מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין להחליף את מסך הCRT הישן שלו במסך LCD. הוא רוצה LCD בגלל שאין מקום בחדר ולכן אין מצב ל CRT. השימוש העיקרי במחשב , זה צפייה בסרטים, וגם משחקים. התקציב : 1700 ¤. הגודל: 19" , או מה שנכנס בתקציב. אבל ההעדפה היא ל19". תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לחצתי על הכתור פתחתי או חצי (את הסטנד) ואני לא מבין מה אני עושה עכשיו.. עזרה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אם אני יראה סרט DVD ב LCD תומך hd אני יראה איכות שידור של HD באותו סרט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, מצאתי 2 אתרים שקובעים שה- 2007FP שאמור להיות זהה ל- 2007WFP לא מותאם למשחקים. מה דעתכם? האם יש כאן מישהוא שנתקל ב- ghosting על אחד מהמסכים? איך ה- FP לעומת ה- WFP? המסך ישמש גם כטלוויזיה. http://20-1-lcd-flat-panel-game-monitor-review.toptenreviews.com/dell-ultrasharp-2007fp-review.html "however, it is just not fast enough for gamers" http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2007FP/4505-3174_7-31783700.html DVD playback on the Dell 2007FP was only average, which is not surprising, considering the 2007FP's middling 16-millisecond pixel-response rate. We noticed average amounts of digital noise and ghosting, though errors weren't excessive.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 22" למשחקים, סרטים וקריאת טקסטים באינטרנט. ואני מתלבט בין ה-Dell E228WFP וה-Asus MW221U. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהם מסודר: 1. איזה סוג פאנל יש ל-Dell E228WFP? האם זה TN+Film? 2. בלי להתייחס למחיר - מה עדיף לקנות, את ה-Dell E228WFP או את ה-Asus MW221U? ולמה? 3. מה ההבדלים בין ה-Dell 2007WFP לבין ה-Dell E228WFP? מספר קישורים: Dell 2007WFP - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 Dell E228WFP - קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=DELL+E228WFP+22-inch+Widescreen+ Asus MW221U - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה לכם מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
התעניינתי פה בפורום לגבי מסך 19" מומלץ בתקציב של עד 1300 ש"ח, והמליצו לי על Hyundai B90D http://www.prad.de/en/monitore/review-hyundai-b90a.html. ניסיתי לברר בכמה חנויות שמציעות אותו למכירה ומסתבר שבאף אחת מהן אין תצוגה ואפשר רק להזמין אותו. האם יהיה מסוכן להזמין אותו בלי שראיתי אותו קודם או שהמסך הזה מספיק מוכר ולא צריכות להיות הפתעות אם אני מזמין אותו בלי להתרשם ממנו קודם? וחוצמזה, סתם מעניין לדעת, איפה אני ארגיש הבדל בין המסך הזה למסכים מומלצים בתקציב גבוהה יותר, נגיד של 1800 ש"ח? והאם בגלל שהוא מסך זול יותר הסיכוי שישרפו לו פיקסלים יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע בטיסה מארצות הברית המכייל שלי, לא עוד כיוונים לא מדויקים על סמך העיינים. בימים הקרובים אפרסם ביקורת על המסך הדיי חדש שלי (2407) בינתיים מספר תמונות של המכשיר הקטן הזה. Gretagmacbeth Eye-One Display 2 הקופסא: הפעם מהצד: תכולה: 1 מכייל, 1 משקולת, 1 דיסק התקנה, 1 פוסטר התקנה, 1 מכסה הגנה שמשמש גם למדידת תאורת חדר. יושב על המסך: זוית שונה: המכייל מגיע עם תוכנת I-Match של גרגטגמקבת', התוכנה חמודה וקלה לשימוש אך אינה מתוחכמת מספיק ולא מאפשרת מספיק שינויים ברמה יותר מתקדמת, לשם כך אני משתמש בתוכנה בשם BasicColor 4 שמאפשרת יותר משחק ועובדת עם כל מכייל שנמכר כיום, כמו כן היא מבצעת אימות של הכיול ומאפשרת לראות את השיפור בכיול המסך. המכייל עצ…
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-