עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by a_beilis,

https://www.pc365.co.il/product-16577-HP_Z27n_G2_27_1JS10A4 https://www.pc365.co.il/product-18487-Dell_UltraSharp_27_USB_C_Monitor_U2719DC_3Y_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 מתלבט בין שני מסכי 27' 1440P Dell U2719DC HP Z27n G2 המטרה היא לחבר את המסך ללנובו C930 דרך חיבור USB-C (בעיקר על מנת לחסוך קניית תחנת עגינה) את שניהם שוקל לקנות מ'שניידר מחשבים'. המחיר שלהם דומה וגם המפרט. אשמח לייעוץ בבחירה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by boogie,

..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. המסך יהיה למשחקים, סרטים, וטלויזיה. אם המחיר לא ריאלי, אשמח לקבל הצעות ל17". תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nisimm,

שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Lirux,

צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by ofergpr,

שלום, מעוניין לקנות מסך מחשב 19-20' לצורך עבודות עיצוב עם פוטושופ - בעיקר לעיצוב אתרים. אין לי תקציב כי אני לא יודכ מה טווח המחירים,מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by almogbiton,

צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסך חדש (שלי ישן אחושילינג). יש לי כמה דסברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, 144הרץ, לא TN, שהחדות תיהיה סבבה (אל תציעו לי FHD ב32 אינץ), רק אם יש: עיצוב מודרני (לא מעוניין לרכוש כדור דיסקו), מותג נורמאלי (לא חברה שאיזה סיני יצר במחסן), מחיר שלא צריך למשכן טחול בשבילו - עד 1.5/6 אלף ש"ח, רצוי מאוד מאוד פחות על הסכום הזה אני מוציא ת'נשמה.... ביחאת דינק תציעו משהו נחמד, אני מעוניין בהכי זול שעומד בקריטריונים האלה לא אכפת לי כמה מאות לפה או לשם, אם יש כמה שעומדים בזה ויש הפרשי איכות משמעותיים אז לא אכפת לי להוסיף, אני חשבתי על זה https://bit.ly/2OGvZnU. מה אתם אומרים? תודה רבה נשמות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VegansXe,

הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The TrCkeR,

איך המסך הזה? סוחב מבחינת איכות תמונה/ביצועים תמורה למחיר וכו'? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by amitey,

מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by lol_minbet,

המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by zionc,

שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תודה !

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  22. צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. שלום , יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 1970 - אני מעוניין לקנות מסך חדש וראיתי שיש מסכים חדשים עם תמיכה של G SYNC , אני לא ממש מכיר , אשמח לדעת במה בדיוק זה מתבטא והאם זה נתמך בכרטיס מסך שלי ? מעבר לזה ראיתי את המסך הזה : 24.5 Dell Alienware LED AW2518H והמחיר שלו נראה שווה ביחס ליתר האפשוריות שיקרות במאות שקלים , אשמח לשמוע ביקורת על המסך , או המלצות אחרות עד אזור ה 2000 שקלים . תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.