מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני כבר הולך לאיבוד מרוב אופציות, מקווה לקבל פה כמה המלצות טובות אז ככה, אני מחפש לקנות שני מסכים עבור: dual monitor setup הדרישות: - שוליים מסך דקים, כדי שהתמונות של המסכים יראו כמה שיותר קרובות- גודל 24" (גם 23.8 בסדר) - הייתי גיימר כבד, היום יותר מזדמן, אבל הייתי עדיין רוצה מסך שיכול להציג איכות סבירה למשחקים (לא FPS) - עד 1000 שח למסך המסך שהכי נראה לי עד עכשיו הוא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24073&iszap=1 הוא 2K רזולוציה, אבל תגובה איטית (8ms) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב . השימוש העיקרי זה צפייה בסרטים /יוטיוב גלישה באינטרנט ועריכת תמונות, אני משחק מידי פעם GTA V ומרוצי מכוניות ומספיק לי .60HZ פאנל IPS 4K 27" ומעלה כדאי ללכת על מסך שתומך HDR? האם בסרטים יש משמעות לקצב רענון או שמספיק 60hz ? יש מחיר טוב ב KSP על : LG 27UL500-W 27'' LED 4k IPS איך הוא? תקציב של עד 2500ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB 32 - 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD 32 אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W 32 - 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD 43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך מחשב: *מינימום 24 אינץ' *מינימום 1080P (עדיפות ל-1440P) *FREESYNC חובה *מינימום 75HZ (עדיפות ל-90 לפחות) *מעדיף IPS/VA/PLS (אלא אם כן ה-TN בהחלט איכותי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש לקנות מסך עם הנתונים 2K 144 בתכנון שלי היה לקנות את ה lg 27gl850, אבל הוא לא נמצא במלאי כמעט באף מקום ודי נשבר לי להמתין לו אז החלטתי שאני אלך על ה LG 27GL83A-B שכרגע זמין באמזון ולא כל כך יקר עכשיו הבנתי שבארץ יש את אותו מסך אחד לאחד כמו ה LG gl850 עם אותו פאנל ה legion y27q ואני די חושש ללכת על המסך הזה שבקושי יש עליו ביקורות השאלה שלי היא אם זה באמת נכון וכדאי לי לקחת תסיכון ולבחור ב lenovo או ללכת על אחיו הקטן של ה LG gl850 המסך מיועד נטו למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מוצרי תצוגה חדשים של החברה הענקית יגיעו אל החנויות בקרוב, תחת מותג ה-Odyssey המתפתח לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר שבוע שהמסך שלי לא נדלק בבוקר. אני לא מכבה את המסך, רק את המחשב, הנורת בקרה עדיין מהבהבת אבל לא עולה כלום על המסך. הנחתי שיש מצב זה בגלל הקור אז עם מייבש שיער חיממתי איזה 20-30 שניות מאחורה ונדלק, מאז כל פעם כדי להדליק אני חייב לתת לו חימום. המסך כבר לא באחריות אבל הוא במצב חדש, וזה לא משהו שהיה לי חורפים קודמים. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה לדעתכם מעיד שהמסך בדרך להשרף ? אשמח לכל מידע שקשור בנושא! עריכה : מסך מחשב MAG IPS 22". לא יודע דגם מדויק. אגב עוד שאלה. יש לי מאחורה חיבורים של DVI ו VGA. במחשב יש לי יציאת HMDI וVGA לכן כרגע משתמש בכבל VGA. האם יהיה הבדל באיכות אם אשיג כבל DVI לHDMI? או שזה לא קריטי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מסך DELL p2314h וברשותי תקציב באיזור ה 900 שקלים+- לשדרוג. חשבתי על שני דגמים: דגם ראשון Dell U2419H דגם שני Dell P2418D ההתלבטות היא בין איכות שאמורה להיות גבוהה יותר של סדרה גבוהה יותר לבין רזולוציה גבוהה יותר ומסך חד יותר. כרגע עם רזולוציה של Full HD על מסך 23 אני מרגיש שזה קצת גבול עליון מבחינת החדות. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך חדש בגודל 32 עד 34 אינץ' בערך, רזולוציה של 2k נראית לי מתאימה. השימושים יהיו כלליים, אינטרנט, וורד, משחקים מידי פעם אבל לא משהו תחרותי, למרות שראיתי שלכולם יש מסכי 144 הרץ גם לא במחירים מופקעים. מסך קעור נראה אופציה טובה. חשבתי על מחיר של עד 2200 ש"ח בערך, הבעיה שראיתי שלכל היצרנים הגדולים יש מסכים בגודל הזה, 144 הרץ, קעורים עם פאנל VA ככה שאני לא יודע מהה הבדלים והערך המוסף. חיבור usb c יכול להיות תוספת חשובה, אבל לא ראיתי באף אחד מהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מסך מחשבSamsung SyncMaster P2770HD 27 אינג' FULL HD (1920X1080). קניתי אותו לפני 10 שנים בתור מחשביזיה. אני עובד כמתכנת ובשנים האחרונות אני עובד מהבית, בתקופה האחרונה אני עובד כל הזמן מהבית בגלל הקורונה. אני מחפש להשתדרג במסך מחשב טוב ואמין. השימושים העיקריים שלי: גלישה באינטרנט, קריאת כתבות, תכנות, אימיילים, מעט יוטיוב, ומעט מאוד משחקים. כדי להשתדרג חשבתי שכדאי לי: 1. מסך גדול יותר 31.5 או 32 אינג' 2. מסך קעור (יאפשר לי להתמודד עם גודל המסך ופחות יפריע לעיניים) 3. שיפור רזולוציה (ל- 2K / 4K). רציתי לדעת האם אתם חושבים שזאת החלטה נכונה: 1. האם מסך מחשב גדול יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-