עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2709wfp.htm מדובר פה בעצם על 2709W או שקיים מסך שנקרא 2709WFP?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. Started by Netbloe,

יש לי את המסך הזה וקניתי מתאם של דיספלי פורט לHDMI,עכשיו רציתי להכניס סורס נוסף למסך דרך המתאם הזה ושאני מכניס אותו הוא אומר שאין סורס. אני עושה משהו לא נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תקינת AdaptiveSync של VESA עבור אמצעי תצוגה מתרחבת - עם מוכנות להגעת המסכים שמנסים לספק את הטוב מכל העולמות במוצר אחד לכתבה

4. המלצה על מסך מחשב 4K לקומפוזיציה / 3D / עריכה אין הגבלה של כסף (ברור שיש אבל ….) גודל מ 32 ומעלה

5. Started by eegg,

אני מחפש מסך ואני רוצה אותו בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אני מעדיף מנועה או פנדה או באג חשבתי בסיבות האלף אבל אפשר הכי הרבה 1200 מה עם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=16270 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=15214 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat=

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Radeon38,

אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי סוף סוף קניתי מסך LCD אחרי 7 שנים ואני דוחה את זה כי פשוט לא הצלחתי לעבור ל LCD קיצר יש לי חיבור HDMI בזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר הטלוויזיה למסך הזה , האם יש מתאמים מ 21 פין או RCA לHDMI ?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Aoyo,

אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו). מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר. לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו. תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. אהלן, אני צריך מסך טוב בגדלים 19' עד 20' ביחס 3x4 מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. אם יש מסך טוב במחיר הזה והוא בתצורת Wide אשמח לקבל גם עליו פרטים. המחיר צריך להיות סביר, ולא לעבור את ה 1400 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by Hawken,

צהריים טובים, אני מחפש מסך (לא טלוויזיה) לשימוש לפלייסטיישן 4. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח גג. עם רמקולים מובניים/חיבור לאוזניות ורמקולים. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 9k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by sarit_co,

הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by zam,

היי אני מעוניין להחליף את המסך "17 שלי בחדש, משהו בין "23 ל- "24. המסך ישרת אותי להכל, בעיקר משחקים. מקריאה פה ושם ראיתי את שני אלו. HP Pavilion 23" 23xi IPS LED HP Pavilion 23" 23xw IPS LED הקווים המנחים שלי הם: מחיר 900 ש"ח במזומן או תשלומים ללא ריבית (1000 ש"ח במקרה הגרוע). מסך IPS חיבור טוב כמו HDMI שאני מאמין שהוא חשוב. אשמח להארות, הערות או המלצות למסכים טובים יותר. אגב מה זה DisplayPort ? תודה למי שיכול לעזור. **** לאחר בדיקה נוספת החלטתי ללכת על Dell P2414H מהחנות שבקישור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Evyatar1620,

אני מתכנן להחליף מחשב ורציתי לדעת האם צריך להחליף גם את המסך. אני לא כל כך מבין בחידושים (FHD, 4K), האם המסך ינצל לחלוטין את הכרטיס מסך ויהיה שמיש לעתיד הקרוב? זהו המפרט (יתכנו שינוים קטנים אבל הכרטיס מסך דיי סגור): הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 996/976 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-BAZOOKA - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by XCG120,

איזה מסך LED מומלץ לקנות למחשב מחברת samsung,או LG בגודל 24 ולמה? איזה טכנולוגיות במסך טובים יותר בדגמים של שניהם?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by DOGMA,

כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה

21. Started by babu,

SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by אריאלש,

יש לנו בחברה לא מעט מחשבים. כרגע מחליפים מסכים רק כאשר ישנם ריצודים רציניים וכדומה. האם ישנה דרך למדוד את מצב המסך? חשבתי על מכשירי קליברציה אבל הם לא באמת מיועדים לכך. האם למישהו יש מושג בנושא או רעיון אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by IdolAdmin,

היי, מסכי האהוב מנסה להתפגר לאחר 9 שנים, ברגע שמדליקים אותו הוא נשאר דולק ל 2 שנים ואז הוא מראה שחור (כפתורים עדיין מוארים..) ישר חשבתי שזה קבלים אז פתחתי ולמרות שלא ראיתי קבלים בעייתים החלפתי הרבה מהם, אך הבעיה נשארה זהה.. מצאתי באינטרנט שמדברים על כך שאחר 2 שניות המסך מסיבה כלשהי מוריד את הבהירות ל0, אך לא הצלחתי להעלות את הבהירות.. הצלחתי לעשות פקטורי ריסט אך ללא שינוי.. ניסיתי להתחבר עם VGA במקום DVI. גם כאשר מחברים רק כבל חשמל והמסך מעלה את הלוגו הוא כבה לאחר 2 שניות.. מישהו מכיר דרך לפתור את זה? למישהו יש מסך זהה ויכול לתת לי הוראות לחצנים להעלאת הבהירות, כמה ללחוץ ועל מה בדיוק..למרות שנראה לי שאני עושה את זה נכון …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.