg32ucdm מסך מחשב הטוב בעולם אבל אני מתלבט האם כדאי לקנות מסך משני/מסכים משניים אבא שלי אומר שלא אבל אולי אתם תגידו אחרת? ותסבירו את הסיבה לדעתכם. תודה יוני שמין

2. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ לגיימינג וסרטים ועריכה איזה מסך מומלץ?

3. לקחנו לסיבוב מסך QD-OLED חדש מבית MSI בעל תדר ריענון גבוה במיוחד של 360Hz על מנת לראות כיצד סט התכונות שהוא מציע עומד בסטנדרטים המחמירים בשוקלכתבה

4. הוא לא חדש בשוק אך ממשיך להוות את אחת הבחירות המעניינות עבור הגיימר שרוצה לשלם פחות עבור מסך גיימינג מתקדם - בדקנו את M27Q של GIGABYTE, מסך 27 אינצ' בעל תדר ריענון גבוהלכתבה

5. סוג חדש של פאנלים בעלי רזולוציית 4K בתדר של 240Hz מסוג OLED מתחיל לעשות את דרכו למשתמשי הקצה הגבוה ובדקנו איזו חומרה ובאילו הגדרות בכלל תוכלו לממש קצב אדיר של 240 פריימים לשניה ברזולוציה כה גבוההלכתבה

6. המלצה על מסך מחשב 4K לקומפוזיציה / 3D / עריכה אין הגבלה של כסף (ברור שיש אבל ….) גודל מ 32 ומעלה

7. מצאתי את שני אלו בחול: https://www.amazon.com/LG-39GS95QE-UltraGear-DisplayHDR-DisplayPort/dp/B0CV1VL18C/ref=ex_alt_wg_d?_encoding=UTF8&pf_rd_r=968BJK00JHS5APM5S8WR&pf_rd_p=4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&pd_rd_i=B0CV1VL18C&pd_rd_w=NlQQf&pd_rd_wg=eB8PX&pd_rd_r=0802642c-3475-42e2-80f2-f753d09d9212&content-id=amzn1.sym.4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&th=1 https://www.lg.com/us/monitors/lg-38wr85qc-w-ultrawide-monitor המחיר חצי מבארץ. השאלה אם יש אחריות והמשלוח קליל ? ובכללי אני חובב DELL אבל לא מצאתי מחיר פחות מ6000 שקל. יש רעיונות ?

8. רוצה להתחדש במסך חדש, כיום יש לי dell U2717D. רוב הזמן כ 80% המסך משמש לעבודה משרדית עם אקסלים, 10% לעריכת תמונות (לא מקצועי, בתור תחביב) ועוד 10% למשחקים של ילד בן 7 (בעיקר פורטנייט). יש לי כרטיס מסך AMD 6700XT, וחשבתי על המסך Dell Alienware AW3423DW וראיתי גם מסך שנראה חדש יותר Acer Predator X34V. https://ksp.co.il/web/item/273237 https://ksp.co.il/web/item/299756 1. מבין שני המסכים, איזה מביניהם טוב יותר בהתאם לסוגי שימושים שלי? 2. אין לי ניסיון עם מסכים קעורים, האם זה נוח לסוג כזה של עבודה משרדית? 3. האם יש חלופות טובות יותר בהתאם לצרכים שלי באותו סדר גודל של מחיר פחות או יותר?

9. המסך עולה 470 שקל שווה את הכסף ? רזולוציה : 1920-1080 FULL HD PPI 81.59 100HZ 1MS בהירות רק 250 צפיה מ 1.5-2.0 מטר , המטרה : גלישה / עריכה וידאו מדי פעם / משחקים מדי פעם

10. Started by iveco,

יש מבצע בשופרסל מי שקונה מעל 200 שקל מקבל את הטלויזיה PALIT PT32HD ב 200 שקל פאנל LED , רזולוציה HD READY 1366*768 2 יציאות HDMI , 50-60HZ משהו מאוד סטנדרטי חשבתי גם אם המסך זבל זה כולה 200 שקל לא שווה לנסות ? יש לי כרגע מסך תושיבא 37 אינץ FULL HD LCD ריענון 50HZ הפאנל LED לא עדיף?

11. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מסך טוב לגיימינג וגרפיקה ועריכה וחיבור VESA 100 על 100 כולל רמקולים מובנים טובים תקציב 2000 ש"ח 27 אינץ 4k וצריך גם להתקין לי את המסך על הזרוע מה אתם ממליצים?

12. Started by law89,

בעקבות הדיון עם Jabberwock אני פותח דיון למסך. מעוניין לרכוש מסך 32 אינץ' לא קעור (ניתן גם יותר אם קיים). אני כבר די סגור על הכיוון של המסך: https://tms.co.il/gaming-monitors/gigabyte-aorus-fi32q-32-gaming-monitor תקציב עד אזור 1700-1800 ש"ח. המסך הנ"ל לפני כמה ימים נכנס בתקציב. אני לא גיימר כבר המון זמן אבל אולי בעתיד ארכוש כרטיס מסך ולכן מעוניין לרכוש מסך שכבר מראש יתאים לחברה (אנוידיה או השניה) שמוכרת כרטיסי מסך עם יחסי עלות תועלת גבוה. אין לי כוונה להוציא סכום מאוד גדול על כרטיס מסך, אז הכיוון הוא יותר לכרטיס שיעלה עד 1000 או עד 1500 ש"ח. עוד משהו קטן אם כבר פתחתי דיון - היה לי לפני כן מסך של LG אולטרה גיר 32 אינץ'. הצבעים מאוד אכזבו אותי. איך הג'יגה בייט ביחס למסכי…

13. שלום אני חושב ליקנות מסך מחשב גיימינג Lenovo Legion Y27qf-30 QHD IPS 27'' FreeSync 67A7GAC3IS הבעיה כתוב אתר הוראות של מסך בזמן משחק אני משחק המסך עושה הבהוב. האם מסך זה טוב ולא עושה בעיות תקלות למשחקים גיימרים ? באתר הוראות של מסך כתוב משפט : Moving Picture Response Time (MPRT) משפר את זמן התגובה ומפחית את טשטוש התנועה בצג. הפעלת MPRT תשבית את טכנולוגיית AMD FreeSync™ Premium, וייתכן שתבחינו בהבהוב זניח. האם המסך זה טוב ביותר, וזה בסדר ? בתודה מראש!

14. המסך הוא עבור משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות 1080P, 2160P. איך לי העדפה למותג אבל כמובן שמחפש משהו אמין מניסיונכם לפי התקציב הנמוך שניתן זרקתי תקציב מקסימלי כי אין לי ממש מושג מה טווח המחיר אבל כמה שפחות עדיף. תודה.

15. Started by dimikandum,

FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by almogbiton,

צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by T-R,

שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by eran256,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by ea666,

שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by r32,

שלום קניתי אתמול מסך lg w2042t מסך רחב שהרזולציה המקסימלית שלו היא 1680*1050 אבל שאני בא לסדר את הרזולציה במחשב (יש לי ויסטה) יש לי אפשריות של רזולציה יותר נמוכה שהאיכות לא טובה וכל התמונות מרוחות ורזולציה יותר גבוהה שהמסך כותב הודעת שגיאה איך יש לי אפשרות להשיג רזולציה המקסימלית של המסך? אני מחובר אנלוגי לכרטיס מסך ob של אינטל x3100

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by פיני ק,

שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.