עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by laviko1,

איך המסך הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Pc_freak,

מי יותר טוב באיכות בתמונה או בכללי אני מחפש מסך טוב עד 1000שקל עם FHD http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122474 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKEX2220 עוד שאלה האם אפשר לחבר מסך שיש לו חיבור DVI למחשב עם כרטיס מסך שיש לו יצאת VGA בלבד?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by noambar,

אני רוצה לשדרג את המסך מחשב שיש לי כרגע (VX724) למסך בגודל בגודל 22". חשבתי לשדרג למסך 226BW של סמסונג, אז השאלה שלי היא זאת: למסך הזה יש רזולוציה של 1680 * 1050 שזה לא Full HD, נניח שהמסך כן היה ברזולציה של 1920 * 1080 הייתי רואה את ההבדל למרות שהמסך עדיין באותו גודל? (כשאני רואה תכנים של 1080p כמובן)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Marcoman,

בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.

7. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by metison,

ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by orlupo,

שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אני מחפש מסך מחשב /טלוויזיה שישמש לחיבור מחשב וגם פלייסטישן 2 אין צורך ב HD , גודל מקסימלי 22-23 גודל מינימלי 20 איזה מומלץ מקסימום תקציב 1500 ש"ח עם עדיפות ליותר זול

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by eliil1,

כותרת ^ תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. רציתי להשוות בין כמה מסכים שאני חושב לקנות למשל ASUS MW221C של 22" למסכים אחרים ב20" שהם לא TN ולראות אם הוא מגיע לרמה שלהם ושווה לקחת עוד שתי אינטץ' בהנחה שאין ויתור על ביצועים אני ישמח לקבל מס' אתרים מקצועים אם הבנתי לטומס הארדוואר יש השוואת בין מסכים ? ולראות כמה גרפים מעשיים בנוגע להבדלי ביצועים כמו כן כמובן שדעות שלכם יתקבלו בשמחה כמובן שהגודל חשוב לי אבל הגודל לא תמיד קובע (של המסך יסוטים!חח) יענו יש קדימה לאיכות ... תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  16. שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש ללימודים ומשחקים והשקעתי הרבה מאוד כסף כרגע אני חוסך למסך ואני רוצה לדעת מה המסך שיכול להוציא את המקסימום מהמחשב המפלצת שקנית? כרגע אני תקוע עם מסך יישן מאוד שגורם לי לכאב עיניים אחרי כמה דקות של קריאה או משחק. המחשב מיועד בעיקר לקריאה ועבודה של שעות אבל גם משחקים בגרפיקה ULTRA. הכי חשוב לי זה האיכות והMS שלא יהיה לאגים או תקיעות שהכל ירוץ חלק ושהגודל יהיה סביר לא קטן מידי 27+- המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה.. כרגע אין ממש תקציב אני מודע לזה שמסך איכותי של2K או משהו בסגנן שיוציא את המקסימום מהמחשב יעלה סביבות 3-4 אלף. השאלה האם יש מסך 2K שיכול לתת לי איכות מטורפת שאוכל להנות ממשחקים וגם לשבת שעות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MasterPit,

אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by FME,

צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by matan147,

שלום רב אני מעונין לרכוש מסך גודל 27 לחדר מפאנל IPS התקציב הוא עד 3500 אלף שקל לא יותר איזה מסכים ממולצים? והאם אפשר להתפשר על םאנל TN ולחסוך ת1000 שקל אלו או שזה היה בלתי נסבל? חשבתי על DULL U2711 ושמעתי שהוא מדהים וראיתי סרטונים האם יש לו מתחרה אין לי בעיה להזמין מחול אז תנו לי המלצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. ה ViewSonic LCD 19 VA912 הומלץ לחבר שלי בחנות מחשבים במחיר של 1600 ש"ח. לפי מה שאני יודע ViewSonic הם חברה איכותית. רציתי לדעת את דעתכם על המסך הזה. איך האיכות שלו ביחס למחירו ?? כי הוא נראה מאד משתלם : חברה טובה, 8 מיל', DVI, 1:600 תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by -sHUz-,

חשבתי על המסך: 1770HQ לפי הנתונים הוא טוב מאודד. אבל אז ראיתי את המסך הזה :VX724 של VS וגם את זה שהוא די חורג מהתקציב... ViewSonic VP730 17 איזה מבינייהם כדאי יותר ?? אני צריך אותו בעיקר לגלישה נוחה, שיהיה כמה שיותר בריא לייניים וגם למשחקים שלא יהיו מריחות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.