מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין הסמסונג לבן הLG . אני צריך את העצה שלכם רק ממי שיודע והתנסה עם שני המסכים. בעיקרון אני רוצה אותו למשחקים ,גרפיקה, ולסרטים מוכן להשקיע עד ה1300 ש"ח . מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4148&DB4157=4159&DB4163=181885 תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מסך של סמסונג כעור שיש אותו במבצע בksp זה הדגם Samsung C24F390FH 24'' LED VA הוא כרגע עולה 785 שקלים השאלה היא אם כדאי לי לקנות את המסך הזה לגיימינג או שללכת על מסך 2k 27 אינץ מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שמכשירי KVM נועדו למסך אחד למספר מחשבים, אבל אני צריך פיתרון הפוך. אני צריך לחבר כבל HDMI שיוצא ממחשב אחד ל2 מסכים, שתהיה לי אפשרות להחליף תצוגה בעזרת לחיצת כפתור. האם קיים פיתרון כזה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם זה "17 או "19 מה שיהיה יותר זול. איך המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=522859\ תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-