עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by serg90,

היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Dolmiti,

מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rotem_o,

שלום לכולם! כרגע אני משתמש במסך 22' (16:10) המחובר לנייד ומשמש לאינטרנט, תכנות וכן סדרות וסרטים פה ושם. ברצוני לקנות מסך גדול יותר שבנוסף יחובר לממיר של הוט כך שאוכל להשתמש בו גם כטלויזיה בחדר שינה (שימוש משני). הדרישות הם: שתי יציאות דיגיטליות (בעדיפות על HDMI) , העדפה לרמקולים מובנים (כך שיחובר לממיר בכבל יחיד) אשמח גם לאופציה של PIP (אך לא חובה). ההתלבטות כרגע היא אם ללכת על מסך- 27' - בעבודה עם Philips 273V5 ומרוצה ממנו מאוד, רחב בדיוק לתכנות ודפדפן זה לצד זה 29' (21:9) - הרוחב מפתה גם עבור שני חלונות מלאים וגם עבור וידאו תואם שיהיה גדול מאשר במסך 27, חושש קצת מהגובה שנמוך מה22' שברשותי כרגע מסך טלויזיה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DeadMemories,

היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה

5. אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by OverBooking,

גודל המסך בין 23.6 ל 24 אינטש עבודה על תוכנות כמו אוטוקאד ורווית. נאמר לי שמומלץ לקחת מסך עם 75Hz - האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי אני רוצה לקנות מסך חדש לבן שלי (בן 10), הוא משחק בעיקר פורטנייט ומדי פעם בטח יצטרך WORD או אינטרנט. בהתחלה חשבתי לקנות מסך מחשב 24" רגיל. אבל לאחרונה אני חושב לקנות לו טלוויזיה 32 אינץ LCD, כי הוא רוב הזמן משחק בפורטנייט והוא בטוח מאוד יתלהב מהגודל (בוודאות), והמחיר שלה אפילו יותר זול ממסך רגיל 24" של מחשב. אבל - הטלוויזיות בגודל הזה הן כולן ברזולוציה HD READY. (אולי יש FULL HD אבל הן יהיו מאוד יקרות ולא מתאים לי לתקציב). השאלה אם כדאי? האם יראו בסדר או זוועה? מישהו ניסה? מה אתם ממליצים? (אני יודע שהנטיה היא לפסול את הטלוויזיה ,אבל אנא הסתכלו על התמונה הכוללת שתיארתי). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by אורי מ.,

בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רכשתי מסך מסוג sumsung s22d300hy led 21.5 inch 5ms להפתעתי הבחנתי שכאשר המסך אמור להציג צבע שחור אז זה יוצא בעצם צבע אפור (צירפתי תמונה) מהי הבעיה? והאם ניתן להפעיל אחריות בגין זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by questionman,

שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?

11. תקציב 2000-2500 על מה אתם ממליצים. בדיוק קונה מחשב חדש (עכשיו מברר) כנראה 9700k i7 1070 gtx ssd nvme 970 evo 32gb ram מה כדאי? האם מסך 34 אינץ זה יותר מידי גדול? עדיף 29 אינץ? האם ultrawide 21:9 עדיף לעבודה עם קיובייס? המשחקים שאשחק הם cod החדש pes fifa ועוד ומשחקים שייצאו ב2019 יותר חשוב לי העבודה בקיובייס 70% ממשחקים 30% אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by אנונימוס,

רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה השימוש, אולפן ביתי בתודה מראש

13. שלום לכם, אני מחפש מסך 4k, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"מ, ו…

14. אהלן, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב למטרות עבודה רגילה וגיימינג. לא החלטתי אם אני מעדיף 24 או 27, אשמח לשמוע את דעתכם בהתחשב בנתונים. תקציב עד 1000 אפשר לחרוג מעט אם הכרחי. כרטיס מסך 1060 6GB אם משנה. אין בעיה להזמין מחול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by meitar9,

אהלן, המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: 3570k, gtx1060, 8GB RAM אני רוצה להחליף את המסך הזקן שלי. הכיוון שלי היה 27" 1080p ו-2 המסכים שהכי תפסו לי את העין הם: https://ksp.co.il/?uin=43464 https://ksp.co.il/?uin=46251 הבנתי שאולי כדאי לי לקנות מסך 1440p ולשדרג את המחשב. מצאתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=52322 במסגרת התקציב (עד 2000 ש"ח) מה אתם ממליצים? יש חלופות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by eran256,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Elior Ziskind,

היי רציתי לשאול מה עדיף בחינת גיימינג 120 hz פאנל va או שעדיף 100 hz פאנל ips

18. Started by Shay Shaked,

אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Aquestion,

היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, בתקופה הקרובה אני רוכש את המפרט הבא: אני מעוניין לקנות מסך 27'' (לצרכי עבודה סטנדרטית ולפעמים עבודה מהבית בפיתוח וקצת גיימיג מדי פעם) ואני מבין שעדיף לי לקנות מסך ברזולוציה 1440P אחרת זה לא יראה 'חד' (מסך 27 ברזולויצה 1080P). חשבתי על המסך הזה, https://www.payngo.co.il/246050.html, אך נאמר לי כי אינו תומך בFREESYNC - האם זה קריטי? בנוסף - הבנתי שברזולויצה 1440P עם המפרט שלי כנראה שלא אוכל לנצל אותו(המסך) במלואו - מה ההשפעות ? אצטרך לרדת בהגדרות במשחקים ? אודה לעזרה \ המלצה על מסך אחר עד 2000 ש"ח (ורצוי שפחות :)) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by Lidor Paz,

שלום חברים, אני מחפש מסך חדש למחשב שלי. המפרט שלי הוא gtx 1060 gb ryzen 1600 16gb ram כרגע אני עם מסך מאוד ישן samsung syncmasterbx2450 המפרט שלי יחסית חזק ל 1080P ויוצא שאני מקבל פריימים יחסית גבוהים. מה שבסופו של דבר מחייב אותי להשתמש ב VSYNC כדי להימנע מטירינג במשחקים. אני מחפש מסך 1080P חדש שלא יצריך אותי להשתמש ב VSYNC כל משחק. התקציב שלי הוא עד 1200 אבל הייתי מועניין לחסוך במידה ואפשר. שמעתי שגם עכשיו יש תמיכה של FREESYNC בכרטיסי נבידיה אבל רק מספר מצומצם של מסכים נתמך. בכל מקרה אשמח לעזרה מכם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Michael Landshman,

DELETE

25. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני שוקל להחליף את DEL U2711 שלי ל-Ultrawide 3440X1440 לגיימינג ושימושים כלליים. דרישות - IPS, G-SYNC, לפחות 100HZ. מה שמצאתי זה ACER X34P, ASUS PG348Q ו-Dell AW3418DW. את Dell משום מה אני מוצא בארץ רק בחנות אחד (לא בדקתי אם באמת יש להם) שקצת חשודה לי. מישהו יודע מה קורה עם AW3418DW בארץ? איך אחריות/שירות של ACER? מה אתם חושבים על הדגמים האלה ואים ישנם המלצות לדגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.