מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש את המבצע החדש של בזק, שבו היא נותנת למי שמשדרג את חבילת הגלישה שלו. מסך 19 של סמסונג', מישהו יודע מה הדגם המדויק? כי כשהתקשרתי אליהם נאמר לי שהדגם הוא 931C ושהוא בעל 5 ms אך מבדיקה שלי גליתי שלמסך הזה יש 2 ms. אז כנראה שהנציג טעה בדגם שהוא נתן לי. מישהו יודע בוודאות מה הדגם של מסך ה19 שהם נותנים? והאם יש לו DVI, ואם כן אז רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זה לVGA ישן.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כמה ימים אני מדליק את המסך שלי, וזה מה שאני רואה: מה זה אומר? איפה הבעיה? אני מזיז את העכבר,מקיש במקלדת,כלום לא קורה... בדקתי את החיבור למחשב (DVI), והכל מחובר כמו שצריך... תודה לכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה הפאנל הכי טוב של המסך הזה ואיך אני יכול לדעת עם איזה פאנל הוא יבוא מהחנות ?
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך 19 בתחום של מחיר 1400+- וראיתי פה המון המלצות!! ורציתי לשאול איך המסכים של חברת SANSUI ? אני שוקל לקנות את המסך הנ"ל SANSUI 2MS/Tr DVI http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=502468 איך המסך והאם יש לו מתחרה ראוי למחיר הזה ולמפרט שלו?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-