מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כ-1,000 ש"ח. ויש מסכים אחרים במחיר הזה שטובים כמוהו, למשל ה-LG L1719S? אני מחפש ככה עד 1,100-1,200 ש"ח את המסך הכי משתלם.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הT220P של סמסונג ועכשיו אני קראתי כמה חוות דעת שליליות על המסך רציתי לדעת האם כדאי לשנות את ההזמנה ולקחת את VW222U של ASUS או לדעתכם הT220P עדיף עליו? המסך הוא לסרטים,משחקים וגם לגלישה באינטרנט... דרך אגב יש בהם אפשרות להטות את המסך למטה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי LG L194WT באמת מסך יפייפה ויש בו יציאת dvi אך אני לא משתמש בה כי הכרטיס מסך שלי לא תומך בזה. אני משתמש במחשב בעיקר להקרנת סרטים, לא למשחקים, שאלתי היא עד כמה שווה לי לקנות גם כרטיס מסך שיש בו dvi והאם זה ישפר לי משמעותית את תצוגת הסרטים שתאמת עכשיו היא די מאכזבת. אשמח גם להמלצה על כרטיס מסך שכזה, להזכירכם זה רק לסרטים ולא למשחקים. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
LG W2286L http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061 למשחקים חדשים וסרטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים. הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה. יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה. גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ? בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי. מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
עד לפני כמה שבועות היו לי שני מסכים 22" בבית. אחותי הגדולה היתה צריכה מסך וכדי לעזור לה מכרתי לי את אחד המסכים במחיר משומש. שבוע שעבר אימא שלי מתקשרת ואומרת לי שהמסך הישן שלה נשרף. ביום שישי על הבוקר איך שיש לי זמן רצתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל להביא לה את הישן. מכיוון שמיהרתי לא עשיתי בדיקה באינטרנט ושום דבר לא היה מתוכנן. בדרך לאיבורי מחשבים החלטתי לקנות 24", ואם כבר לקחת אז נשקיע קצת בDELL. לקחתי אותו הביתה והבאתי לאימא שלי את הישן. עד כאן הכל בסדר, כולם קיבלו את מה שרצו. היום אני סוף סוף מוצא זמן לבדוק את המסך. דבר ראשון אני מבחין באיזורים וורודים משהו על המסך. ואז בדקתי בעזרת רקעים מתאימים מהאינטרנט פיקסלים שרופים ועוד כל מיני. מצאתי בעיה רצינית עם DITHERING ולפחות 3 …
-
- 38 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה שאני יודע בנתים: יתרונות: גודל מסך עצום חסרונות- כל פיקסל הוא בגודל בלטה חח, אז לכן שמים אותו רחוק. איך מבחינת פנאלים? גם פה יש tn ו ips? איך האיכות בסרטים, משחקים, קריאה? ראיתי אתזה לדוגמא בחיפוש קליל בזאפ http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=2825&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=26&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יש פה כאלה שכבר עושים ככה, מחוברים למסך טלויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתקן מסך בשביל חבר וללא הצלחה מרובה. התקלה היא - המסך נדלק כרגיל למספר שניות אך מיד "נכבה" לאחר מכן. מה שקורה בפועל זה שהמסף מתעמעם ממש בצורה כזו שהוא נראה כבוי.. החלפתי לו את הלוח של האספקת מתח מכאן ועדיין ללא כל שינוי. חוצמזה אין שום קבלימם נפוחים/מפוצצים או משהו בסגנון... יש רעיונות נוספים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה - עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת - אני מנסה להבין האם ניתן יהיה לחבר מסך עם חיבור hdmi ו dvi למחשב xps 13. יש לו יציאת mini displayPort. במחשב אחר הצלחתי לחבר יציאה כזו למסך hdmi, אבל אני לא מצליח למצוא מידע קונסיסטנטי באינטרנט האם זה אפשרי גם עם מחשב כזה.... תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-