עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by adir89,

דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by zivler,

מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by idanshmu,

אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by matt3000,

קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by mzlbat,

היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by yonatan sa,

שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by isra1222,

יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by bjnhv,

אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  25. לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.