מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא מסך בעל בהירות גבוהה על מנת להשתמש בו בחוץ באור יום בצל אבל עדיין בתנאי שטח... עדיפות למשהו עם ספק חיצוני שאוכל להחליף בסוללה. מכירים משהו כזה? לא מצאתי ברשתות המחשבים הגדולות אבל גם לא מוצא איזה חנות ייעודית לציוד כזה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מכיוון שעריכת הוידאו שלי כוללת צילום המסך אני מעדיף מסכים שהם 16:9 ולא 16:10 כדי שה full screen יתאים ליוטיוב אך אני יכול להתפשר. הבעיה העיקרית היא שמסכי LED גם הטובים ידועים בבעיית זליגת אור glow אפילו במסכים שנחשבים טובים כמו Dell U2412M אפילו שהוא IPS מסיבה זו אמרתי לעצמי שאם טכנולוגית LED בעייתית אקנה מסך זול ולא אצפה ליותר מדי. אז קניתי MAG U2402 ב 750 שקלים עם ISP והיה לו פיקסל שרוף. החזרתי לחנות והם בדקו שניים נוספים מאותו סוג וגם בהם היה פיקסל שרוף. סדרה גרועה מסכי 27 הייתי רוצה אך הרזולוציה של אלה שעולים סביר נמוכה מדי (רק 1980x1080) אולי איזה FujiCom FJ2430 ? יש ב 700 שקלים אילו הייתי יודע שהטכנולוגייה שווה הייתי משקיע.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לבין דגמים אחרים באותו גדול עם אותו פאנל כמו P2417H U2414H U2417H יש סיבה לשלם יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית קניית מסך 32 אינץ' וראיתי שיצא דגם חדש בשם 32LK430Y שמחליף את 32LD460. השאלה שלי האם יש הבדלים במסכים מלבד עוד כניסת HDMI ותמיכה בשידורי עידן לדגם החדש, והאם הוא שווה את התוספת הכספית מהדגם הקודם? להלן המפרטים הטכניים של הדגמים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1088&keySearch= http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=283&prodid=785&keySearch= תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-