עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Motix,

שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  4. גם היצרנית הקוריאנית הגדולה ביותר הביאה אל תערוכת IFA 2022 חידושים שווים מקטגוריית אמצעי התצוגהלכתבה

5. Started by Freeze,

היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Ash Binary,

חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by ronbubl,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=765&keySearch למישהו יש ניסיון עם המסך? בעיקר למשחקי מחשב וסרטים מדי פעם. אשמח לשמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by froggy,

שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by Snirs69,

רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  10. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by סער_שי,

כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. שלום זה אולי שייך יותר לפורום תוכנה, אבל לדעתי כאן יהיו יותר תשובות בפוטנציאל, מודר מוזמן להעביר אם הוא חושב שאני טועה. רציתי לדעת אם יש איפשהו, תוכנת SCREEN BENCH מקיפה ומלאה, כזו שתנחה את המשתמש לבדוק פיקסלים שרופים, GOHSTING TEARING וכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ במסכי LCD של היום אם מישהו מכיר - אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. חברת הענק מאמצת את טכנולוגיית ה-MiniLED בכדי להצהיר על בהירות מירבית משוגעת של 2,000 ניט, לצד שילוב מרשים של רזולוציה גבוהה וקצב רענון גבוהלכתבה

17. Started by MasterDK,

שלום אני רוצה לקנות LCD התקציב הוא 1300-1400 ש"ח לא אכפת לי אם זה 17 או 19 כל עוד הוא רגיל ולא רחב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by SaarC,

הLCD האחרונה התקלקלה לאחר שלוש שנים. ההורים רוצים לקנות אחת חדשה, המלצות כלשהן? עד למחיר של 3,500 שקל. עדיף לחנות מהמרכז. (גם 40" זורם)

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by cryp,

שולם האם המסך הזה טוב למשחקים וסרטים? http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/business/LS23B3UVMV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חברת האלקטרוניקה הטאיוואנית מציגה מסך 35 אינץ אולטרה רחב ומעניין מסכים בקצב רענון גבוה מאיימים להפוך לסטנדרט החדש בשוק, שיודע לספק חוויית צפייה איכותית וחלקה יותר כמעט בכל מצב בשילוב עם טכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync, ובחלק מהמקרים גם נראה נהדר ו'טבעי' יותר תודות לתוספת של קעירות שעוטפת בעדינות את הצופה. אם התיאור הזה מדבר אליכם – כנראה שתשמחו להכיר את ה-C3583FQ החדש של חברת AOC. מאחורי השם הלא ממש קורץ הזה ניצב לו מסך בגודל 35 אינץ', קעור ב-2000R ובעובי נמוך יחסית (חלק מרכיבי המערכת מובנים ברגלית שלו לשם כך), אשר מבוסס על פאנל AMVA ברזולוציית 1,080×2,560 פיקסלים מבית AU Optronics, שמהווה אלטרנטיבה איכותית יותר למסכי ה-TN לסוגיהם שחזרו לרלוונטיות בתקופה האחרונה…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by shai888,

LG E2040T מישהו רכש את המסך הזה? שיחק בו? זה מסך טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by rotem_o,

שלום לכולם! כרגע אני משתמש במסך 22' (16:10) המחובר לנייד ומשמש לאינטרנט, תכנות וכן סדרות וסרטים פה ושם. ברצוני לקנות מסך גדול יותר שבנוסף יחובר לממיר של הוט כך שאוכל להשתמש בו גם כטלויזיה בחדר שינה (שימוש משני). הדרישות הם: שתי יציאות דיגיטליות (בעדיפות על HDMI) , העדפה לרמקולים מובנים (כך שיחובר לממיר בכבל יחיד) אשמח גם לאופציה של PIP (אך לא חובה). ההתלבטות כרגע היא אם ללכת על מסך- 27' - בעבודה עם Philips 273V5 ומרוצה ממנו מאוד, רחב בדיוק לתכנות ודפדפן זה לצד זה 29' (21:9) - הרוחב מפתה גם עבור שני חלונות מלאים וגם עבור וידאו תואם שיהיה גדול מאשר במסך 27, חושש קצת מהגובה שנמוך מה22' שברשותי כרגע מסך טלויזיה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by goosh,

היי, אני הולך לקנות מחשב חדש ולכן גם מסך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה, קצת למשחקים. כרטיס המסך יהיה כנראה ATI Radeon 4650. אני מעוניין במסך 20-22' רחב, עדיפות ליותר לכיוון ה-22... התקציב המיועד הוא בכיוון ה-900 ש"ח, עדיף פחות, אבל אם לדעתכם ישתלם לי לקנות מסך ביותר, אשקול זאת. ראיתי שיש בפורום התארגנות לקניה קבוצתית של מסך Dell, אבל זה חורג מהתקציב שלי בלא מעט, ואני לא בטוח אם זה באמת נחוץ בשבילי. אם לדעתכם זה עדיין כדאי לי, אשקול זאת. אשמח לשמוע המלצות על מסכים שלדעתכם יהיו יעילים מבחינת יחס איכות\מחיר. תודה!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אהלן, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב למטרות עבודה רגילה וגיימינג. לא החלטתי אם אני מעדיף 24 או 27, אשמח לשמוע את דעתכם בהתחשב בנתונים. תקציב עד 1000 אפשר לחרוג מעט אם הכרחי. כרטיס מסך 1060 6GB אם משנה. אין בעיה להזמין מחול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.