עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Azam,

תוך כדי התעסקות עם המחשב הצלחתי להפיל את הספק כוח של המסך על הריצפה, ומאותו רגע המסך הפסיק לדלוק. התעסקתי עם זה קצת אבל נראה שהספק עצמו גמור לצערי. לפני ששוחטים אותי במחיר לספק מקורי חלופי, יש כזה דבר ספק גנרי אמין? לפי מה שרשום פה, הספק הוא: input: 100-240v output: 22v 4.54A מחיפוש מהיר בגוגל לא הצלחתי לאתר משהו בארץ, אבל אולי מישהו פה מכיר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, ראיתי המון חומר על מסכים למשחקים, סרטים וכו', אבל העניין של טקסט די מוזנח. עד כמה איכותי הטקסט לאחר pivot (הטייה של 90 מעלות), שאמור לתת הרבה מרחב אנכי?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Reality,

אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by dvirl,

שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by b-or,

דגם LM-1901W מה אתם אומרים? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DILM1901W_T מהמבצעים של בזק (קיבלתי באימייל) בזאפ= http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472491 איך המסך? איך החברה? מכירים את היבואן? מקבלים 3 שנים אחריות. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by barnea,

לשני הצגים יש את אותם פרמטרים, מה ההבדל בניהם?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by elay shreder!,

אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 850 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1000 2. מה השימושים של המסך:משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - משחקי מחשב.3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? NVIDIA GEFORCE GTS250 1GB 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה : שיהיה LED שיהיה אמיתי ואפילו אם אפשר קצת HD שיהיה פצצה של חברה איכותית אמנם המחיר לא זול ולכן אני רוצה משהו הכי טוב למחיר הזה. 5.גודל רצוי: 23/24" שיתאים בול לכרטיס המסך שלי : GTS250 1GB. 5. גודל מסך רצוי: 23/24" ותגידו לי שזה טוב לכרטיס מסך GTS250 1GB.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by tech74,

יצאו מסכי LG חדשים שנותנים ביצועים מרשימים w2353v http://213.8.106.75/pics/2/0/5/0/29530502c.gif

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by tomerm3,

שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by XCG120,

איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by hilerowitz,

שלום, אני עורך וידאו ואני מחפש מסך מחשב טוב בסביבות 1000-1500 ש"ח. על פי איזה פרמטרים אני צריך לבחור מסך מחשב לעריכה? (סוג פאנל, ניגודיות, זמן תגובה, האם LED) בנוסף מה הדעה לגבי סוג המסך: Samsung 2333T LCD או LG IPS236V LED תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by debir,

קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The-StiG,

תראו אני צריך מסך 19 אינץ LCD הניגודיות לא ממש משנה לי ,אבל כמו תמיד אני רוצה משהו טוב זמן תגובה אני רוצה 4 או 8 ,עדיף 4 ופחות . מחיר עד 2300 שקל . אם אפשר שהאו היהי יפה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Eli100,

אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך המלצה למסך, הדרישות שלי הן : 22" - פחות או יותר. Wide מבריק. התקציב שלי הוא סביבות 700 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.