עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lael,

כותרת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?

5. Started by MOX,

האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

אני יכול לקנות או ממרדנית או מאיבורי איזה חנות יותר כדאי לי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Orsolomon,

היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  10. קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. שלום אני מחפש מסך איכותי עדיף 22'' וטוב למשחקים וסרטים בעיקר בתקציב של 800 שקל. הוא יתווסף למערכת הבאה: amd X3 720 hec 500W ati 4570/4850 לא סגור עדיין 4g זכרון Gigabyte MA-770T-UD3P בלי חריגות גדולות בבקשה. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by shashkavil,

שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by owen10,

Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם המרחק ממש משנה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by tepez,

אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב (LG FLATRON ממש ישן... משהו כמו 11 שנה) והחלטתי עכשיו שיש טיפה מזומנים בכיס להשתדרג... אני צריך מסך למחשב בעיקר לצורכי תכנות, אינטרנט וסרטים.. אין לי שימושים נוספים כמו גרפיקה או משחקי מחשב - זה רחוק ממני שנות אור, אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה שיהיה לי גם פוטושופ על המחשב יום אחד.. אני רוצה רזולוציה של FHD לסרטים.. ראיתי גם את הפונקציה של ה DUAL WEB של LG שמאפשרת שתי מסכים במסך אחד, זה אחד הדברים החזקים ובהחלט יכול לשמש אותי (לדוגמא - חלון אחד VS 2008 חלון שני אינטרנט) בכל מקרה, חשבתי גם לקנות מסך משולב טלוויזיה עם זה.. ככה שאני יוכל לראות טלוויזיה בחדר ביחד.. אני לא צריך רמקולים במסך כי קניתי לא מזמן LG X210, אחלה רמקולים עם …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by wow,

בלי קשר למחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by lerhand,

קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אשמח לקבל המלצות למסכי מחשב בגודל 27", מעדיף את הסגנון הקעור, ומחברות מוכרות בלבד. מחיפוש ראיתי הרבה אפשרויות ולא ממש יודע במה לבחור וצריך עזרה. השימוש הוא בעיקר בתחומים כמו פיתוח, גלישה, צפייה בסרטים וסדרות, ומסחר בשוק ההון. דגשים חשובים: עיצוב שחור ועכשווי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by killer107,

אני רוצה לקנות מסך lcd "20 למחשב שלי. התקציב למסך עד 1000 ש"ח, חריגה מקסימלית: 1300 ש"ח. המסך מיועד למשחקי מחשב, לצפייה בסרטים ועבודה משרדית. להשתדל לא לחרוג מה-1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by tomey,

ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

אהלן , מחפש מסך מחשב בסביבות 1000 שח , כרגע יש לי מסך של דל 23 שאני דיי מרוצה ממנו , אבל הוא ישן וקטן לי, לכן רוצה להחליף. ראיתי את המסך הזה : של לנובו 27 2k https://www.pc365.co.il/product-15184-Lenovo_L27Q_10_27_LED_monitor?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap או המסך הזה של דל: https://www.pc365.co.il/product-11414-Dell_27_SE2717H_יבואן_רשמי_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המסך הזה רק fhd, אשמח להמלצות אחרות אם יש. שימושים בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית , תיכנות ואפשרות טובה לשדרוג עתידי למשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pilotkevin,

המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.