מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
-
מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב וא י צריך גם לקנות מסך. השימוש שלי יהיה מגוון ויכלול משחקים, סרטים אך גם עריכה של וידאו (לא מקצועית). כפי שכתוב בכותרת, נראה לי לגיטימי להקציב 1000 שקל למסך, ואם לא צריך אז אפשר גם פחות. אם אני טועה ויש צורך ביותר, אשמח לקבל גם המלצות שחורגות ב500 שקל אפילו. אני מחפש עד היום היה לי מסך של 17 אינץ' אך רק בגלל שהוא היה גבוהה יחסית (בגלל הרגל שלו) ויש מגבלה של גובה בכלל מדף. לפי דעתי מסך של 22-25 יהיה גם טוב כל עוד יש אפשרות למיקם אותו קרוב יותר לשולחן יחסית. המרחק שאני יושב מהמסך יהיה בערך חצי מטר. אם יש עוד פרטים שאני צריך לציין אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ששאלו את השאלה הזו אלפי פעמים, אבל אני מקווה שתהיו סבלניים איתי..... חבר שלי מתכוון להשקיע במסך 17' כ 1700 ש"ח, אז ניסינו להצטמצם לאפשרויות הללו: 1. SAMSUNG 730B, שהוא דגם וותיק יחסית, אך עם המלצות טובות. 2. SAMSUNG 740B, שהבנתי שהוא כמו זה שלפניו, אבל עם ASPECT RATIO של 4:3, שזה כנראה פחות טוב מ 5:4 שקיים ב 730B 3. LG 1732TQ, שעוד לא הבנתי מה המלכוד איתו: ניגודיות של 1:1400, 4MS וכל זה בסביבות רק 1700 ש"ח 4. VIEWSONIC VX724, שהוא גם מסך מומלץ, עולה כ 1700 ש"ח ב KSP. מקווה שתוכלו לכוון אותי למסך היותר מומלץ, ומה לבדוק כאשר הולכים לראות מסכים בחנויות (כי טוב מראה עיינים....)
-
טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-