עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by LalA09,

חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. http://www.techpowerup.com/99795/Editorial_Samsung_or_How_To_Do_Outsourcing_Wrong.html כותב מעולה, היה מאוד משעשע לקרוא את המאמר. מתאר מה קרה עם מסך ה-30" שלו שהתקלקל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aburbi,

איך האיכות תמונה? ניגודיות? איך הוא בכללי? קוראים לו הsamsung 20" p2050 2ms lcd הנה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by הסולידי,

והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Toxin II,

אהלן, כבר מזה כשנה שאני משתמש בSamsung SyncMaster 206BW, מסך רחב 20 אינצ' הכל היה טוב ויפה עד אתמול... אתמול החלטתי להתקין דרייברים חדשים של כרטיס המסך [יש לי Geforce 9800GTX]-התקנתי את הגרסא האחרונה של NFORCE 190.38 בכל אופן, לאחר ההתקנה, קפצה לי הודעה "Display's settings have been changed", בעוד שזה היה נראה לי תמוה, החלטתי לבדוק את העניין וגיליתי שהמחשב לא מזהה יותר את המסך ומגדיר אותו כ "Generic PNP Display"...גרוע מזה, בהגדרות הרזולוציה, כל הרזולוציות של מסך רחב [1440X900 ומטה] נעלמו והתחלפו ברזולוציות של 4:3, זאת למרות שהמחשב עדיין מזהה שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680X1050. אפילו גרוע מזה, במשחקים, גם על רזולוציה של 1680X1050 [טבעית], הכל נראה מפוקסל ולא טוב. בהת…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by most,

שבת שלום, ראשית אין לי ספק שלא מדובר במסך מהמומלצים העניין שהייתי לפני כמה דקות בהומוסנטר לצורך רכישת תאורה וראיתי שם מסך מדגם mon 2255 של המותג הנ"ל במחיר של 750 ש"ח לי יש הנחה של 30% שם כך שמחירו ייצא לי 525 ש"ח. השאלה: האם "שומר נפשו ירחק"?? או שבמחיר כזה שווה. התוצרת היא סינית (איך לא??) המסך נועד לשימושים בסיסים : אינטרנט סרטים וכו' אין לי דרישות מיוחדות! אשמח לדעתכם המלומדת

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם.. לאחר ששאלתי וביקשתי ביקורות כאן על המסך וצפיתי וקיבלתי בכל מני סרטונים ועוד בכל מקרה החלטתי לקנות את המסך לבסוף לא ממש הבנתי כמה דברים די פשוטים אני חושב: 1. נכון יש את ה-multiscreen יש אפשרות של הטלויזיה והמחשב ביחד? 2. בטלויזיה..יש אפשרות לשנות את הערוצים? אחרי שכיוונתי למשל ערוץ 2 זה 16 10 זה 6 כל מני כאלו, אני יכול לשנות את 16 ל22 לדוגמא ? תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לא אקטואלי.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by sor,

שלום, קראתי שאיני היחיד עם הבעיה הזאת במסך זה. עם זאת, הפתרון המוצע לא עזר, שכן ממשיכות להופיע ההודעות, לסירוגין נעול/לא נעול, כל 2-3 שניות... בנוסף, הלחיצה הארוכה על OK לא תמיד מגיבה הושיעונא... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. למפרט כזה.. לוח אם- asus p5kcm-pl מעבד- e 8400 כרטיס מסך- hd 4580 1gb ספק- enermax 420watt זכרונות- ocz reaper 2gb

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by tom57,

הכ. מסך HD4870 יפיק את המירב במסך הזה: W2052TQ או W2042T ??

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by tvholic,

אתם מכירים את המסך של BENQ דגם G2412HD? זה מסך FHD 1920X1080P קצב ריענון 2MS GTG ורגיל 5MS מישהו התנסה? מכיר?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. איך ההתרשמות הכללית מהמסך הזה של סמסונג? הייתי מעוניין לשמוע דעות נוספות לגבי כל השינויים שאני הולך לעשות, ואם יש לכם רעיונות אחרים טובים יותר. תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ASAF35,

אחרי הדלקה שהמחשב טוען את הוידוס מופיעה מסך שחור ובו חלון של הודעה אתנשן של שינוי רצולוציה ואני לא יכול לעשות כלום אפילו התפריט במחשב לא עובדת

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by tamir6066,

הי,ראיתי את המסך 2333sw,איך הוא(יתחבר לXBOX360)?למה הוא כל כך זול(יותר זול אפילו ממסכי 22 הדומים אליו בתכונות)? תודה,

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.