עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אשר ואנונו,

התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום, אני מחפש המלצה למתאם למקבוק פרו (2018 עם TB), שיספק את הדרישות הבאות: 1. תמיכה ב-Thunderbolt 3. 2. תמיכה בשני מסכים (4K). 3. יציאת USB 3.0 אחת לפחות. *. תקציב: 400-500 ש"ח (אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול). אני מתנייד הרבה אז חשוב לי שהיחידה תהיה קטנה וקלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אסוס מכריזה על מסך חדש עבור צלמים, גרפיקאים וכו'. הבעיה, מחיר. https://www.guru3d.com/news-story/asus-announces-proart-pq22uc-has-a-4k-hdr-panel.html בארץ זה יגיע ליותר מ - 20,000 ש"ח !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מסך חדש (שלי ישן אחושילינג). יש לי כמה דסברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, 144הרץ, לא TN, שהחדות תיהיה סבבה (אל תציעו לי FHD ב32 אינץ), רק אם יש: עיצוב מודרני (לא מעוניין לרכוש כדור דיסקו), מותג נורמאלי (לא חברה שאיזה סיני יצר במחסן), מחיר שלא צריך למשכן טחול בשבילו - עד 1.5/6 אלף ש"ח, רצוי מאוד מאוד פחות על הסכום הזה אני מוציא ת'נשמה.... ביחאת דינק תציעו משהו נחמד, אני מעוניין בהכי זול שעומד בקריטריונים האלה לא אכפת לי כמה מאות לפה או לשם, אם יש כמה שעומדים בזה ויש הפרשי איכות משמעותיים אז לא אכפת לי להוסיף, אני חשבתי על זה https://bit.ly/2OGvZnU. מה אתם אומרים? תודה רבה נשמות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by a_beilis,

https://www.pc365.co.il/product-16577-HP_Z27n_G2_27_1JS10A4 https://www.pc365.co.il/product-18487-Dell_UltraSharp_27_USB_C_Monitor_U2719DC_3Y_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 מתלבט בין שני מסכי 27' 1440P Dell U2719DC HP Z27n G2 המטרה היא לחבר את המסך ללנובו C930 דרך חיבור USB-C (בעיקר על מנת לחסוך קניית תחנת עגינה) את שניהם שוקל לקנות מ'שניידר מחשבים'. המחיר שלהם דומה וגם המפרט. אשמח לייעוץ בבחירה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מסכי 27 אינץ ו 38 אינץ בהתאמה... (נראה תענוג ה 38 אינץ) פעם ראשונה שאני רואה מסך מעל 35 אינץ בפורמט 21:9... עם IPS , HDR 144HZ ועם GSYNC https://www.techpowerup.com/256502/lg-unveils-the-ultragear-nano-ips-nvidia-g-sync-gaming-monitor-worlds-first-1ms-ips-display

8. שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Omer Yaakov,

חברים צריך עזרה בקניית מסך מחשב מתלבט בין Asus VG248QE 24'' LED LCD לבין AOC G2460PF 24'' LED כמובן אם מכירים מסך טוב באיזור ה1000~ מוזמנים להמליץ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by defy,

אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by godis,

שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Laofix,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by Omga4000,

היי חברים, מישהו יודע מתי ה-Samsung CRG9 יתחיל להימכר בארץ? יש תאריך השקה צפוי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעוניין ברכישת מסך 27" - מה שחשוב לי: מקסימום חיבורים אפשריים - 2 חיבורים HDMI + VGA או 3 חיבורי HDMI שיהיה נוח להחליף בין החיבורים. ישמש ל-3-4 שעות בשבוע ל-PS4 ועבודה מזדמנת מהבית (פיתוח ואקסלים). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי! לתחנת עבודה, במקום שני מסכים אני מעוניין במסך אחד גדול, 34", שאינו קעור. עבודה משרדית בעיקר שכוללת הרבה חלונות וטאבים ולכן דורשת שטח עבודה רחב. עדיפות למסכים שנמכרים בארץ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…

20. אשמח לקבל המלצות למסכי מחשב בגודל 27", מעדיף את הסגנון הקעור, ומחברות מוכרות בלבד. מחיפוש ראיתי הרבה אפשרויות ולא ממש יודע במה לבחור וצריך עזרה. השימוש הוא בעיקר בתחומים כמו פיתוח, גלישה, צפייה בסרטים וסדרות, ומסחר בשוק ההון. דגשים חשובים: עיצוב שחור ועכשווי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mcalfi,

שלום לכולם ותודה רבה על זמנכם, אני מחפש המלצה למסך 27 אינג' שידע להציר בצורה מדוייקת טקסט (לא אפרט במוסגים שאני לא מבין בהם כמו חדות וכו' - בזה אקשיב לכם). אני אבלה מולו שעות ארוכות במהלך היום ככה שהבריאות של העיניים שלי היא דאגתי הראשונה והחשובה ביותר. (כרגע אין לי בעיות בעיניים מכל סוג חוץ ממשקפיים - מספר נמוך לרחוק) התקציב שלי הוא 1200 לקנייה מחול או 1500 מארץ אבל אם זה לא מספיק כדי כדי להמנע מנזק כל שהוא או אי יכולת לשבת מול המסך שעות ארוכות, העלה את התקציב בהתאם. דרישה נוספת (רמת החשיבות שלה בשבלי היא 2 מתוך 10): כניסה של USB-C, ו-אינטרנט כדי להמנע ממתאמים למק. מפרט המק פרו שלי: מעבד: 2.9 GHz Int…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by naki,

אז זהו? המסך שךי מתחלי למות? דגם aoc pg2460

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by jacobweins,

היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.