מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יצרנית הפאנלים המתקדמים חושפת את יצירה מרשימה עבור גיימרים - עם מחיר מאסיבי עוד יותר מזו הקודמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית אינה מייצרת פאנלים משלה, אך עשויה להיות הראשונה להציע מסך "סופר-אולטרה-רחב" בטכנולוגיה המתקדמת אותה אימצה סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד ה-Odyssey Neo G9 המסקרן והגדול מכולם, הקטלוג של הענקית הקוריאנית מתרחב גם עם דגם Odyssey OLED G9 ועוד זוג דגמים מתקדמים קטנים יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
- 1 follower
-
-
למה להסתפק ב-240 הרץ או 360 הרץ כשאפשר להמשיך לטפס כלפי מעלה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של החברה הקוריאנית, שחולק את שמו עם דגם 32 אינץ' קיים, יהפוך זמין לרכישה ברחבי העולם בקרוב מאוד עם תג מחיר של 1,400 יורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי טלוויזיה LG C1 עד עכשיו צפיתי בתוכן ב-HDR10 במחשב ובקונסולות. כשניסיתי להשתמש ב-VRR ב-Xbox Series X התחלתי לקבל ארטיפקטים ירוקים כל כמה שניות במשחקים, ולאחר ששיניתי ל-Dolby Vision הבעיה נעלמה. אבל. זה חשוך ממש. לפי מה שקראתי ברשת ה-Dolby Vision לא אמור להיות עם איכות צבעים ומוער יותר מ-HDR10? למה התמונה שלי כל כך חשוכה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מסך 24 אינץ' שולחני פשוט שאליו מחובר מסך 13 אינץ' משני בטכנלוגיה השמורה לרוב לקוראים אלקטרוניים - האם השילוב הזה יכול להפוך לאופנה חדשה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית הפאנלים והמסכים המובילה מתכוננת להשקת המוצר שישים סוף להתלבטות בין קצב תצוגה מירבי לרזולוציה גבוההלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית הקוריאנית מיישרת קו עם בת ארצה LG ומציגה שלושה מסכי גיימינג שולחניים חדשים שמבוססים על טכנולוגיית התצוגה הבכירהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
תקינת AdaptiveSync של VESA עבור אמצעי תצוגה מתרחבת - עם מוכנות להגעת המסכים שמנסים לספק את הטוב מכל העולמות במוצר אחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
שנת 2024 מסתמנת כמפנה רציני בתחום מסכי המחשב עם מטר של מסכים מתקדמים מבוססי QD-OLED. הכירו את הדגם שצפוי להפוך לפופולרי במיוחד - AORUS FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהם מסכי OLED שימשו בעיקר לטלויזיות וסמארטפונים, כעת מתחיל להגיע אלינו נחיל מסכי OLED להמונים בדמות צגי גיימינג מתקדמים ויוקרתיים. ה-AORUS FO27Q3 של GIGABYTE הוא מסך 1440P מתקדם בתדר 360Hz. מדובר בשילוב טכנולוגיות שטרם ניסינו בעבר וכעת יצאנו מנוסים ועם מסקנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
עם ממשק תצוגה מתקדם במיוחד רוצה מסך ספינת הדגל החדש של GIGABYTE להפוך ליקיר חובבי ה-OLED - הכירו את FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 314 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-