מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש מסך lcd למשחקים ועריכת וידאו בעיקר. התקציב נע בין 1500-2200 לא יותר מ 2200 .. בעקרון אני עם המסך CRT שלי משהו כמו 6-7 שנים ואני חושב שנגיע הזמן להחילף אותו.. בכל מקרה אני מחפש מסך מחברה אמינה, לא אנונימית בארץ.. זמן תגובה טוב וניגודיות טובה, ושלא יראה מסך טוב רק על הדף בקיצור חח נ.ב לא רחב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מסך מחשב לגיימרים LG 24GL600F-B 23.6'' LED מסך מחשב גיימינג MSI Optix G241 FHD 144Hz 23.8'' FreeSync בעקבות מבצעי בלאק פריידי שניהם נשמעים לי כאופציה טובה במחיר די דומה יש למישהו ניסיון עם המסכים? אני רואה שMSI מגיע עם פאנל IPS שזה יתרון מצד אחד אבל מצד שני ידוע שפאנלים IPS זולים לא ממש יעילים בתדר 144, אשמח לדיעה ממישהו מנוסה. המסך מיועד גם למשחקי FPS לכן החשיבות ל 144HZ תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מסך 19" CHIMEI 958D נמכר ב-599 ש"ח במבצע בניו-פארם. מיועד לילד בן 7. למישהו יש? מה דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 14:21:32 השאלות שלי מתייחסות כמובן למסך (ולא לילד...)
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
lg l1760tq המופיע באתר הרשמי , lg l1760tr שנמכר בבאג. זה אותו הדגם רק עם שם אחר?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להתעניין במסכים כי אני מעוניין לרכוש אחד. התקציב מקסימום הוא 1500 שיכול להתגמש ל1600. ראיתי שמחירי ה17 אינץ ירדו אז אני מעוניין לקבל המלצה למסך אחד בכל אחת מטוווחי המחיר שציינתי למעלה ואת השיקול אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים על 2 אינץ זה החלטה שלי. דרישות: מסגרת למסך מסביב לבנה! איכות צבעים אפשר להתפשר על איכות משחקים וסרטים (ms) אבל לא לחלוטין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, נדמה לי שאני חושק להחליף למסך IPS בגודל 27 על רזולוציית FHD והLG הזה הוא אחד הזולים שנתקלתי בהם כאמור התקציב דיי מוגבל אך ניתן להתגמש 100 לפה 100 לשם אם יש הבדל שמצדיק את ההשקעה.. מה אומרים?? ומה בדיוק ההבדל בין LG 27MP55HQ לדגם MP57HQ שמצדיק 50 100 שקל הפרש ???
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
https://www.wellcom.co.il/index.php?...roduct_id=7156 Asus LCD 24" Gaming Monitor FHD 144Hz 1ms MG248Q מחירו 1500 שקל מחכה כמה ימים לblack friday בתקווה לעוד הנחה.. תפריט שלו טוב למחיר הזה? (אגב בוחר אסוס בגלל אופציה גמייספלוס בגלל התוספת כוונות cross air ) מיפרט מדויק באתר היצרן https://www.asus.com/Monitors/MG248Q/ כרטיס מסך שלי הנל 980ti שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר לשימושים ביתיים. פונקציות שחשוב לי שיהיו: 1. חיבור Wifi 2. הדפסה דו צדדית אוטומטית (אם זה מייקר משמעותית, ניתן לוותר). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה יחד עם מחשב חדש. אני רוצה לחבר אליו גם ממיר HOT HD, כלומר ממיר עם יציאת HDMI. הבעיה היא שלמסך הזה יש רק כניסת DVI אחת. חשבתי על הפתרון הזה: מפצל DVI. האם זה יעבוד? האם המסך יזהה את שני המקורות ואני אוכל להחליף ע"י לחיצה על ולשנות את המקור? טוב, במחשבה שנייה, זה פתרון שכנראה לא יעבוד. אני מניח שמה שאני צריך זה switch, נכון? לדוגמא, אחד כזה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך lg194wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-