עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by grove,

http://www.creep.ru/gadget/1161042650-3d-duravision-lcd-svezhie-foto-trehmernogo-monitora.html http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/eizo_duravision_fdf2301-3d_glasses-free_3d_monitor.html http://www.stereoscopynews.com/hotnews/stereoscopic-displays/autostereoscopic-displays/1085-eizo-duravision-fdf2301-3d.html מסך 3D ללא משקפיים נראה מדליק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  4. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by ranyadovner9,

האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?

6. קיבלתי אותו מתנה ליום הולדת ורציתי לדעת אם הוא טוב או שכדאי לי להחליף אותו למשהו אחר הוא עלה 1400 ש"ח באופיס דיפו . לינק לפרטים נוספים על המסך : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZLenovoL191 תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ex_,

היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  11. שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tttalz,

היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. רוצה להתחדש במסך חדש, כיום יש לי dell U2717D. רוב הזמן כ 80% המסך משמש לעבודה משרדית עם אקסלים, 10% לעריכת תמונות (לא מקצועי, בתור תחביב) ועוד 10% למשחקים של ילד בן 7 (בעיקר פורטנייט). יש לי כרטיס מסך AMD 6700XT, וחשבתי על המסך Dell Alienware AW3423DW וראיתי גם מסך שנראה חדש יותר Acer Predator X34V. https://ksp.co.il/web/item/273237 https://ksp.co.il/web/item/299756 1. מבין שני המסכים, איזה מביניהם טוב יותר בהתאם לסוגי שימושים שלי? 2. אין לי ניסיון עם מסכים קעורים, האם זה נוח לסוג כזה של עבודה משרדית? 3. האם יש חלופות טובות יותר בהתאם לצרכים שלי באותו סדר גודל של מחיר פחות או יותר?

14. אלן אלן אני הולך לקנות מסך או 20 או 22 ברזולוציה 1680 על 1050. המקומות הזולים יותר מן הסתם מופיעים בחנויות אונליין - וזה הגיוני. הבעיה שלרוב אין אפשרות לבוא ולבדוק את המוצר אלא רק לאסוף אותו או לקבל אותו הביתה. מה שמפחיד אותי זה לקבל מסך עם פיקסל שרוף (או עייף או whatever), וזה משהו שלא בא בחשבון אצלי. לא בא לי להתחיל להסתובב עם הקופסאות ולהתרוצץ בין הספק לחנות למעבדה ולקבל מסך שגם בו יש עוד פיקסל בעייתי (או יותר) יש למישהו מקום שבו אפשר לבדוק את המסך ולקנות ממנו וגם יחסית זול ? מה אני יכול לעשות כדי לצמצם למינימום את האפשרות שזה יקרה ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by pbp,

היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. איך ההתרשמות הכללית מהמסך הזה של סמסונג? הייתי מעוניין לשמוע דעות נוספות לגבי כל השינויים שאני הולך לעשות, ואם יש לכם רעיונות אחרים טובים יותר. תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by Dr__MIKO,

שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by TBomber,

חיפשתי מסך מחשב עם ביצועים טובים לתמונה חלקה (144HRZ ו1MS) ובאותו הזמן תמונה טובה אז פאנל VA מצאתי אחת טוב LENOVO Y27F אבל אמרו לי 27 אינץ גדול מדי לHD אז מצאתי דגם קטן יותר C24FG73 אם למישהו יש אותו מה אתם אומרים עליו ? ולמי שאין ומבין במסכים מה אתם חושבים עליו ?< בכללי אני סגור עליו אבל אם למישהו יש הצעות למסך עד 2000 שקל עם רענון מהיר 144 HRZ או 120HZ (לגבי זמן תגובה אני לא יודע אם כול כך משנה אם מישהו יכול לענות לי כמה זה משנה מ4MS ל1MS?????) תמונה יפה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by nadavcj,

היי חברים, אשמח לקבל המלצות על מסך לד או LCD בעלות של עד 1000 שקלים. הגדלים הרצויים הם בין 23 ל 24 אינטש. השימושים הם עבור שימוש בסיסי של גלישה, מסמכי אופיס. לא מתכוון לעשות שימוש במשחקים. התכונה היחידה שחשובה לי באמת היא שהמסך יהיה נוח עבור קריאה של מסמכי טקסט. תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Max Yakovi,

שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.